32

darcas

преди 10 години

ЕС е изпаднал в тежка бюрократична криза. С парите, които се издържа европейската бюрокрация за една година, могат да се изправят на крака цели държави. И бюрократите там за да оправдаят огромните си заплати и бонуси непрекъснато имитират работа, като създават все по-безумни пречки на бизнеса и местните икономики. ЕС се задъхва от бюрокрация, ксенофобия и разпосочните течения на Германия, Франция и Великобритания. Така няма как да продължи дълго.

31

БАЧКАТОР

преди 10 години

Как да подобрим ЕС? Първо трябва да го разрушим", заяви Льо Пен на среща с представители на англоезични медии край Париж.================А тъй ,това да се чува.

30

stoneg

преди 10 години

Само ако можеше да те чуе Жан Моне лелелееллелелеле

29

йордан

преди 10 години

До да бъдеабсолютно вярно , България винаги е търсила покровител,(вижте историята) ние винаги сме били между два колоса който се бият за влияние, резултатата от членството ни в ЕС свеки усеща , когато бяхме с ъс СССР, по възрастните помнят, искаме да сме като швейцария , - никой няма да ни позволи! време е да престанем да бъдем като слънчоглед, след като не можем да бъдем независими (от все сърце желая да сме независими) да се интегрираме към този който ще ни зачита като народ , култура и пр

28

...

преди 10 години

Абе не знам дали ще е по-добре или по-зле без евро съюза, ама мога да кажа на франсетата да внимават с такива десни! Не за друго ами да видят, че и ние си имае един такъв "десен" дето толкоз бие в ляво, че и обратните чак му завиждат! Така, че требе да се внимава с такива "леко" луди хорица!

27

tt2

преди 10 години

28По-добре щяхме да сме без възродената римска империя

26

Арети

преди 10 години

Мисля, че "желяэото се кове докато е горещо"!!! Твърде късно се "сетиха" политиците:-)))Твърдението е доста ПОДВЕЖДАЩО и само наивните могат да се надяват эа каквото и било раэрушение на ЕС!!! Блатото на ЭАВИСИМОСТИТЕ както го наричат ЕС-то ще эатрие Стария Континент и Периферия!!!!

25

Jon

преди 10 години

Те французите освен да сринат Евросъюза за нищо друго не стават мързеливи са ,най неграмотната и проста нация в Европа да не говорим за имигрантите от Африка който са в гета, мръсотия ,мизерия ,наркотици и престъпност.

24

гай баньо

преди 10 години

До -10Еми...кво да ти кажа има и такива крайни варианти.

23

Анонимен

преди 10 години

FRANCIA vs GERMANIAU. K vs GERMANIA U. S. A vs GERMANIAНЕОФИЦИАЛНАТА ВОЙНА МЕЖДУ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИТЕ НАЦИОНАЛИСТИЧНИ ПАРТИЙ В ЕВРОПА Е НА ХОД!!!

22

tt2

преди 10 години

Айде бе - страхотно решение беше влизането ни във възродената римска империя - ама друг път - повече загубихме отколкото спечелихме

21

tt2

преди 10 години

Писано е в Библията за възродената римска империя - Даниил 2 глава - и на други места - краката от желязо и кал на колоса със златна глава - неминуемо ще бъде разбит от камъка не от ръка отсечен - Христос - вземете решение на коя страна ще бъдете и помолете Бог за прошка на греховете ви и се отделете от всеобщото облъчено стадо докато можете.

20

tt2

преди 10 години

Марин Льо Пен много добре осъзнава, че възродената римска империя е просто завладяване на земи с измама и контролиране на глупаците в тях с директиви - директиви като чипиране на хората, забрана за местно производство, принуждаване държавите да разпродават на безценица предприятия - наречено приватизация.

19

да бъде

преди 10 години

Правилно-Е.Съюз трябва да се разпадне незабавно...Стига с тази еврейска измама.По-голяма простотия от тази няма-граничи направо със светлият комунизъм.ДО защитниците на Е.Съюза-Неразбрахте ли че ви мамят с сладки приказки за европейски стандарти и заплати.Неразбрахте ли че никой в Брюксел не го е грижа как ние живеем.Неразбрахте ли че САМО НИЕ можем да си направим живота ПО-ДОБЪР.Когато една държава има суверенитет-тогава тя работи само за своите интереси.На никой в Брюксел не му пука за нас...

18

Анонимен

преди 10 години

Французите могат да си го позволят! Ами ние, и в ЕС и извън ЕС, все тая като гледам...

17

Анонимен

преди 10 години

Ужас - френския Сидеров, но доста по успешен

16

TPE3BEH

преди 10 години

И там си имат болен сидеров в женски вариант...

15

BG

преди 10 години

интересно, що франсетата не сринаха Великия райх, ами клекнаха и станаха васал. Много смели в думите и страхливи в действието са сега като членка на ЕС. Като искате да сривате, що по-добре не си спретните една гражданска война и така ще сринете ЕС. Действайте, пари няма. Всичко е за пари. Като няма за цоцъне, а само се дава да се разпада ЕС. До скоро Франция изяждаше 30% от Земеделския фонд на ЕС за своето земеделие тогава не искаха нищо да рушат!

14

Анонимен

преди 10 години

Интересно къде са герберазите, сигурно организират пак нещо подмолно под ръководството на Злия?!

13

Анонимен

преди 10 години

Тази и баща и Льо Пен са престъпници според европейските закони, защото не вярват в Холокоста за 6-те милиона невинни евреи избити от немците през втората световна. В цивилизованите демократични страни действат антирасистки закони които задължават населението да вярва в Холокоста и който не вярва и мисли различно получава няколко години затвор, скоро ще се въведе и в БГ. До сега тези двама престъпници се измъкват заради депутатски имунитет, но е въпрос на време да бъдат вкарани в затвора.