57

Искра

преди 10 години

Точно преди 10 години баща ми имаше лимфом, тогава той беше на 71 години, на колкото е сега Стефан Данаилов. Преживя 3 химиотерапии и още е жив и в ремисия, както се казва. Няма нищо невъзможно. Желая пълно оздравяване и на г-н Данаилов! Нямам неговите политически пристрастия, но го харесвам като човек и актьор и му пожелавам още дълги години живот!

56

Agent47

преди 10 години

Като човек му пожелавам да се излекува, защото болестта е гадно нещо и на никого не трябва да се случва. Като гражданин на България му пожелавам да го осъдят за всички далавери и схеми в които е участвал и за парите които е източил от държавата чрез фирмите на червената ***. Ламбо да си жив и здрав и да си изгниеш в панделата дано!

55

Анонимен

преди 10 години

до *** Пич, знаеш ли въобще от какво е болен Човека....Болеста му се лекува в днешно време....знам го от това, че аз се излекувах....Пожелавам му го в най скоро време да е в ремисия...А такива тежки думи от вас...има Господ той решава....

54

Анонимен

преди 10 години

"чоглаво" ???, това някаква нова дума ли е? Ст.Данаилов е победител и сега ще го докаже на всички.

53

АААА

преди 10 години

До Анонименнауи се кирилица.Толкова ли си ***.

52

mitova

преди 10 години

Желая бързо оздравяване и дълъг живот на този брилянтен актьор!

51

Алов

преди 10 години

Айде Ламбо, и на теб скоро време ще ти духнем свеща И да са правиш и да не са правиш на мъж при чичо Рачко няма 6-5. )))

50

Анонимен

преди 10 години

Стефчо, пожелавам ти от все сърце цялото здраве на света ! Обичта на твоите безбройни почитатели трябва да ти помогне.

49

нина

преди 10 години

Стефан Данаилов е отличен артист и голям ПИЧ !!! Сигурна съм , че ще се справи със ситуацията , желая му го от сърце.

48

Анонимен

преди 10 години

Гледам, че се скъсали о любезности.

47

"Олд Старс"

преди 10 години

Преди години танкерче с петрол даваше рамо на културата. Заедно със Сотир Майноловски ти стана не само голям актьор, но и разумен бизнесмен. Има лек и цяр за тези болести, но струва много пари. Най-близкия ми човек го отвя нещо подобно. Нека не се бъркаме, там където нямаме работа - личен живот, съдба и т.н. Сина ходи на "някакъв театрал", воден от твои ученици. Прекланям се - ако това са учениците, то какъв е учителя. Живей ЖИВОТА.

46

Водния МС

преди 10 години

Оздравявайте бързо Дон Нуцо Маряно.... бяхте брилянтен в Октопод не като в онзи с режисьор Цвинокио Винетутов и в главната роля Боку боклубанкянски.

45

Коментатор

преди 10 години

Сега за пръв път чета. Преди два-три дни се натъкнах на един филм с него, Следите Остават, още като дете. Носталгия по безгрижното минало...Желая ти пълно оздравяване. Ти си символ на българското кино.

44

иво

преди 10 години

Дано сега поне се осъзнае и се сети, че има син

43

щастливец

преди 10 години

ПРЕДИ 9 ГОДИНИ БЯХ КАТО ТЕБ ПРОФЕСОРЕ ,ГОРЕ ГЛАВАТА ,ТЕРАПИИ И ДРУГИТЕ ПРОЦЕДУРИ СЕ ЗАБРАВЯТ.НА 69 ГОДИНИ СЪМ СЕГА ,А НА 60 -Я МИ РОЖДЕН ДЕН, ЮБИЛЕЙ ,СЕ ПОДЛОЖИХ НА ЛЕЧЕНИЕ.ИМАМ ЧУВСТВОТО ,ЧЕ СЕ ПОДМЛАДИХ, ТОЛКОВА ТВОРЧЕСКА И МНОГО ФИЗИЧЕСКА РАБОТА СЪМ ВЪРШИЛ.НЕСЪМ МИСЛИЛ ,ЧЕ СЪМ ОНКОБОЛЕН И СЕГА НЕ МИСЛЯ ЗА ТОВА .УСПЕХ !!!!!!!!

42

...

преди 10 години

"ЗнаеМ", Ивелина, не "знаеМЕ".

41

lari

преди 10 години

balgarskiq alen delon ,no s po bogata kultura i intelekt !jiv i zdrav da si ni profesore

40

Анонимен

преди 10 години

Стефан Данаилов не е от любимите ми актьори,но зная,че много хора го обожават.Мисля,че е щастливец и няма да се предаде на коварната болест.

39

135

преди 10 години

Ало, Анонимните! Колкото и да злобеете, Той Е ЛАМБО и е дал много за българската култура, а вие само анонимни ***!Желаем здраве на Стефан Данаилов, аз и цялото ми семейство! Голям актьор и най-добрият министър на културата!

38

Ивелина

преди 10 години

Всички ти стискаме палци!!! Трябва да победиш болестта!!! Още от времето на "На всеки километър" те знаеме като борец!!!Бог с теб!!!