61

фен на хан Крум

преди 10 години

Голяма спортистка, красива жена, интелигентна и скромна. Играе за себе си , но и за България. Не е като Каратанчева - това е за тези дето считат, че дето не е споменала името на България е много важно - просто е много развълнувана в този съдбоносен момент. Тя издигна българския флаг на най-високия пилон. Да е жива и здрава и занапред още по-големи успехи и желая.

60

Луд Гидия

преди 10 години

Спечелила първа и последна титла.

59

Balgarin

преди 10 години

Браво Цвети!!Ти си наш'та гордост! :)))

58

Йово

преди 10 години

Браво на момичето!

57

Гордост

преди 10 години

*** е имало и ще има,нека си тънат в пумия и нищета,те са наказани от съдбата и могат да предизвикат само съжаление.Браво наша Цвети ! Поредната наша гордост,която доказа,че сме малка,но велика нация,имаме един тенесист и една тенесистка и въпреки това печелим титли пред многобройните американки,германки,чехкини и пр. с многобройни бази и финансови възможности

56

Баце до 57 Дишо

преди 10 години

Как къде пазо сака на леля му Маша . Ама и Гришо да спечели поне 2 турнира му пожелавам 1 ракета да стане симпатичен е и има желание .

55

Анонимен

преди 10 години

Евала! Това хубаво момиче едва ли има много време да ходи по кръчми,гаджета,купони и други подобни като нейните връстници. За да си 1 няма време за това. За това,че младостта на шампионите минава в нечовешки тренировки и режими. За това са велики!

54

Дришо

преди 10 години

А къде е аскьовлията?!

53

Beni

преди 10 години

Сега министърката на спорта като и инкорпурира една интровертна служебна благодарност да си я ползва при нужда ! Дано я запазят трезва поне за офицялната част че инак Д.Йовчев ще прави салта по масите за отвличане на вниманието на журналистите

52

Анонимен

преди 10 години

Спортистите са хора също като нас. Но обществото има големи очаквания към тях. И когато не се оправдаят ги плюе, вместо да ги подкрепя. А когато успяват ги плюят за това че са успели.Така беше и с Бербатов, сигурно ще е така и с Цвети и Григор.

51

Анонимен

преди 10 години

мисля, че е редно сега да я поканят за треньор на националния футболен отбор

50

Анонимен

преди 10 години

Голямо браво за победата.И да - българска е. Българска е защото момичето побеждава и върви напред въпреки завистниците и хейтърите. Българска е защото е пример за всички нас как да побеждаваме в живота си. Не е необходимо да си спортист или да емигрираш за да успееш. В България също може да успее човек, но понякога го забравяме. И не е необходимо да тъпчем останалите за да го направим.

49

Dido

преди 10 години

Колко *** народ има по тази хубава земя, не е истина!!!Браво на Цвети за това което направи,дано е първа от много титли!Чест и прави,че все още се състезава под знамето на България с народ от такива ***!За разлика от героите от 94 за които държавата е наливала много пари и сега искат и пожизнение пенсии,тя не е получила почти нищо от тази държва за да е това което е!Бербатов,Григор,Цвети не са ви задължени с нищо,Вие сте им длъжни,че правят тази страна известна с нещо хубаво!!!

48

Йордан

преди 10 години

Поздрав от Македония до всички българи по света. Цвети е гордост на България!

47

Анонимен

преди 10 години

Браво Цвети!Ти си едно от малкото неща с които се гордеем,че сме българи.Благодаря,че те има!

46

Анонимен

преди 10 години

До Аз 46Ма ти ако ще ги оценяваш като хора... ми тя може да е някоя пълна ***...

45

Аз

преди 10 години

До gorituzХа дано! Дай боже! От твойте уста - в божиите уши! И т.н.

44

__________

преди 10 години

Искам да се обърна към тези,които не оценяват успеха и.Има голяма вероятност утре,когато си купите билети за ЛОНДОН...освен думата ***,просяк,крадец и т.н да чуете и нещо ПОЗИТИВНО!!!ДА-ПРАВИЛНО ПРОЧЕТОХТЕ-ПОЗИТИВНО!!! Може да чуете имена като Цветана,Григор,Бербатов и т.н. и хората може да не ви помислят за ***!!!УСПЕХ НА ЦВЕТАНА!!!

43

Аз

преди 10 години

До АнонименСъс Стоичков и "мамата" ми е трудно да се гордея! Със Бербатов и презрението му към другите - също. Независимо от успехите им. От Пиронкова зависи дали ще я помним с добрите и постижения или с нещо друго!

42

Николов

преди 10 години

Спортът е за състезателите и феновете.Неслучайно когато един спортист победи исказва благодарности към феновете и близките си.Едното не може без другото.Аз съм фен не само на Български спортисти а и на чужди.Не си мислете,че Цвети и Гришо са харесвани само от Българи.Напротив,сигурно повечето като брой са чужденци.Това е най хубавото.А тези който не харесват и собствената си майка изобщо нямат право да коментират чий е успехът.Това е повод за любимците на Цвети да имат един страхотен ден.