13

Афганец

преди 10 години

До АнонименВъобще не е свято място!Кражбата,разбира се е нещо осъдително,но защо не се възмущаваме на ежедневните прояви на национална особеност на един етнос в България,а сме почнали да пищим за сравнително дребна кражба в един псевдохрам!?!

12

Анонимен

преди 10 години

Мръсни гадни ***.

11

PRO4ETETE

преди 10 години

HORA BOG NE ISKA DA SI ZNAEM JIVOTA PISHE GO V BIBLIATA I BOG OTRI4A 4E VRA4KITE IMAT SILATA I PODKREPATA OT BOG..TOI KAZVA 4E TE IMAT SILI OT DQVOLA!!!!!PRO4ETETE BIBLIATA!!!!!

10

Анонимен

преди 10 години

МНОГО *** ИМА В ТАЗИ ДЪРЖАВА , НИЩО ХУБАВО НЕВИ ЧАКА ЩОМ ОТ ХРАМ КРАДЕТЕ

9

щирлиц

преди 10 години

Виждат се истинските икони,подпрени на иконостаса.Та човек да знае пред чий образ е застанал..

8

до Мойсей

преди 10 години

Ти пък щото си много праведен. Я си припомни колко мацки загледа вчера, че и днес и пак пиши в тоя сайт, който между другото е творение на лукавия.

7

Мойсей

преди 10 години

Това е храм на езичниците, поели към ада. Неверниците да прочетат словото Божие:Второзаконие 18:10, Исая 57:3 и много други.

6

Анонимен

преди 10 години

Ми то кат гледам май дойде време да закриваме държавата и да си ходим вече.Баси и тъпотията сега ще ги хванат и ще кажат че откраднатото е много малко и ще ги пуснат даже без бой.

5

Анонимен 1

преди 10 години

до Неук/Че си неука герберушка, се вижда от километри, ако беше малко информиран, щеше да знаеш, че последните 4 години *** срутиха и унищожиха десетки села и вилни зони, извършиха безброй престъпления по селата, и никой не си мърдаше пръста, баре един полицай да прати из местата, където върлуват, никой не му се занимаваше...а, това е тенденция от много години, но като последните няколко години-такова чудо не е било...сега ти си спомни, кой беше на власт, тези 4 години.....

4

Анонимен

преди 10 години

ТОВА Е СВЯТО МЯСТО И КОЙТО КРАДЕ ОТ ХРАМ ЩЕ ГО СПОЛЕЕТИ НЕЩАСТИЕ.

3

ДО АНОНИМЕН

преди 10 години

ГРЯХ Е ДА СЕ ОБИРА ХРАМ , НО ТЯХ ГИ МЪРЗИ ДА РАБОТЯТ ,ГНУСНИТЕ ***, САМО РАЖДАТ И ПОМОщИ ВЗИМАТ , СЛЕД КАТО СВЪРШАТ ПОМОщИТЕ КРАДАТ

2

Анонимен

преди 10 години

Айде няма му нищо... То и Ванга колко отчаяни хорица е ограбила с нейното врачуване...Направо учудващо как в 21век все още има толкова много хора, вярващи във врачки и "феномена" Ванга...

1

Неук

преди 10 години

Червено-*** мафия се активизира,откакто комунисти и турци са на власт.Защо 4 години се бяха покрили и не смееха да си вдигнат главите?Когато червените са на власт,винаги ескалира престъпноста.Това е да се сплашва обикновенния човек.Освен *** и комунист,кой може да посегне на такова свято място????