50

мехмет

преди 10 години

В този живот истински приятели почти няма,има интереси и пари.Можеш да очакваш всичко от живота и винаги си имай едно наум и преди да направиш някакъва стъпка помисли.Ако разполагаш с много пари естествено че някой ще се завърти покраи теб не заради хубавата ти усмивка или сините ти очи!Ако разполагаш с пари разполагай си така че да те гледат с нормално око

49

ОТЕЦ ПАИСИЙ

преди 10 години

ОКО ЗА ОКО

48

Анонимен

преди 10 години

Prosto nqma kakvo da kaja v vrazka s tazi statiq.....

47

Анонимен

преди 10 години

Дано душата ѝ почива в мир !

46

Strict

преди 10 години

Точно заради тия престъпления съм твърдо за възстановяванетона смъртното наказание в България!

45

ТИМ

преди 10 години

До 47Внимавай какво говориш по адрес на ***! Той е наш човеки и държи сайта ни на ниво. Да не ти гостуваме по нощите! Друго предупреждение няма да има!

44

killer

преди 10 години

kakvo tarsila-namerila pomashka istoria...

43

Бай Ганьo

преди 10 години

До Анонимен 44 Момичето изчезва на 01.01 в 0.30 часа, откуп е поискан на 02.01, смъртта е настъпила (по информация на МВР) преди да бъде поискан откупа.... Кой бие по главата отвлечен за откуп? Какво ще вземе като го убие?

42

бай уй

преди 10 години

До ВенетаДа почива в мир! Тя е толкова мюсюлманка, колкото ти китайка!

41

Анонимен

преди 10 години

Един коментиращ е познал, че е отвлечена за откуп.Иначе на 1 срещу 2 когато вече е работен ден купон правят само ***.Според източници от МВР Хюлия е била отвлечена и от баща й е поискан откуп. Първоначално ставало въпрос за 100 000 лева.Подозира се, че бащата Назми е имал неуредени сметки с похитителите, които са търсили начин да го накарат да им се издължи.

40

анонимен

преди 10 години

Бог да я прости красавицата мюсюлманка ХЮЛИЯ, тя е студентка - ученолюбива, интелигента и уважавана, но който и да е направил това да я убие, той заслужава смъртна или доживотна присъда !!! Поклон пред нейната памет !

39

Алов

преди 10 години

Без причина гушнала букета.Сигурно е мърсувала по там и на едни дава ,а на други не и е логично да се изнервят хората.

38

Анонимен

преди 10 години

*** пише за нас и на човека му се заплаща за това. Всеки интелектеален труд се заплаща. Инак форума е твърде постен.

37

Една

преди 10 години

... които си позволиха подобна волност.Ще търся правата си по съдебен път, но за съжаление приятели, това няма да възстанови преживяното до момента от майка ми, баща ми, съпругата ми и роднините ми.Благодаря на всички които не повярваха на ненормалните, които публикуваха мои снимки и опетниха името ми. Вероятно снимките са били взети от профила на Хюлия с която бяхме приятели и съученици, но едва ли само аз се казвам Иван на този свят.

36

Следовател

преди 10 години

Ние сме длъжни да докажем, че извършителят на убийството на мюсюлманското момиче е българин!На всяка цена!

35

Една

преди 10 години

Преди час-два Иван Костадинов е написал в профила си във фейсбук следното: "Аз съм въпросния Иван от този профил във фейсбук. Държа да уведомя всичките си приятели и роднини, че журналистите за пореден път доказаха, че за тях живота на човека може да бъде сринат за момент.Няма нищо общо с убийството на Хюлия. Намирам се в дома си и отговарям на телефона си, което не би било възможно, ако съм задържан.Публикуват снимките ми навсякъде, но това ще струва скъпо на неразумните *** от медиите..

34

фен на хан Крум

преди 10 години

Много е извратено да отнемеш живота на такова хубаво момиче. Дано да почива в мир на небето. Съболезнования за близките й. Не трябва да се отнема живота на какъвто и де е жив човек. За престъпника, който извършава подобно деяние е задължително да бъде ликвидиран - такъв злодей не може да се превъзпита. Така трябва да е, ако искаме да има ред, спокоен живот и държава.

33

готин

преди 10 години

мн красива,ама много,ако я познаван никога нямаше да бачка

32

готин

преди 10 години

евла 33 мн си прав,,,,,

31

готин

преди 10 години

Много е красива,,,,и не е станала жена на някои си,,,,,,,,,,лаинар,,,,***,,,,,,дааааааааааа мн е красива,