18

Анонимен

преди 10 години

ми даде защото са продажни ***

17

avenir

преди 10 години

"БСП даде много власт на ДПС..." АМА те и БСП ли СА във властта? Мислех, че са им отстъпили малко, колкото да захлеби Станишко!

16

1

преди 10 години

se mie taia dali she me opravliavat turci *** rusnaci nemni ili kvi to ida sa samo da stavat ama kato gledam tia za *** za zele ne stavat. malumno istoria e cialata rabota

15

Анонимен

преди 10 години

БСП и Атака другари и атака най вече!!!

14

Анонимен

преди 10 години

БСП ДАДЕ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА НА ДПС ,ЗАЩОТО ТОЛКОВА Е ЗАТЪНАЛ СТАНИШЕВ В ОБЩИ ДАЛАВЕРИ И Е ИЗЦЯЛО ЗАВИСИМ.

13

Анонимен

преди 10 години

БСП си е спин партия.Комунезуте трябва да правят секс с предпазни средства за да не се размножават.

12

stanick

преди 10 години

Ами то ДПС си е част от БКП(БСП)

11

dragunov7.62

преди 10 години

Проблемът на държавата не е в турците , *** а в неграмотните българи които не искат да си вдигнат *** и да отидат да гласуват , а предпочитат да гледат телевизия да се наливат с долнопробен саморъчно произведен алкохол и да псуват всичко живо като диваци. После ДПС ,БСП и Атака им са виновни . Народът си заслужава политиците .

10

комунягите.........

преди 10 години

...*** са пресвоили правото да дават власт.....Ние десните имаме ли шанс да властваме? НАДАЛИ

9

бил Губернатор

преди 10 години

Когато Мидахат паша бил Губернатор на Русеенския вилает 1864 не е имало никакъв проблем , сега са трън в очите на Българина

8

Анонимен

преди 10 години

Как няма да дадат власт на ДПС,та нали благодарение на Гоган и Местан са във властта.И ако ги оставим,ще дадат цялата власт,но Станишев се надява да е в Брюксел и не му пука.Проблема не са турците,а мафията в ДПС,а необразованата и заплашвана турска маса си гласува за тях.

7

Денислав

преди 10 години

До БългаринЗащо трябва да бъде съден за държавна измяна? Той не е българин и си работи перфектно за неговата държава. Защитава руските интереси с всички сили. Веднъж Русия и Турция си поделиха България, ще го направят още веднъж. До Стара планина за едните, надолу за другите.

6

Анонимен

преди 10 години

И ДУПЕНЦЕ , И ДУПЕНЦЕ

5

Българин

преди 10 години

БСП и в частност Станишев работят много здраво за турцизирането и мюсюлманизацията на България. Турските имена са във всяка власт, всяка телевизия дава турски сериали. След 30 години е твърде вероятно мюсюлманите да са повече от християните в България. Но Станишко е продал еврейския си *** на турците, и само и само да е на власт е дал на ДПС всички важни сектори в България. Продажното мекеренце трябва да бъде съдено за държавна измяна.

4

1_българин

преди 10 години

Герб почна да пазарува.Да ги видим сега БСП. Пък и всичко ,което каза човека е вярно.

3

Социалист

преди 10 години

Съгласен съм! Станишев се продаде! Оставка и нека Първанов да се върне на бял кон и да поведе БСП към нови висоти!

2

социолог

преди 10 години

Другаря Сатанишев няма да спре докато не доведе БСП-ДС до пълна гибел. Нищо не го интересува, ако трябва и с Ким-Чен-УН ще се целува само и само да е на власт и да краде, ама много да краде. В коя нормална държава партия с 6 % подкрепа като нашата ДПС-ДС ще командва Държавата. Няма такава даже и в Африканските племена няма. Бог да пази Държавата от проклятието на века БСП-ДПС-Атака-ДС.

1

СеСеСеРе

преди 10 години

И на Русия, и на Русия! Пак..