68

Комсомолец

преди 10 години

Нагъл.По нагъл.Местан.Истински комунист,нагъл лъжец.Аферим.

67

printcho

преди 10 години

Meстан е дървен философ!

66

Перфекция Екзактова

преди 10 години

Наглостта на Местанчо е прекомерна, не властта на депесето му. Мафията няма никога власт, защото е незаконна...

65

Коце

преди 10 години

Защо не си оправите правописа, пък тогава коментирайте :)

64

Лала

преди 10 години

*** -Местан има лични интереси в тютюневия бизнес и затова фъфли в защита за тютюноюроизводителите!Тютюна е наркотик и тои е мръсен нарко-производител и трафикант и турска помия !

63

Анонимен

преди 10 години

Турците които се делят дори дробят нацията са само в парламента. Всички останали сме български граждани които заедно берем пешкира. Комшията ми е с турски произход на терасата си е сложил българското знаме, пие ракия и яде свинско.Само доган и лютви трябва да се ликвифират (политически естествено) и ДПС да се разпусне като нелегална партия, каквато е. Останалото е кьор фишек. Комунисти и турци оправляват заедно. Правете си сметка колко комунисти са едните и колко турци са другите.

62

Анонимен

преди 10 години

КАТО СИ ДРЕМЕТЕ В КЪЩИ ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИ , ТАКА ЩЕ Е СЕГА

61

ИК

преди 10 години

Защо не говори за субсидии за мляко,месо и зеленчуци а само за тютюн. -кой гледа тютюн? Защо говори за субсидии а не за цена на тютюна- кои са собственици на цигарените фабрики? Защо не се гледат в тези райони алтернативни култури- кой не си свърши работата? Отговора на въпросите показва лицемерието на управляващите!

60

kokalala

преди 10 години

Ще ти дам един Бисеров!!!

59

ставри

преди 10 години

Павле,забравяш една малка подробност,наречена Европейски съюз.

58

Анонимен

преди 10 години

Турски ***

57

ТТ

преди 10 години

Въпросът може да се реши много лесно - премахва се двойното гражданство. Така ДПС ще остане без 150 хил. гласа от Турция. Докога ще търпим хора, които от четвърт век живеят в Турция да решават съдбата ни. Интересно, тея хора не умират ли или скоро ще започнат да идват милиони гласове от Анадола?!

56

ааааааааааааа

преди 10 години

При спречкването на летище Варна в понеделник лидерът на "Атака"Волен Сидеров е проявил агресия срещу френския дипломат Стефани Дюмортие,директорка на "Алианс франсез" във Варна, съобщава Иво Инджев (Ivo.bg). Дюмортие е аташе по въпросите на сътрудничеството в областта на френския език, притежава дипломатически паспорт и статут.Дипломати посочиха, че във Варна тя е "дясната ръка на посолството в София, пише Инджев. При описанието на случката в самолета главният редактор на VarnaUtre.bg разказа по-рано днес пред Нова ТВ, че е имало скандал и "разговор на висок тон" между Си

55

Спонги

преди 10 години

До ПлавникПомаците са българи, изповядващи исляма. техният майчин език е българския. Друг е въпросът този клакьор защо пише и дали изобщо е ***.

54

мехмед

преди 10 години

Какви глупости пишете,кой ви завладява и ние сме като вас потиснати от тия управляващи и обещаващи за по-добър живот.Тия се обвиняват взаимно пък ядат и пият заедно,какво ли си викат народа сме го баломосвали 20 години и ще продължим пак!Знаете ли кога ще стават промените в България,когато махнем тая всичката *** от парламента и на тяхното място да дойдат млади и да не са родственици на тия бандити!Вместо да се обвиняват взаимно защо не се обединят и измъкнат България от тинята!!!

53

Оня

преди 10 години

*** анадолско-болшевишка к*рво....

52

Анонимен

преди 10 години

ДПС завладя България!!!

51

Анонимен

преди 10 години

А БЕ ЦЯЛ ДЕН ЛИ ЩЕ ДЪРЖИТЕ СНИМКАТА НА ТОЗ ПРЕСТЪПНИК ВЪВ ВСЯКО ПОЛИЦЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ ,,ИЗДИРВА СЕ"

50

Анонимен

преди 10 години

Тежък конфликт на интереси. Заради роднините си - сестрите си, ще бърка яко в държавния бюджет.

49

ран-ът

преди 10 години

ДПС ЗАВЛАДЯ ЦЯЛАТА СТРАНА! ТЕ ВЛАДЕЯТ ВСИЧКО!!!! А ВИЕ, БЪЛГАРИТЕ, СТЕ НАЙ-КАЛПАВИЯ НАРОД!!!