70

категорично

преди 10 години

Тоя Сидеров е пълен ***. Такива не трябва никога повече да влизат в българския парламент.

69

КОШМАРА

преди 10 години

ДАВАЙ ВОЛЕНЕ! БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е С ТЕБ И ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА НАЛАГАШ И МАЧКАШ ГЕЙБЕРАСТКИТЕ КРАДЦИ И ИМ СМАЖИ ГЛАВАТА КАТО НА ЗМИЯ ОТРОВИЛА БЪЛГАРИЯ

68

Петров

преди 10 години

Докога този ще си мисли ,че може да прави каквото си иска и никой не може да му каже нищо? Направо не е истина!

67

Ъц

преди 10 години

Най-жалкото и обидното е, че съдбата на Бг и бг-те граждани е в ръцете на подобен жалък и нищожен *** като сидеров(с малка буква разбира се).псДе да беше извършил подобна простотия при полет на американска авиокомпания.... щеше да изкара няколко "мандата" в едно много мило и ласкаво обкръжение в САЩ.Ееех, мечти, мечтиии.....

66

Анонимен

преди 10 години

АБЕ ЕЙ,Я СЕ ИЗВИНИ БЕ!ИЗВИНИ СЕ НА ПОЛИЦАЯ,ИЗВИНИ СЕ НА ФРЕНСКАТА ДИПЛОМАТКА,ИЗВИНИ СЕ НА ХОРАТА В САМОЛЕТА,ИЗВИНИ СЕ НА ГРАЖДАНИТЕ НА ЛЕТИЩЕТО,ИЗВИНИ СЕ НА ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА ТЕБЕ.

65

az

преди 10 години

Tazi mur6a Bolen mozak nqma li koi da go izmete

64

!?&%@=*

преди 10 години

Аре_кулата е изумително ***, сложете ги в една тапицирана стая с волен на четвърти и ги изследвайте, това са уникални случаи на девиации в интелектуалното развитие.

63

платен трол

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Не е най-големият проблем, той е част от най-големия проблем.

62

Анонимен

преди 10 години

ПОДГОТОВКАТА ЗА ПРОТЕСТА НА 10 ЯНУАРИ ЗАПОЧНА БЪЛГАРИ НЕ СЕ ПОТДАВАИТЕ НА ГЕРБЕРСКИТЕ МАНИПУЛАЦИИ

61

citizen

преди 10 години

не, волен не е най-големият проблем. той е малък, също като *** си.той е просто един от многото малки проблеми, които превръщат България в неприятно място за живот.

60

Muntcho Demokrata

преди 10 години

Има данни за престъпление от общ характер, извършено от Сидеров...Токът не ли поскъпна? Ех, *** демокрадски, ако знаете какво ви се пише....

59

BG

преди 10 години

До are_kulataГосподине, сменете плочата с опорните точки. Стига простотии! Нещата са сериозни, ако не смятате че сте предатвли си е ваш проблем. Крепете си хората на хидроинженера на власт. Ние знаем как да гласуваме на следващите избори. там ще си проличи кой какви права е защитавал и кой е ибрик, *** и доброволен ***!

58

Всякакви данни има

преди 10 години

Има данни, че България е колониализирана от чужди фирми и народът, който се топи с голяма скорост, е много беден. Че природните й богатства не са в ръцете на народа, че има данък върху лихвите на парите за черни дни и др.

57

citizen

преди 10 години

волен е като поддръжниците си - черно на бяло да му го покажеш, той ще те засипе с храчки.да му взимат имунитета и да се приключва с него.да видим после лекетата, гласували за него, как ще викат - да живее бареков...

56

Анонимен

преди 10 години

А бе с или без АТАКА. Герб няма да допре повече до властта това трябва да ви стане Ясно

55

A.C.A.B

преди 10 години

Volen siderov e istenski balgarin koito ubi4a balgariq ane kato vas. Ataka pubeda.

54

Дон Кольо

преди 10 години

Волен Сидеров обвини прокуратурата и медиите в лъжа, че е бил полицай. Като е такъв мъж, господин Сидеров да се подложи на детектор на лъжата, в сградата на парламента, като заседанието се излъчва на живо. Ако е толкова честен, ще го направи, ако не го направи - значи е лъжец и престъпник. Напомням, че нападение над служител на МВР се наказва доста тежко.

53

платен трол

преди 10 години

До are_kulataТова което бръщолевиш " опорни точки" ли са или е откровена тъпота?

52

отвратителна личност

преди 10 години

Тоя Волен Сидеров е най отвратителната и продажна личност на целят преход. Не стига, че за един фес каймета продаде идеите на десетки хиляди човека които гласуваха за него, а и се държи супер нагло. То не беше хвърляне на кюфтета по стюардеси, изблици на лудост срещу полицията да му се извиняват, не беше тотално неуважение към всички европейски институции, а сега и е посегнал на човек. Мисля, че е време да му се такова майката и да се свали от политическата сцена завинаги. Пълна мишка се оказа.

51

are_kulata

преди 10 години

До are_kulataВсеки който плюе по АТАКА, му се иска сам да коли децата в Сирия и Либия, но неможе.Затова подкрепя Свободната Сирийска Армия и Ал-Кайда и Ал-Нусра, те да го направят вместо тях.Тук е пълно с кръвожадни главорези, които ненавиждат националните държави с ресурси и демократично, национално управление, искат го за себе си и фирмичките си!Има Бог и всичко се връща!