120

ha ha

преди 10 години

какво е виновна Жипката, да хвърлят камъни по главата му.

119

Хахаха

преди 10 години

След като се регистрираха като безработни на трудовата борса, за да взимат помощи сега да не са решили да си чупят джиповете, за да вземат малко помощи и от застрахователните компании? Народната любов има странни прояви понякога.

118

баче кико

преди 10 години

ЛАДА НИВА ЛИ Е ДЖИПА БРЕ ДЖУРНАЛЯ ПОНЕ КАЖЕТЕ

117

еее

преди 10 години

"да осигурят и гарантират реда в страната и сигурността на българските граждани" искат да кажат на политиците , депутатите,кметовете и т.н. а не на българските граждани дето кучета ги яли и никой не мисли за тях !

116

djo

преди 10 години

malko e kral za tova im palat kolite

115

Seifi

преди 10 години

Следват двете БМВ та на дъщерите му

114

Kreti

преди 10 години

А дано утре БМВ на едната му дъщеря в неделя на другат , първите кражби започна майка му в зората на демокрацията и Антоний продължи достойно нататък.

113

БОЙКО ЗАМЕСЕН

преди 10 години

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ ТОЯ ОТ ГЕРБ ИСКАЛ ДА СЕ ЦЕПИ И ДА СЕ МАХА ОТ ГЕРБ И БОЙКО ПРАТИЛ ЕСКАДРОНИТЕ НА СМЪРТА ЗАЕДНО С ЦЕЦО ДА ВРЪЗУМЯВАТ ЛЮСПАТА!! ГАРАНТИРАНО ОТ ГРОБ И ТИКВАТА!!!!!!!!!!! ТИЯ ОТ ГРОБ СКОРО ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ ПОМЕЖДУ СИ. А ДАНО!!!!

112

qawsed

преди 10 години

Радват му се на човека!!!!

111

шофьор

преди 10 години

Утре и четвъртата джипка да е натрошена! Гроб само крадат!

110

ха наздраве!

преди 10 години

Поздравления!Трябва да има повече такива новини!

109

Muntcho Demokrata

преди 10 години

Откога се е, мила моя майно льо, зора зазорила,От тогаз се е, мила моя майно льо, войска провървяла,Джип до джипа, моя майно льо, дупетата до дупетата!Огън свети, огън свети, а-а-акато препускат, като препускат - силен буен вятър.Бой да правят, бой да правят, за Христова вяра,сам ги води, сам ги води ....

108

Иво

преди 10 години

И пишите глупости, нямали какво да ядът, не знаете какво е да няма какво да ядеш, най малкото човек койтоняма какво да яде няма да има пари за компютър и интернет. Признайте си, неудачник съм,или завиждам на тоя че има три джипа, признайте си го и се постарайте да си вдигните социалния статус, пък тогава си купете джипове ви пожелавам десет.

107

Иво

преди 10 години

Най нормалното нещо е успели хора с акъл в главата да стават депутати, нормално е и да имат джипове. Ахмет Доган, Лютви Местан, Деан Пеевски ... И все родни герои на прехода по колко джипа имат? а за тях е доказано че са престъпници а не бизнесмени! Казана в който се варим братя БЪЛГАРИ няма пазач, докато се плюем, България стана колония на Турция. Турчинът копае тихо гробът ни.

106

сали

преди 10 години

Започна се! Идват избори и някой много се страхува от ГЕРБ.Кой най-често говори срещу ГЕРБ и Бойко Борисов?той при всички случаи е доволен от случващото се.

105

Анонимен

преди 10 години

че вис и сик не престанаха ли вече отдавна с тия глупости?

104

един от многото

преди 10 години

Че по колко джипа имат тези... и сигурно няма 1 на негово име...

103

Див аграр

преди 10 години

Интересно, ако се е движел с опел N-та употреба, а жена му с носквич на 30 години дали щяха да ги палят? Интересно също, дали е тенденциозно това, задава ли се ново хайдушкодвижение, или е персонално насочено точно срещу това семейство?

102

АТАКИСТ

преди 10 години

до 109Небе, вярвам че Сидеров е набил един полицай и е пречукал един друг гражданин без никой да го спре. В това вярвам. А ти? Толкова да сте наивни че нямам думи.Да не се окаже тоя неизвестния извършител след няколко дни някой съвсем различен от Сидеров?

101

...

преди 10 години

Атакистче, ако наистина вярваш в това, което пишеш, ми е много жалко за теб!