166

БГ

преди 10 години

Въпрос към ибрикчиите на хидроинженера от Юруш:Без вас ДПС ще бъде ли в управлението на Република България?Бпагодаря предварително за отговорите на ибрикчиите, ***, *** и доброволни еничари от Юруш и БСП.

165

БГ

преди 10 години

Ибрици, няма ли да се намери поне един малко акъл да обясни на нас българите как уж се борите с доганизацията на България и крепите правителство с регистрациите си в НС? От златният пръст на доборжолният *** гьотферен сидер ага сега ДПС имат министри, областни. Мекерета направете справка колко от комисиите с българския парламент се управляват от ДПС. Колко сте жалки, дадоха на сгата една комисия и той клекна?ДПС в управлението, крепена от Юруш, ТОВА НЕ Е ЛИ ПРОБЛЕМ ЗА ВАС?***!

164

Денислав

преди 10 години

То каквото бельото - такава и политиката.

163

цезар

преди 10 години

Като чета коментарите Ви стигам до извода защо България е до това положение. На никой не му пука че нямаме собствена политика че всичко се командва от вън че България свършва и се разпродава на парче че на всеки един час намаляваме с 6 човека, Че всеки който посочи истината е обявен за ***. И журналистите са мъчат да ни убедят да вярваме в това което сами не вярват.Българино събуди се.Бившия посланик на САЩ каза на Сидеров - аз ще те унистожа когато му поиска па си плащат за базите си у нас.

162

bobo

преди 10 години

Професоре,професоре,изкукуригал си и ти като Болен!!! Каквото ти е белиото,такава ти е и политиката!!! Толкова сте политици,че погубихте държавата ни!!! Не ви ли е срам! Добре ,че част оа народа избяга от държавата си та да живее достойно и нормално!!! Абсолютни некадърници сте!!!

161

Хапливото куче

преди 10 години

До българин - какъв българин си ти, мръсно-комунистическо герберче. Комунистите нямат националност. Винаги са били алчни, нахални, дупедавци и изменници!

160

Х

преди 10 години

ЗАЩО,БЕ ПРОФЕСОРЕ ПРЕДИ ДА НАТИСНЕТЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ КОПЧЕТО НЕ ПОИСКАХТЕ СВАЛЯНЕТО НА НОВИНИТЕ НА ТУРСКИ ЕЗИК.С ВТОРОТО НАТИСКАНЕ НЕ ПОИСКАХТЕ СМЕНЯНЕТО НА МЕСТНОСТТИТЕ С ТУРСКИ ИМЕНА НА БЪЛГАРСКИ.ЗАЩОТО ПАРИТЕ ЗА ВАС СА ПО СЛАДКИ ОТ ПАТРИОТИЧНАТА ИДЕЯ.

159

как Сийка

преди 10 години

Г,син ррофесоре,само си мислите,че вашата партия прави нещо и само вдигате шум,за да ви за белязват -това е нашето мнение!Жалко,че си изхабих гласа да гласувам за партийката ви!Никога повече такава грешка!Вън националните предатели от НС!Агресивността се крие във вас и вашият откачен водач и на народа му писна от изцепките му-не ви прави чест ,че умало важавате отвратителните му постъпки!Мръсното ви бельо надхвърля многократно дейността ви като партия!Най-голямата ви заслуга е ТУРЦИЗЍРАНЕТО НИ!

158

художника

преди 10 години

"Атака" държи това Народно събрание да работи???----------------Атака така го "държи", че докато народното събрание работи, вие си ходите на почивка в Куба.

157

българин

преди 10 години

Станилов, вижда се, че и ти си съветско *** и ***. А "Атака" няма НИКАКВА политика - нито в парламента, нито другаде, само демагогия, лъжи на едро и дребно и СЛУГИНАЖ ПРЕД СЪВЕТСКИТЕ ВИ ГОСПОДАРИ. Това ако е политика, по-добре ХИЧ ДА НЕ Е! Сега ревете против "енергийната мафия", защото нещата с Белене се объркаха, Р. Овч. наплю Бобо Манчев и вас ви отбиха от хранилката. ***!

