10

Анонимен

преди 10 години

а с южната дъга кво стана от Младост до магистрала Тракия кога ще си го довършиме ????

9

Анонимен

преди 10 години

Нищо не се прави в северна България от 1989г насам са направили само около 30км от Нови пазар до Шумен магистралa

8

Анонимен

преди 10 години

Приоритет трябва да са 1 АМ Хемус 2 АМ Черно море 3. Тунела При Габрово След това Струми Марици.....

7

Petko78

преди 10 години

Орешарски е толкова некадърен като организатор, че цяла година ще му трябва да сложи маркировка и мантинели на една вече завършена магистрала от предното правителство.

6

Келнер

преди 10 години

Някои не ядяха асвалт, обаче си го поръчват.

5

Ало, Чайков!

преди 10 години

А какво стана с обходът на Габрово? Нали заедно с проекта за Скоростната тангента подадохте за одобрение и апликационната форма за околовръстния път на Габрово, който е част от проекта "Тунел под Шипка"? Какво стана?

4

Анонимен

преди 10 години

Тая чайка за каква магистрала "Хемус" говори ! Северна България е зарязана от всички управляващи и обречена на бавно и мъчително унищожение. Вече ни търсят само за данъци и глоби. Колко магистрали построиха към Турция и Гърция , а за С. България все не идва ред

3

Неразбирко

преди 10 години

И сега какво? Пак ли правителството на ГЕРБ-Бойко Борисов ще остане с най-малко и най-лошо построени магистрали? Отдавна се разбра, че парвителството на ДПС+НДСВ+БСП перз 2005-2009 напарви повече магистрали от ГЕРБ-Бойко Борисов през 2009-2013 години, но сега и правителството на Орешарски се очертава да построи повече магистрали от ГЕРБ.

2

?!?

преди 10 години

От тези на обещано бе вярвам, обаче дано да стане.

1

слънце

преди 10 години

И да не би това да е заслуга на кабинета на Орешарски? Добре, че беше топло и продължава да е така. Хайде не си правете политически изводи от това!