79

фен

преди 10 години

ДЪЛБОК ПОКЛОН !!!!СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА СЕМЕЙСТВОТО!

78

буратинче

преди 10 години

До коментар 74. Хайде моля не намесвай магистралната чалгаджийка Ивана. Чалгата е носител на СПИП и венерически болести. Гого беше голям и е обидно да го сравняваш с *** като Ивана!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Поклон пред паметта му.

77

megi 55

преди 10 години

Каквото и да кажем за Гого няма да е достатъчно .Един изключително земен и сърдечен човек.Глас,който ни завладяваше и ни оставяше без дъх,песни,които и до днес слушаме с удоволствие.Мир,светлина и покой на душата му! Дано там,където отиваш бъдеш толкова обичан,колкото и тук на земята!

76

дървен петкан

преди 10 години

Какво сърце, бе брато, то нито сърце, ни мозък - вътре само едни ла--а

75

Анонимен

преди 10 години

До Аловне те ли е жал бе няма ли сърце та говориш така

74

Нина

преди 10 години

много се натъжих като чух това нещо но лека ти пръст ще остане за винаги симпатичен добър човек за мен

73

дървен петкан

преди 10 години

Един добър човек, винаги засмян, винаги със страхотно добро чувство към хората, към публиката

72

Анонимен

преди 10 години

Пропуснах Панайот Панайотов, Ивана...Нека ми простят - прекрасни българи, които ще обичам и от оня сват, защото са истински - пият, страдат, рабонят, веселят се и ни карат и ние да се чувстваме такива -истински.Сбогом!Сбогом!

71

Анонимен

преди 10 години

С обич и уважение, с голяма горчивина и с възхищение ще отбележа това събитие. Защото хората от Бургас са много талантливи и истински!Такива са и хората в Айтос, в родния град на моя покоен съпруг, в чийто квартал е родена ***, роден е Филип Кутев, зет е Хайго Агасян!Гого ми е колега - химик!Гого и ***, Тоника с песните им са в душата на всеки бургазлия.От мен си отиде част от живота ми.Имате ли ценности?Ето ги!Музика, текст, човеци, послания, живот!Как си отивате, приятели!?

70

евлоги

преди 10 години

довиждане приятелю .дано вече си на по добро место .лека ти пръст

69

марин

преди 10 години

Вечна му памет.Нека почива в мир.

68

Невена

преди 10 години

Поклон! Почивай в мир!

67

Pitanko

преди 10 години

Бог да го прости! За мен беше душата на Тоника! Имаше изключително присъствие, с което създаваше незабравимо настроение на зрителите...

66

ставри

преди 10 години

Почивай в мир.Незабравим.

65

Анонимен

преди 10 години

ПОКЛОН

64

човечето

преди 10 години

До Анонимен- коментар 61Ние не ги плюем лекарите. Преди няколко дни по нова телевизия дадоха дете, не помня с какво заболяване и трябваха 200 000 евро за лечение в чужбина. И не е само то. ЗАщо вземат здравни от родителите на болни деца като не могат да излекуват децата? Хайде като изгубиш близки от различни болести тогава говори. В България нямаме лекари.

63

В Димова

преди 10 години

Мисля,че никой няма да забрави слънчевата му усмивка иБургаски вечери!!!! Поклон! Дълбок поклон,ГОГО!!!

62

Анонимен

преди 10 години

До СКАНДАЛНО!!!И кое от двете е факт - парите или комфортните условия? Пари? За толкова пари, колкото се дават в БГ за година на цялото здравеопазване в Швеция преди две години направиха ЕДНА болница. За такива КОМФОРТНИ условия, в които работят българските медици, могат само да мечтаят колегите им от.... Бангладеш! Огледайте се - нашите лекари бягат, чужди не идват, това нещо подсказва ли ви?

61

Анонимен

преди 10 години

До тяЛечими? Колко излекувани има от Лаймска болест в трети стадий? Защо не го излекуваха в Германия, нали там го лекуваха Гого? Злоба и глупост лъха от коментарите Ви, жалко, че сте жена, може би дори вече майка на някого....

60

poklon

преди 10 години

POKLON... POKLON... POKLON mili Gogo dano dy6ata ti e na nai prekrasnoto mqsto na tozi svqt obi4ame te .Ti ni napravi detstvoto s tvoite besni 6tastlivo cqla Bulgaria te obi4a6e i nikoga nqma da te zabravim