49

кулчанин

преди 10 години

Няма да черпя Миков.Язък,таман помислих,че снимките от полицейсските камери за висока скорост са вече незакони,ама не би!Край никакво черпене!Сега пак ще броя мравките на разклоните на Чичил и Цар Петрово!Няма закон-няма благодарности-това е то!

48

да, aма нe

преди 10 години

До ?!?Но грозотията поддържа текста, от който следва, че не може да се браниш с револвер срещу нападател с нож! А ако той освен нож извади револвер или едно от онези автоматчета, за секунди те прави кайма и изчезва? Така е, когато промените в наказателния кодекс целят защита на престъпника, защото мафията си ги предлага и одобрява. Друго не може да е щом се предлагат такива идиотизми. Излиза, че и дължината на ножа за защита трябва да бъде най-много равна на дължината на ножа на грабителя. Не е обаче скудоумие, баш си е преценено. Предопределена присъда за нападнатия.

47

Анонимен

преди 10 години

Те са готови да се откажат от всичко,само не и от властта.А Златанова такива физиономии прави, (или има някакви тикове) че е по-добре наистина да не я снимат.А говори толкова зле (май само Стойнев е по-зле от нея),че човек се измъчва докато я слуша.

46

софиянец

преди 10 години

Златанова, ако приемете поправката в НК за криминализиране на снимки на публични лица, моментално изпадате в нарушение на решение на ЕСПЧ и ако завалят искове в ЕСПЧ от граждани срещу България,ще ви се завие свят от суми, копито трябва да се плащат....

45

Petko78

преди 10 години

Златанова веднага след като стана министър назначи уреди сестра си за шев на една от телевизиите.Какъв е "новият морал" на тези управляващи тогава?

44

do Бай Ганьo

преди 10 години

Е това ли ти е защитата от снимка ? Стоичков и Сидеров да не са роднини ? Нито са го снимали тайно, бяха го снимали в ресторант. Господина явно не си е потърсил правата.

43

Анонимен

преди 10 години

Неееее, Златанова сакън да се не откажеш от текста поне за МС, че квито сте фотогенични по-хубаво е да не ви показват физиономиите да стресирате децата!!!! Имайте милост поне към подрастващите!!!!Оставка друго нещем от вас!!!!

42

Petko78

преди 10 години

БСП е в пълна паника след изцепките на Волен ,който в момента ги крепи.БСП трябва да ги е страх от възмездието, което наближава!

41

arhar

преди 10 години

Ако видим сестра Галева на оперативно - интересна среща с братя Галеви и ако нямаме право да ги снимаме , как тогава ще докажем обвързаността и зависимостта им ? Ако не ги снимаме, за да докажем обвързаността им, сестра Галева ще има да вика, че ние лъжем ...

40

arhar

преди 10 години

Тази направо да си подава оставката и да си намери друга, по - подходяща работа ! Аман от ' болни ' мозъци !

39

Анонимен

преди 10 години

Това за снимането добре, ама що никой не ги пита какво стана с подготвените промени в Закона за обществените поръчки, които уж щяха да развържат икономиката, ама нещо ги заметоха под килима...

38

12345

преди 10 години

златанова хубаво че се отказа от тая промяна на закона иначе щеше да биеш по простотия онова недорозумение Атанасова

37

Бай Ганьo

преди 10 години

До 28048 Не можеш да биеш, но имаш право да се защитиш когато ти нарушват правата.... По същата логика дай да седиш и когато те обират. Но факт е че Стоичков го беше бушонирал пред десетки свидетели (дори по медии се похвали как го е ступал) и дело нямаше, въпреки лютите закани на пишман-журналистчето.

36

vesko02

преди 10 години

Някой убил човек,друг заснел убийството , намесил се и ударил шамар на убиеца..Златанова иска да вкара в затвора този дето бие шамари?

35

bashkircho

преди 10 години

Bahti az typia zakon....

34

28048

преди 10 години

Бай ***, що си мислиш че е позволено да биеш някой безнаказано в Испания? Ако е забранено да снимаш и те подведат под отговорност, ами ще си получиш заслуженото, но бъди сигурен, че наказанието няма да е по-голямо, отколкото ако набиеш някой.

33

Руди

преди 10 години

На кого му пука от кво се е отказал този травестит на снимката.

32

Paranormalix

преди 10 години

Няма по *** министърка от тая Златанова,трябвало да отпадне доживотен без право на пожалване,не само да не отпадне,но и смъртната присъда трябва да се върне.Из.оди които убиват жени с деца,незащитени баби и пр.Доживотен за всички депутати в днешния парламент

31

Анонимен

преди 10 години

До до 31Това че не се притесняваш, не значи, че ще ти бъде приятно някой да ти нахлуе в дома/офиса, да ти натика микрофон в устата и да те снима по пижама напимер...

30

гей

преди 10 години

Дайте някой снимков материал за последните скандали със Сидеров! Какво става? Камери там нямало ли е!?!? Някое видео дайте! Нищо ли не е записвало!?