13

Анонимен

преди 10 години

При управлението на Садам на власт,когато управляваха арабите сунити,макар с по- диктаторскирежим имаше светска държава.Имаше и законова толерантност за религиите,която се спазваше.Имаше и ред в държавата.Сега шиитите водят ожесточени битки за надмощие и борба за власти в държавата,след напускането на Американската армия,цари хаос ,безредие ,стреля се по улиците на много градове,атентатите и жертвите са ежедневие.Освен това шиитите се бият заислямска държава по законите на шериата.

12

Анонимен

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !по времето на "лошия" Садам Хюсеин нямаше такива противопоставяния---------------- Защото е ползвал химическо оръжие. Срещу кюрдите например.

11

Анонимен

преди 10 години

Da ne zabravim koy e pratenik na OON v IRak, evrey4eto bivsh vanshen minister na R. Bulgaria

10

Иди Амин

преди 10 години

Да перифразирам изказването на мазнокосите седесари от 1990-те: "Където са минали Съединените Щати, там трева не никне !"

9

Киро

преди 10 години

В страните където САЩ минаха и направиха кървави преврати и уж арабски революции никога няма да има мир,някога цветущите и богати държави сега тънат в хаос ,мизерия и кръв,така по лесно се ограбват техните ресурси.

8

Геле

преди 10 години

Американците е крайно време да издадат наръчник -"Как да съсипем държава". Че са майстори се вижда отдалече.

7

Кольо

преди 10 години

Отново мастит комуняри се изхождат във форума, бълвайки нечленоразделни фекалии. Пичове, арабите са животни. Не намесвайте руснаци, американци, бойковци, станишевци и други сибирски сифилистици.

6

Анонимен

преди 10 години

-Спрете да се биете за това Кой е създал Земята! Спрете тези ХОРА, които я унищожават.

5

Анонимен

преди 10 години

Между две извънземни:-Има разумен живот на Земята .-Няма,тия се бият за това чий въображаем приятел е истинският

4

maora

преди 10 години

познайте кой ще дойде на помощ пак?????????????Съсипаха страната ..........***

3

gorituz

преди 10 години

Това в Ирак се нарича АСИМЕТРИЧНА ВОЙНА

2

Анонимен

преди 10 години

Да, така е 1, сега до няколко години ще пламне не само арабския, но и целия ислямски свят, което все пак има и положителни страни, все пак световната популация трябва да се прочисти малко.

1

Българин

преди 10 години

Ще успеели Ирак да си върне най-голямата провинция?Едва ли. КЪДЕТО СТЪПИ АМЕРИКАНСКИ БОТУШ ТРЕВА НЕ НИКНЕ!Нас американците ни излъгаха да обявим война на Ирак с обещанието да участваме в новата иракска икономика след войната, а когато всичко свърши и американците повече нямаха нужда от нас, ПРИНУДИХА БЪЛГАРИЯ ДА ОПРОСТИ ДВА МИЛИАРДА ДОЛАРА ДЪЛГ НА ИРАК КЪМ НАС!С такива съюзници в НАТО врагове не ни трябват!