9

Йордан Димитров

преди 10 години

Много гламав народ Божееее.Пишете какви ли не глупости без да влагате и грам мозък(ако въобще имате такъв)за да изглеждате интересни,но ако бяхте поне мъничко по-умни щяхте да разберете колко сте ***.Иначе всички искат да живеят добре ама да има как без да си мръднат пръстчето,да има как да получат всичко на готово..На Българина му дай само да плюе и гаври.Нека един от тези "умници"дето пишат тук да каже кое е лошото което предлага Сидеров.Някой замислял ли се е въобще по този въпрос.Срамота.

8

умен гущер

преди 10 години

Сдеров е кривоглед глистосер!

7

гт

преди 10 години

Ако е друга ТВ, сем са като тигри, ама нали е лудия, там са като мишки! Като не иска - има прокуратура!

6

az-

преди 10 години

Айде бе, не могли да го намерят да му връчат акта.Ми то закона казва какво се прави - той трябва да има седалище и тел. за връзка - като го няма няколко пъти в седалището и не си вдига телефона правиш протокол и му го качваш на сайта на СЕМ. Като изтече срока се счита за законно връчено.Май проблемът е не че не могат, а не искат да му връчат акта. А е достатъчно да му дръпнат шалтера и сам ще дотичка да плаче.

5

Анонимен

преди 10 години

Сидераста се изложи като кифладжия.

4

ХММ

преди 10 години

СИДЕРОВ ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА САМО ПЕТНИШ КОЛЕГИ ТИ СИ И БЪЛГАРИЯ

3

МАЛИНА РАЙТАН

преди 10 години

ТАКА Е В НАШАТА НЕЩАСТНА БЪЛГАРИЯ. Агресивните,наглите,безпардонните заразяват с качествата си и съвестните,които виждат кои са безнаказаните!В такъв случай трябва ли да си съвестен,дисциплиниран,отговорен? Трябва ли ?Това ли ни сочи примера на народния представител в.с.А и днес управляващите БСП и ДПС ще бъдат ли обективни ? - Разбира се че няма ,защото те спре незаконното им обогатяване за сметка на нас - "низшите",които са ни докарали до там,че за някакви 20-30 лв.да продаваме честноста си

2

Анонимен

преди 10 години

Колко акта връчихте на Сл. Тр. от БТВ?

1

Бони

преди 10 години

Волене,искаш ли да си моят Клайд,да караме към залеза с вятър в косите,да си правим воаяжи до Куба и обратно,да сме опасно страстни и нетипично неприлични по самолетите,бесни от любов бягайки от ресторанти?!