9

???

преди 10 години

Био-храната не е измама, измама е да се ползват "Безопасни" пестициди. Виж безопасни без кавички може, ама по-добре да са малко или без тях.

8

хм

преди 10 години

Чао, чао платен сайт

7

Ivanov

преди 10 години

в условията на остър електромагнитеn смог са възможни целенасочени мутации през камери i ударни екрани, холограми и джобни телефони на различни организми вкл нано и ***. Много висок риск крият фермите ползващи червеи. Мутанти от типа на" червен калифорнииски хибрид "застрашават горите и вече има данни за увреждане на Черно море.Много висок риск крият пречиствателни станции заради възможни жестоки увреждания на флората и фауната там през камери и телевизори ползвани от врагове з а експерименти.

6

хм

преди 10 години

Без да прочета статията ми е ясно, че казват как "био-продуктите" не са по-полезни от ГМОтата и обработените с пестициди. Прав ли съм, ако да нямам какво да кажа.

5

Анонимен

преди 10 години

4"...че е невъзможно отглеждането на култури в големи количества без преперати"Опазил ни Господ фермера да си ти и да ти ядем лай*ната."Както и няма гаранция,че един веган ще живее по-дълго без болести от нормално хранещ се"Давам ти 100% гранция че *** като теб ще живее значително по-кратко от средното за разумни хора без значение с какво ще се храниш!

4

Анонимен

преди 10 години

В последно време се навъдиха всякакви вегани,пълни суровоядци и други "тревопасни",благодарение на които търгашите на "био" храни трупат печалби.Всеки фермер би ти казал,че е невъзможно отглеждането на култури в големи количества без преперати.Няма нищо "био" в търговската мрежа,освен ако не си го отгледал сам.Както и няма гаранция,че един веган ще живее по-дълго без болести от нормално хранещ се

3

тотю

преди 10 години

Лъжливи, платени, алчни простаци. Открийте разликата, като опитате един домат от някоя селска градина и пластмасовите домати от някоя префърцунена търговска верига. Може и чушка , краставица и т.н. после пишете.

2

BG

преди 10 години

"производителите използват безопасни пестициди, надхвърлящи допустимите граници" - не че съм "разбирач" но си спомням че по Химия в училище сме учили че "Само дозата прави отровата"!!! То и пчелния мед е отрова ако вземеш че изядеш 1 кило наведнъж от него ! Очевидно обаче биохимика от Харвард е забравил за основния принцип в Токсикологията !! Който за негова информация се учи в основното училище във "варварска" България !Или в Англия, очевидно институциите допускат злоупотреба с пестицидите

1

разбирачи

преди 10 години

омразна ми от платени драскачи. но и те са хора трябва да папкат