161

..

преди 10 години

Ясно е че винаги има вот - "против всички", и мисля че ако двата кандидата за него са Сидеров и Бареков, като че ли по-малкото зло е Бареков. Вижда се лесно че и двата проекта са руски, и са резервни гуми на БСП като евентуални партньори, без коалиционно споразумение разбира се - под претенцията за експертност и тотална абдикация от отговорност е много по-лесно.

160

boc

преди 10 години

Г-н Цацаров, вие сте на ход! Вече само от вас зависи този Болен Желязков(Сидероглу или Желязоглу), да бъде поставен в в усмирителна сидерова или желязна(според неговите разбирания) ризница!Стга ни е позорил пред света!!!

159

Постановка

преди 10 години

Внимание ! Не виждате ли, че бутона за суперскандал на Волен Сидеров е натиснат умишлено. БСП и ДПС, които си гарантираха мнозинство чрез отлюспване на депутати от ГЕРБ, бързат преди изборите да се разграничат от него ! Фактът, че тая вечер в неговото шоу апологетът на мафията Слави Чалгарски и социологът Червен Кольо се заеха също да го линчуват, какво ни говори ?

158

Анонимен

преди 10 години

Пак са го пуснали да отвлича внимание, значи ***-турската коалиция се гласи за нов заем от 10-11 цифрена сума...

157

Анонимен

преди 10 години

Съдейки по "контра-протестите" и бсп и атака са етнически партии-дпс са ***, другите са ***.

156

Анонимен

преди 10 години

Бандитската банда се състои от група Ямболски ***, на чело с *** на снимката.

155

Румен

преди 10 години

Не е ли време да излезете на площада и да ИЗМЕТЕМ *** с камъни!С писане няма да стане. ДЕЛА ТРЯБВАТ НЕ ДУМИ

154

Луцифер

преди 10 години

Господин Цацаров, време е да покажете, че не взимате бадява заплата! До кога ще търпите този разпасал се *** да позори цялата държава. Какво още трябва да направи психопата сидеров за да го въдворите в съответното заведение? За съжаление той не е частно лице, а е народен представител, така, че непрестанните му хулиганските изяви имат още по-голяма тежест. Спрете да се правите на ни чул, ни видял...

153

Учуден

преди 10 години

Ама нали областните управители ги назначава неговия патрон Доган паша, що се пени!?

152

Д Гаджева

преди 10 години

М...да И все пак размерът има значение...

151

кърлеж

преди 10 години

Bреме е малката Гаджева да си потърси друг чичко-паричко,щото кариерата на неуравновесеният,*** истерик болен лидеров тръгва стремглаво надолу.

150

Samo minavam

преди 10 години

Направо се притеснявам за Деница.Дядо е бита карта и сега е момента цацата да покаже,че е голяма акула.Душицо,вземи му парите на този откачалник и бягаи.Алтернативата е да продаваш кифли,Психото се дескредитира.

149

Анонимен

преди 10 години

Ами така е - продаваш се на турскочервената мафия - получаваш проклятие и позор. Просто е.

148

Анонимен

преди 10 години

prav e siderov po dobre edin lyd otkolkoto tia dalaveradjii proajnici predateli izmenici.

147

х

преди 10 години

Противоречие само в себе си.Областните управители са назначени от управляващите,които се крепят на златния пръст на Болен.Той протестира срещу управителя на Варна,който е назначен от неговите спонсори,които той поддържа.следователно,той е против себе си.Консултира ли се той с Ахмед Доган,Местан и СърГей,преди да направи такива изцепки?Или всичко това беше да се отклони вниманието от разкритията на Шпигел за далаверите на Моника?Или да се отклони вниманието от емитирането на нов заем?

146

До 162

преди 10 години

Я по-кротко с това кой какво е изял-той не управлявал и не е приватизирал за разлика от всички ,които подкрепяш ти родолюбецо.И не се е обединил с ДПС,просто е против ГЕРБ ,защото го ограбиха и го излъгаха.Ако Б.Б не му беше разтурил групата и не му отмъкна няколко милиона от субсидията сега всичко щеше да е различно.Или ти се губят тия случки и събития.Да определено Волен Сидеров е ритнал здраво кошера с осите щом така нахъсано го нападат от всички страни

145

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен161Ти си мразиш родината бе човече....Това вечно надрусани и необоздано създание,което за 8 години само яде от субсидиите и освен да плюе по някой високоговорител и да говори клишета и приказки за наивници,не е свършил нищо смислено,накрая даже се обедини с ДПС,ама ти си за Доган и Местан,все пак Бойко или който и да е по-голям проблем от тях...сигурен съм

144

Анонимен

преди 10 години

Кефи ме Волен Сидеров.Само за това ,че бръкна в задния двор на ГЕРБ ще гласувам за него на тези избори-даже и жената и двете деца.Четири нови гласа за Атака от мен.

143

Анонимен

преди 10 години

ХАЙДЕ ПАК : ГЕРБ МИ С*А В ГАЩИТЕ !

142

Иво Калпазанов

преди 10 години

Много хора твърдят че този има психопроблеми но аз мисля че просто глупее!