7

EU citizen

преди 10 години

До kotarakavi4o Боинг само тебе чакат да им кажеш какво да правят...

6

kotarakavi4o

преди 10 години

Boeing първо да си оправят недостатъците по модела 787 Dreamliner и тогава да започват да разработват нови модели. Всички сме чели в пресата колко аварийни кацания е правил до сега Дриймлайнера и то за някакви си наглед много дребни проблеми, които всъщност не бива да се разглеждат под този ъгъл тъй като всеки един 'дребен проблем' може да коства много човешки животи.Иначе, да - прекрасно е, че авиопромишленоста им се развива, но нека да не е за сметка на компромисите.

5

До Гуйчо

преди 10 години

Ами точно капитализъм си е, преговаряш и достигаш до условия приемливи и за двете страни. Какво му е лошото?Гарантирана работа до живот (без вдигане на заплатите обаче), си е социализъм.

4

Гуйчо

преди 10 години

Статията е доста нескопосно преведена.По принцип 1 е прав.След първия рунд преговори между компанията и синдикатите до споразумение не се стигна защото Boeing не изпълни изискванията на синдикатите за поетапно вдигане на пенсии и заплати,изтегли си офертата за производство на модела в щата Вашингтон и след второ гласуване на членовете на синдиката, които този път се съгласиха с условията на Boeing за да имат гарантирана работата през следващите 20 г.Ето ти цапитализъм в действие.

3

EU citizen

преди 10 години

До аман от псевдописачи Тоест какво му е лошото на американския капитализъм?

2

Анонимен

преди 10 години

Boeing започва работа по нов "суперсамолет" :)

1

аман от псевдописачи

преди 10 години

За пореден път превода ала Гугал-транслейтър изопъчава информацията и я прави пълна каша.Преди си мислех че това е характерно само за онлайн изданията но и големите телевизии вече се напълниха с калинки дето пишат по всички теми с познанията си от фейсбук и голо самочувствие.Оносно статията:Инжинерите не са гласували да се стартира нов проект,от който вече има продадени над 200бр., а да им бъдат орязани заплатите за 10г. вместо да ги съкратят.Ей това е американския капитализъм в чист вид!