109

АТАКА

преди 10 години

Цацаров, Цацаров, изгърмя като тапа на шампанско.

108

Токов

преди 10 години

До ТОДОР ХРИСТОВТипичен привърженик на Волен,неграмотен и ***.Друго нямам какво да кажа.

107

Анонимен

преди 10 години

Волен винаги е прав и щом го е ударил значи е трябвало!Отидете в Франция и се заяйдайте с тамошен народен представител на действащо правителство и го убиждайте и се правете на велики в чужда държава!!!Аз съм българин и защищавам Волен понеже е постановка на герберасите този инцидент!

106

AF

преди 10 години

Цацаров нещо преиграва за Сидеров Да беше повдигнал обвинения на тарикатите от КАТУНЯ протестърски, пък Йовчев да не бе се ослушвал. ГОЛЕМИ ЗАЩИТНИЦИ на полицаи се извъдиха на гърба на Сидеров. Виж ти, българските полицаи били ... айде бе, пълно е със шмекерчета в полицията, надянали униформа за рекет, за шмекерия, за мързел, какво го усуквате, това е истината Само че, при Сидеров ситуацията си е различна, мноооооого различна, да знае Цацата.!Първо, Господин Посланикът на Френската република ЯКО го усуква: Лъже, че Стефка е служител на Посолството. Стефка е ДАСКАЛИЦА по френски в Алианс Фран

105

анонимен

преди 10 години

До 113- ВОЛЕН НЯМА КАК ДА НЕ Е ДОВОЛЕН и пр.- Много си прав Тодоре!

104

Анонимен

преди 10 години

Не оправдавам постъпката на Сидеров и глутницата около него,наричащи се народни представители! Даже тъкмо обратното,нека да получат наказанията,които според Закона заслужават! Браво и на Цацаров,че заема принципна позиция! Срам за Йовчев и гл.секретар,които не излязоха пред медиите и не защитиха подчинените си.Но да не забравяме,че и Веждито преди години,на сред центъра на София буквално счупи носа на полицай!БАХ ТИ СКАПАНИЯ ***,В КОЙТО ЖИВЕЕМ!

103

Пешо

преди 10 години

На Волен ще му цепнат дупето преди Цветанов!

102

мирослав

преди 10 години

Не мога да разбера кво го оправдавате и защитавате тоя Сидеров? То бива да е *** народа, ама чак толкова... Вън от парламента за тоя!Не може да си народен представител, народа ти е дал хляба в ръцете, а тоя не спря да буйства! Що не буйства така в НС? Що се движи с 10 бичега? Щото хората ще го утрепят затова, че се продаде на турците! За мен който го оправдава е платен продажник и нищо повече!!!!! За 20 стинки на коментар продадохте България *** гадни!!!!!

101

st

преди 10 години

проф Станилов: три причини за атаките по Атака: Първата е геополитическа това се отнася до критиките на "Атака" по отношение на политиката на САЩ в Европа и специално в България, както и по света. Втората е политическа "Атака" държи това Народно събрание да работи и това е срещу връщането на ГЕРБ във властта заедно с т.нар. реформатори, което ние считаме, че е крайно вредно за България. Третата причина е икономическа тя е в това, че "Атака" внесе и прокара в НС таксите върху ВЕИ-тата.

100

Анонимен

преди 10 години

Цацаров, ти си ***!Така само ще вдигнеш рейтинга на АТАКА, защото знаят че ти си *** и твоите кукловоди и каквото ти кажат- това правиш. И в крайна сметка ще му направиш едно леко подухване на.... Сидеров на рейтинга нагоре и нищо друго. Муахахахахаха...

99

Анонимен

преди 10 години

прод. на 111"Законите и правилата обслужват ОБЩИЯ интерес."Ако си Политик ,ПОНЕ с това трябва да си наясно.Обаче си имаме политическа класа ,която се възпроизвежда от лумпенизиран електорат.Имаме си Волен,който пердаши наред полицаи,журналисти,аташета ,граждани-"квото подаде лентата".А колегите му Дупетати кършат ръце и чакат от ПРОКУРАТУРАТА и СЛЕДСТВИЕТО да им предостави доказателства...!!!ОТРЯЗАНА ГЛАВА ДА НЕ СЕ ЧАКА .Волен не е по тия работи.