156

L.

преди 10 години

... занимават се с лидера ви. Виж, ако той е мръсно бельо, то другото наистина не ни интересува.

155

Анонимен

преди 10 години

*** , chetata na Bolen vzeha dase sabujda s minusi sreshtu antiatakisti !Dano da sa uspeli da ubedqt forumcite koito sa ogorcheni ot porednata oligofreniq na Bai Bolenefendi !!!

154

Той е

преди 10 години

До Анонимен Бая требе да се нашмъркал Боленчо,щом французойката му се е привидяла като Валери Симеонов или Касабов!И каква политика ве Станилов,то друго,освен да крепи тия мафиоти,и да прави идиотизми,няма!Ти си свестен човек,вижда се,нямаш общо с тия наркомани,махай се от тая псевдопартийка, докато все още хората те уважават!Щото,изгубеното уважение, трудно се връща, ако изобщо се върне...

153

Анонимен

преди 10 години

Един областен управител настоява за туски имена в БългарияЕдин единствен политик има енергия да му се противопоставиНо не, ние ще се занимаваме с това дали в същото време някаква френска чиновничка е спяла, или е говорила на сънДруг е въпросът какъв чин във френските тайни служби заема тая ,може и да е с по-висок чин от самия посланникКаква работа имат иначе те да се бъркат във вътрешните работи на суверенна страна от ЕС?

152

Анонимен

преди 10 години

Хубаво, спокойно интервю. За съжаление, професора бърка. Кухнята и дребните скандали много често са показателни за това с какви хора си имаме работа. Не, че ако няма скандали политика е много свестен, но има ли ги и от какъв тип са е много показателно за личността. Проблема на волен е че обърка френски дипломат с журналист от скат или Български полицай.

151

Говедата-хора

преди 10 години

1. Дали ще се мине през разните и разнообразни всички прокурорски процедури и то...докрай, е един продължителен акт с много неизвестности, породени от много и различни обстоятелства...2. Дали след това ще се мине през разните и разнообразни всички съдебни процедури и то докрай, е един продължителен акт с много неизвестности, породени от много и различни обстоятелства...3. Дали след това ще се мине през разните и разнообразни всички апелативни процедури и то докрай, е един продължителен акт с много неизвестности, породени от много и различни обстоятелства...4. Дали след това ще се мине

150

Анонимен

преди 10 години

Cqla vecher nesa spali simpatizanti na partiikata iorush ! Zashtitavali fiorerkata si dosta umelo ! Zaslujavat po nqkolko srebarnika ! Osobenno Gadjeva ! Bravisimo Atakisimo !

149

Добре казано

преди 10 години

"За България ще има огромна полза, ако хората не смесват политиката с кухнята и с дребните скандали. " Трудно да се проумее от селския и от еснафския мозък обаче. И за причините за всичко това: геополитическа, политическа и икономическа! Какво им разбира на чукундура и еснафа (90% от българите) главата от геополитика - изтриват ги от картата на света, а те търсят скандали докато си пият ракията или ти говорят за маниери.

148

caprari

преди 10 години

По голямата част от българският народ добре си дава сметка, за цялата гнусна кампания срещу него и го подкрепя. Дори много хора, които досега са гласували за други партии ми казват - СЛЕД ЦЯЛАТА ТАЗИ ПРОПАГАНДА СРЕЩУ ВОЛЕН СИДЕРОВ, ВЕЧЕ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА АТАКА!

147

caprari

преди 10 години

Да е жив и здрав Волен Сидеров - единственият български политик който защитава достойнството на народа и Родината ни, единственият който казва истината, единственият който не е *** на Западните колониални господари, единственият който е разкъсван от сутрин до вечер от продажните и поръчкови медии.