38

ЕДНА БЪЛГАРКА

преди 10 години

КАК МОЖЕ 12 ГОДИНИ ЗА 6 ЖИВОТА...ТУК ТРЯБВА ПРИСЪДА ДОЖИВОТЕН ТЪМНИЧЕН ЗАТВОР БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА

37

ЕДНА БЪЛГАРКА

преди 10 години

ГОЛЯМА СКРЪБ...МИР НА ПРАХА НА НЕВИННИТЕ

36

Недялко

преди 10 години

Като го смятам падат се по 3г. и 2м. на убит смешна история. Сега всички джигити ще са още по самоуверени и надъхани. Осъдителна присъда е по-добре от условна но все пак на лице е тежко престъпление в което са нарушени много точки НК. Една доживотна без право на замяна би им прилягала повече. Жалко за децата.

35

Анонимен

преди 10 години

"Българин осъден на 17 г. затвор във Великобритания за изнасилване""Българин осъден на 12 г. затвор в България за 6 убийства"!?!?WTF

34

stanick

преди 10 години

СРАМ! СРАМ! СРАМ! СРАМ!

33

aha

преди 10 години

А КОГА ЩЕ ОТИДЕМ НА ПРОТЕСТ ЗА НЕЩО СМИСЛЕНО. ПРИМЕРНО СРЕЩУ ПРИСЪДАТА ОТ СМЕШНИТЕ 19Г ЗА УБИЙСТВО НА 6 ЧОВЕКА ...... КОГА ЩЕ СТАНЕМ ЕДИННИ , А НЕ САМО ДА СЕ ЧУДИМ КОЙ КАК ДА ПРЕЦАКА ДРУГИЯ

32

BlaBlaBlaaa

преди 10 години

Поне да му бяха взели книжката до живот. Гаврите на българския "съд" край нямат. След няколко години тия *** от снимката ще продължат да газят наред. Супер е българската съдебна с-***.

31

борг

преди 10 години

Дано на ,,справедливия'' неподкупен съдия дал тази присъда ,му се случи нещо още по-лошо от това което е извършило пияното изродче. Защо ли досега каквото съм пожелал на някой все е ставало и то скоро.

30

az

преди 10 години

lesno se sudi ot toploto divanche,pichove.jalko za decata

29

анонимен

преди 10 години

нека почиват в мир невинните души, но семействата и "обществото " пак не знаят истината защо загинаха тези деца. Беше от знаковите дела, ок, има присъди, ок, но истината за тяхното убийство не е сред очевидните, има друго, страшно. МВР - то го знае, но си трае, защото са мижитурки, а цветлинчо трупа червени точки пред тълпата - в неговите очи явно обикновения народ е това

28

az

преди 10 години

POKLON PRED PAMETTA NA ZAGINALITE ! PRISADATA E JALKA I TSINICHNA !

27

Анонимен

преди 10 години

кой съдия даде тази присъда на този ***.ако се беше случило с неговото дете.6 деца загинаха ей.

26

ha ha

преди 10 години

В Англия "лепнаха" 17г, на българин за изнасилване на българка, а на тези *** 12г. и 7г. за 6 погубени млади живота. Сега дайте името на "справедливия" съдия да му спомена всички близки и роднини до девето коляно.

25

Анонимен

преди 10 години

Малко им е. Разстрел за такива!

24

az sam

преди 10 години

Поредно доказателсво за т.нар.българска държава.За 6 човешки живота 12 години.След няколко години ще го освободят за добро поведение и няма да има и по 2 години за човек.Смешен е този маш съд...

23

RAZDVA OBAMA

преди 10 години

станала ДАНИЕЛА у затвора , нема да издаржи Данито виж Живко е по ербап

22

Ботев

преди 10 години

На бесилото!

21

Анонимен

преди 10 години

Браво ! Има напредък - не го изкараха невинен !

20

jj

преди 10 години

Малко черно звучи това, ама май сега му е времето да трепеш хора. Тъй като гледам присъдата за 1 убит... направо ми се реве. Всъщност не ми се реве, ами по-скоро ми се стяга багажа и за навън. Там поне ако някой ме гръмне или прегази ще зная, че няма да получи няква мижава присъда...Срам.

19

Йово

преди 10 години

За радост България има едни от най добрите закони но жалост никой не ги спазва. Например: Давам дребното хулиганство. За дребно хулиганство се задържа хулигана(по закон) до 15 дни и глоба от 100 -500 лв. само, че почти няма наказан дребен хулиган и най много да преседят 24 часа в ареста и после вкъщи. Затова няма да се оправим защото имаме закони но никой не ги спазва а започнат ли да се спазват законите нещата ще потръгнат.