77

Анонимен

преди 10 години

Разбира се за медийната олигахия е много по-важно сутринта по блоковете да насъскват хората да излизат на протести, а не да си зададат въпроса КОЙ,КОЙ,КОЙ пали джипа на депутат от ГЕРБ,който искал да напуска групата!!!!!

76

Пешко

преди 10 години

мерцедес и тойота, баси стандарта

75

Анонимен

преди 10 години

бих се учудил,ако автомобилите бяха различни от джипове!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Пенсионерите изнемогват а някой карат джипове!!!!!!!!!!Депутат и общински съветник какво да притежават какво се учудвам?

74

Kreti

преди 10 години

Тоя *** не мутра само е добре охранен , баща му бе добър човек бог да го прости , но Антоний и майка му са били винаги алчни кучета. Малкото прасеце дъщеря му когато прави купони в апартамента на дъртата полицаите дойдоха веднъж , разбраха на кой е дъщеря и ги оставиха да тормозят съседите на воля , накрая разбихме таблото и им откраднахме бушона от таблото доло и купона свърши.

73

Kreti

преди 10 години

За този хубостник всеки месец идват призовки и се скатава за депутатския си имунитет, ако е прекарал някой с пари е напълно нормално. *** започнаха да трупат пари още докато майка му работеше в някогашните Хали в Пловдив и за месо се чакаше на опашки с купони от 3 часа през ноща. А те продаваха месото на черно и магазините бяха празни времето на изкуствен дефицит за всичко. Никога не съм гласувал за ГЕРБ защото познавам въпросния *** и майка му лично, жалки и алчни хора.

72

Анонимен

преди 10 години

Не вярвам освен Бойко да им ги е запалил дето не стачкуват и викат Поставка.Стига с тея герберасти ни занимавайте и манипулирате горките КРАДЦИ!!!

71

Анонимен

преди 10 години

Както се вика днес тук утре там и всички Герберасти пеша

70

Булгаристан

преди 10 години

Джиповете сигурно са застраховани. Най-вероятно целта е да се привлече вниманието към тях - мъжът депутат, а съпругата му общински съветник - и двамата с джипове. Пита се - къде е прокуратурата, да ги разследва за конфликт на интереси и въобще има ли Държава все още.

69

pe6o

преди 10 години

Neka gi posledvat druga podobna *** okrala durjavata za 24 godini

68

Анонимен

преди 10 години

Партията иска да се даде отговор дали животът на семейство Йорданови е заплашен и какви мерки предприема МВР за осигуряване на тяхната сигурност.Абе ние цялата ви пасмина ли ще пазим с парите си бе, наглеци? Като имате за джипове, ще имате и за живота си, ненаедници долни!

67

Alek

преди 10 години

Я, политиката официално е станала семеен бизнес - депутат и общинска съветничка :)

66

Dedovia

преди 10 години

Ох, горките добри хора. Кои ли злосторници им завидяха на добрината?Да, ама не!ЗА добрини такива работи Това са си гангстерски отношения и едните гангстери са подпалили колите на другите гангстери.Отвращават ме тия гробарски мутротиквони.

65

ха наздраве!

преди 10 години

Street justice!

64

сс

преди 10 години

в герб всички са мошеници, нормално е да гръмнат някоя и друга кола

63

Алов

преди 10 години

Логично. Ако е искал и той да напуска партията единият го е запалил Боко,а другият Цвъко.

62

мръсник

преди 10 години

Дай Боже всеки ден такива новини. Много ми харесват. Откъдето дошло, там отишло. Само мачкане на бандитите от ГЕРБ.

61

абонат

преди 10 години

Да се забранят договорите с мобилните оператори.Защото това е легална форма на рекет.

60

Анонимен

преди 10 години

Дрогарите скоро ще подпукат мандрите.

59

дядо

преди 10 години

голяма работа,други ще си откраднат

58

Анонимен

преди 10 години

..."Партията (са ГРАБ става дума) иска да се даде отговор дали животът на семейство Йорданови е заплашен и какви мерки предприема МВР за осигуряване на тяхната сигурност"... Добре, другари наглеци, но чакам отговор какъв е Боце-Будата? Как е заработил близо 1 млн. лева за апартаменти и какво ли не Цеко-Шлифера? С чия протекция (верочтно Бокова) са изнудвани "непослушните", съгласно записките в прословутия тефтер? И не на последно място - какъв е другаря Антоний и как е купил джиповете? Наглеци!