118

Анонимен

преди 10 години

От тая нищо не е ставало. ***! Заради една развалена жена да си погуби живота. Биеш и шута и си взимаш нещо младо и крехко 20-годишно вкъщи да ти готви, чисти и да те слуша. Поне аз така бих направил.

117

neni4a

преди 10 години

До мм 122 Е като куцат нещата,това ли е решението? За трагедията си си виновни 50% мъжа с патлака и 50% жената. Тя ,като не е можела вече да търпи,да се изнесе и готово. С криене по колите и моловете,проблеми не се решават. Както и с пистолети де.

116

Анонимен

преди 10 години

До -Avitohol-и какво като е родила на 16 години? който може - ражда, който не може пише глупости.

115

Анонимен

преди 10 години

Има голям процент мъже,неосъждани лица без крими досие които биха реагирали по подобен начин.За осъжданите няма да говора ,там ще има и мъчения.Затова кучките да мислят внимателно а мъжете да се въздържат от чуждо!!!

114

Анонимен

преди 10 години

ако тази жена не беше си вирнала......................................сега нямаше да има убити и страдащи деца.

113

Ангел

преди 10 години

Аз затова избягвам обвързани жени.Първо не е коректно спрямо приятелят и второ не знаеш какво може да си докараш на главата.Тъпите *** са виновни за всичко!!!

112

neni4a

преди 10 години

До viva1234 112,абе знаела е знаела е,само че не знаела,че рогоносеца ще й тегли куршума. Бас хващам,че го е правила и преди и е обещавала да не се повтори. Не е била хващана за първи път с чужд. Еми ти като толкова одобряваш изнявярата,то мъжа ти да си доведе още 2-3 любовници при тебе и да си живуркате

111

логично следствие е

преди 10 години

Такива ми ти работи -нормално става ненормалното -2 деца и няма смелост да сключат брак, а смелост да убиват - имат.Като няма християнски морал - и ще прелюбодействат и другите 9 Божи заповеди ще нарушават. Каква новина е това , всъщност.Не е никаква новина,а логично следствие.

110

Анонимен

преди 10 години

До viva1234а на мене на к"рвенски размишления

109

-Avitohol-

преди 10 години

До viva1234Аз никой не защитавам, но като чета ти какво пишеш разбирам че всичко е нормално което е правила тази жена?

108

тя

преди 10 години

Докато *** не си завърти опашката кучето не я закача.

107

viva1234

преди 10 години

До -Avitohol-Е, тя и жената не е знаела в какво се забърква, иначе нямаше да го направи.Иначе любовника също е бил семеен, с дете, но никой не го обвинява него, а само к**вата. Що така? Нещо -нещо на шериатски морал ми мирише...

106

-Avitohol-

преди 10 години

А любовника дали е знаел в какво се набърква? Бих казал че децата са най големите жертви в цялата случка :( М/у другото някой направи ли една сметка че тази майка е родила на 16 години?

105

viva1234

преди 10 години

Добре де,като си говорим за морал- прави впечатление,че повечето коментиращи тук мъже оневиняват убиеца, радвайки се едва ли не, че к***ата си е получила заслуженото- явно, подсъзнателно се асоциират с рогоносци. Не забелязах обаче дамите да коментират -"Хак да му на любовника, че е тръгнал по чуждо, заслужил си го е".Що така бе ,г-да моралисти?

104

high

преди 10 години

Всъщност изневери, ревност и тн не са от вчера и не зависи от морала на времето. Откакто човекът съществува, тези 2 неща горе съществуват неизменно. Това си е до природа, а не до морал. Затова и има случаи на съвършено кротки, добри и с кариера хора, които превъртат и в яростта си правят глупости. Любов...

103

-Avitohol-

преди 10 години

До viva1234По скоро са клишета това, както има светни мъже така и жени, уви морала в днешно време е на ниско ниво и да изневеряваш се приема за нещо нормално.Ок на всеки се случва да се влюби, но по нормалното е прекъсваш старата си връзка и започваш на чисто в новата, лично аз така ги разбирам.

102

viva1234

преди 10 години

особено омъжените, за да изневерят, трябва да имат основателна причина - или от любов/поне така си мислят, де/, или за отмъщение.Все пак, да правиш секс с човек, в когото си влюбен не е равнозначно да си лягаш с всеки срещнат, нали

101

viva1234

преди 10 години

До -Avitohol-особено омъжените

100

viva1234

преди 10 години

До -Avitohol-Защо пред всяка ***? Обикновено мъжете не подбират много-много, докато жените, особено омъжените

99

viva1234

преди 10 години

Абе дали само коментиращите в този сайт, или по принцип българските мъже в болшинството са такива- с ориенталски манталитет? Значи, ако един мъж има много жени, той е голям мъжкар, но ако една жена изневерява- е най-голямата к**ва и заслужава да бъде пребита с камъни едва ли не...Ми сменете си религията тогава...