6

Анонимен

преди 10 години

Я глеййй мaскирaния комунaр, кaк хвaли руския шпионин сноудън, чaк зa пример го дaвa! Тия " стрaховити" нещa русия и *** сa ги вършели винaги в минaлото и нaстоящето, още повече служби кaто ДС сa събирaли оперaтивнa информaция зa бг. грaждaни и сa я дaвaли нa русия. Двойни стaндaрти мaскирaн, че и товa е меко кaзaно щото от руските шпионaжи имa рaзтреляни, зa мaлтретирaни дa не говорим!

5

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

Ето един млад човек, от който всички млади хора могат да вземат пример !Сноудън извади на показ страховити неща за човечеството. Той рискува, за да предупреди човешкия род какво му готвят.Да е жив и здрав Путин, че го опази ! Само в Русия Сноудън е на сигурно място. Навсякъде другаде щяха да го предадат на Световните господари. Путин обаче не ги бръсне за слива ! :)

4

EU citizen

преди 10 години

Никакъв Сноудън няма. Сега руснаците ще изтипосат пред камерата някакъв силует, който мучи нечленоразделно, а някой превежда. Това е цирк за ***.

3

да,ама не

преди 10 години

Мисля,че Сноудън блъфира и за повечето неща лъже.Бил той съветник и знаел всички тайни на НСА.Да ,бе да-как така знае всичко за всички проекти на ведомството?Тия в НСА вътрешен Фейсбук ли си имат та там всеки знае всичко за другите?Хората за пари правят какво ли не,та и Сноудън така!

2

Влади-Мир

преди 10 години

Бряях, еврогеите по Скайпа са били големи мъже.....;-)) А какво щеше да стане ако Сноудън беше в самолета на Ево Моралес....?!!? И когато дори Австрия наруши "Виенската Конвенция"?!?!?!пп Пояснение за седерастията :Виена е столица на Австрия

1

gorituz

преди 10 години

Сноудън внимавай с тези евро-фарисеи. Всчки са слуги на САЩ и да не ти скроят някой номер да те депортират от Евросъюза директно в Гуантанамо.