98

boyko_stoew

преди 10 години

Волен отдавна премина ГРАНИЦИ....!Толерирането на ПРОСТАЩИНА,ПСЕВДОПАТРИОТИЗЪМ(използвам тази терминология от две години) и партизанска безнаказаност в поведението на политиците ни ,ескалира и ше доведе до много по-знакови събития.Какво още трябва да се случи,че да има санкции за Волен!?И не само за него....АМИ за Бисеров...?!И сега сме се втренчили в Цацаров-ТОЙ ДА НИ ОПРАВИ БАКИИТЕ....Е няма да стане ,ако не му помогнем с гражданска активност и воля за по-добри времена.

97

Бързият прокурор

преди 10 години

Представяте ли си ако за всяка словесна разправия и малко бутаница така да се задейства прокурора всеки път? Ех мечти ;)

96

Боян Спасов

преди 10 години

До boyko_stoew Не видях тупалки ,кървища . Видях неразбория.Ама кой , какво- вот етово не увидел.А ,полицая пострадал.Имал синина около 6-7 мм.То че е проокация, провокация е ,ами съм сигурен като знам ГАФОВЕТЕ на варненската прокуратура отсега гарантирам , че нещо са,, отаковали процепа,,При тази мълниеносна реакция ( невиждана в Б/я) няма нещо да не са се издънили. И Цацаров ще ги прикрива.Щом французите дадоха ЗАДЕН ХОД заради ,,техн. грешка -видимо пиян ,, нещо се преиначава. Гаф вече има.

95

gorituz

преди 10 години

Срещу Сотир Цацаров няма политически натиск, а икономически натиск. Ако не слушка, лобистите ще му спрат паричките и привилегйките.

94

Анонимен

преди 10 години

До Gi А за БКП+ ДКМС + ДСигур. = ГЕРБ, за тях що мълчиш ? Те пък какви ги изсраха , нема измиване. Или Тиквата и др. комунисти и милиционери от Герб са извори ненапити.Вместо 34 мил. да навият 68 м. на ,,Аиоотряд28,,и да гледаме лигавита физиономия на Дянков и простотиите мутрата- станало сираче на 39г. А че е полит. поръчка то е очеизПросто вадно. Каква ескпедитивност ? И през ноща работили. Като ги знаем колко са мудни това е подозрително ,очеизбодна бързина .Поредният комп(л)от с/у Атака

93

Анонимен

преди 10 години

То хубаво сега се сетиха, ама защо нямаше адекватна реакция, когато беше блъскан полицай пред Парламента пак от същия атакист след въпросите на Тео Ангелов?

92

boyko_stoew

преди 10 години

Продължение на 104...Когато видях как Волен да БЛЪСКА ПОЛИЦАЙ ,който СЪВЕСТНО СЕ ОПИТВАШЕ ДА изпълнява задълженията си....Когато гледах изражението на ПОЛИЦАЯ,докато Волен му крещеше да му иска обяснения.....Когато и Цв. Йовчев в тази ситуация НЕ ЗАЩИТИ ПОЛИЦАЯ АДЕКВАТНО....Когато видях как се ослушва ПРОКУРАТУРАТА ни...Когато видях,че Медиите ни пуснаха 2-3 репортажа и след това потулиха в забвение случката.Тогава още се отчаях за бъдещето на този Парламент.

91

boyko_stoew

преди 10 години

Ако влезеш в СИСТЕМАТА имаш следните ВЪЗМОЖНОСТИ:1.Тя бързо те асимилира и приспособява така ,че ставаш ЧАСТ от нея.Правиш каквото ти кажат ,за да продължаваш да си ЧАСТ ОТ СИСТЕМАТА,защото нямаш друга алтернатива.2.Опитваш се да промениш СИСТЕМАТА спрямо собствените разбирания за логика и справедливост.Успяваш малко ,но недостатъчно.НАПУСКАШ СИСТ.,защото имаш достатъчно други алтерн..3.Стоиш в СИСТЕМАТА до ДУПКА и си готов да ЗАСТРЕЛЯШ някой,който ти се изпречва на пътя .Е това е Волен.

90

зарко

преди 10 години

До Анонимен 94Къде поставяш ГЕРБ ,уважаеми анонимен. Те сътвориха толкова, колкото всички предишни не успяха.