103

georgi beganov

преди 10 години

temata ne e za tyka.

102

titi

преди 10 години

interesni sa ,

101

Телешки език

преди 10 години

Аз обичам да лижа женски дупета ,супер е.

100

gorituz

преди 10 години

До "на несъзнателно ниво в мъжете, които имат слабост към аналния секс дреме латентния хомосексуалист". А когато мъжът обича жената да му прави анилингус, това пак ли е несъзнателен гей?

99

Анонимен

преди 10 години

Tozi Koito iztri komentara mi mnogo dobre da prochete statiq, shtoto mu e nujna... Pede*ast smeshen

98

Домбаски въглен

преди 10 години

До До 99Не историята разказва друго.Гърците твърдят , че са измислили всичко в това число и секса. Римляните обаче са го усъвършенствали , като са включили и жената!

97

Borisova

преди 10 години

До азПоне, пиши грамотно! Уж много опит имаш...

96

зззззззззз

преди 10 години

вие сте алтави по новинарските сайтове щом намесихте политиката и тук един познат си беше написал във фейсбука когато спре да ти става от жени и започнеш да го вдигаш от първанов тогава се пиши умрел

95

10 други съвети

преди 10 години

съвета за незабравим а'ален секс:1. станете политик;2. станете представител на 'Нивея'3. вземете си килия до Владо Кузов;4. изпийте едно кило мастика (за мъже);5. изпийте 7-8 сладки коктейла, с 5-6 текили (за жени);6. снимайте се с камера и се пуснете в нета;7. постъпете в Троянския манастир;8. станете дясна ръка на Яне Янев;9. поживейте в Лондонското Сити;10. татуирайте си на открито място 'незабравим *** секс' на български и английски--------------------------------

94

До 99

преди 10 години

Много точен коментар. Ако си прав (права) цели нации са с хомосексуален уклон без да си го признават. На първо четене се сещам за Гърция и за Турция. Още се носят легенди за това как в Турция опитите продължават (мъж да забременее) и за това как българите минали Дунав и показали на гърците, че тая работа става и с жени.

93

118 коментара

преди 10 години

Най-четена статия с над 100 кометара. Юхууууу, мисия изпълнена. Възмутените коментиращи - и чели, и коментирали, и се възмутили, и не ги интересува, и допринесли за успеха на тази така простичко поднесена информация.

92

Анонимен

преди 10 години

Добре е Болен да прочете тази статия. Полезна ще му е, че Доганя не се шегува.

91

Анонимен

преди 10 години

Не се радвайте толкова, а се замислете, скъпи мъжлета...защо толкова ви харесва отзад. Обикновено, на несъзнателно ниво в мъжете, които имат слабост към аналния секс дреме латентния хомосексуалист,...но никога няма да го осъзнае или признае. Да опиташ няколко пъти от любопитство е едно, а съвсем друго е да го правиш и предпочиташ така. А вече е публична тайна, че когато един мъж се тупа в гърдите колко голям мъж е, това е признак на вътрешна несигурност в мъжествеността му.

90

Анонимен

преди 10 години

Хора осъзнайте се няма нищо срамно в секса във всичките му форми. Както някой мъже обичат по големи гърди така други обичат задния двор на приятелката си. Не бъдете задръстени като не ви харесва не го практикувайте. Има кой да забавлява жените ви. Интересно защо хора с всякакви извратени фетиши са седнали да съдят! Радвайте се на секса ако го има все още при вас и оставете хората да се забавляват!

89

Анонимен

преди 10 години

Салюти, ***.бг! Споделяте лична информация най- вероятно, м?

88

Magiv

преди 10 години

Всеки може да намаже жена със сметана и ягоди.Бъди Българин,намажия с боб чорба и люта чушка.

87

До 91

преди 10 години

До скотНе са простотии пич! Както един по-долу беше споменал, тука по тия територии отвсекаде ни плющят (отпред, отзад, отгоре, отдоле, отстрани), та ни скъсват! Сега Dnes.bg като един "добър" саит са решили, че единственото което меже би ще ни улесни то е поне да ни кажат как да не ни боли много много! Та от тая гледна точка може да се каже, че не са кой знае какви глупости това! :)

86

Анонимен

преди 10 години

kakto ste ia pochnali aide utre napishete nesto i za oralnia sex

85

Невен

преди 10 години

Хора нормални ли сте? Днес.бг, днес статия как да е приятен аналния секс, утре как да си доволен от ***. Трябва да има някаква самозадръжка и самоконтрол върху статиите.

84

blackkiro

преди 10 години

"Много врати в Китай са отворени за България" Това е резултата от посещението на нашия президент в Китай и статията по горе!!!!! Хааааааааааааааааааааа