25

Гражданин от село

преди 10 години

Сега да го видя Ал Гор който измисли "Глобалното затопляне",да отиде в Чикаго и да обяснява на премръзналите *** каква е причината за тези -50,ама поне веднъж да е трезвен!

24

kotarakavi4o

преди 10 години

Щяло да има студове в щатите...Ние да не сме на Карибите?! До десетина дена прогнозите дават,че ще застудее и тука,а и снежец ще завали, но за това не се говори. Сигурно после пак ще кажат,че снега ги е изненадал.

23

Анонимен

преди 10 години

Тия врачаньете са печеньеги, даже некои рогозенски паметници сочат, че са хуни над хуните, ако погледнете на вождо им Атила, че разберете Годжи на кого мяза, абе пущиняци с една дума!)))

22

Грую

преди 10 години

Па я у Враца съм си добре, слазам у мазето точа виното, качвам се горе и почвам да ръгам и жената и пържолите, ебааго другарко :))

21

Анонимен

преди 10 години

до мъни- мъниГаньовци като тебе- 100% ще изчезнат, но българите ще пребъдат до края на световете защото са под крилете Божии!България завинаги!Българи завинаги!

20

мани-мани

преди 10 години

Хи-хи.Брей злобни *** бре!Слава богу,че скоро ще изчезнат.

19

dragko

преди 10 години

Коравата десница на Господ дава на всеки заслуженото!И това е само началото на природното отмъщение!Колко милиарда отделиха тази година за оръжие?А оръжието е предназначено за избиване на хора!По-голям грях-не знам как да се измисли!

18

Защо?

преди 10 години

В случая най-важното е защо всички правителства на България досега разрешават тези полети. Наложено ли им е? От кого? Ако беше нещо полезно, щяха да говорят и обясняват. Какво е това, което мислят, че няма да разберем и грешно ще интерпретираме? Защо се страхуват и мълчат, отдавна се задават въпроси? Плащат ли им за съгласието? А ако не е вредно, защо не кажат точно какво е?

17

До 18-Кой?

преди 10 години

По коя програма ще повторят предаването "Граждански контрол"? В 12 ч. са новините?

16

Анонимен

преди 10 години

На всяко действие има противодействие. Земята няма да търпи повече насилие. Реакциите й ще са все по-бързи и безжалостни. Уви, и ние сме на повърхността й!

15

кой?

преди 10 години

Геоинженерство в действие. Вижте как става в понеделник от 12ч. ще повторят предаването "граждански контрол" на тема геоинженерство и химически следи!Някой с технология от години променя времето и климата...

14

ми да

преди 10 години

По-студено е заради глобалното затопляне!Колкото е по-топло,толкова е по-студено,кво се чудите!?

13

До от Монреал

преди 10 години

Първо, не казваш истината - тази седмица температурите не са падали до толкова ниско, може би да е било с фактора на вятъра. Второ, никой не пприема това нормално, а имаше предупреждение в сайта на метерологичната служба към правителството. Трето, в четвъртък отидох пеша до IGA за храна и срещнах само двама човека на улицата. Четвърто, учениците започват училище следващата седмица. Пето, бяха организирани приемни за бездомните за да не умрат от студ, чети малко и местна преса!

12

11 жертви

преди 10 години

"11 жертви" ?! За периода 1990-2012 победените в Студената Война губят от населението си както следва:Литва -20%Естония -15%Румъния -8%Хърватска -8%Унгария -5%България -23% (Кръвният данък също предвиждал 1/5 "жертвоприношение")За същия период 1990-2012, победителите в Студената Война увеличават населението си както следва: САЩ +25,6%Великобритания +10,2%Франция +12,7%

11

Богдан

преди 10 години

Проектът HAARP или как американците си играят с Природата, но стана Играчка-плачка , резултатът е бедствия, земетресения, катаклизми и може би пълно самоунищожение!!

10

Ъц

преди 10 години

Абе, ти луд ли си??? 42 градуса и народа се кефи??? Явно главата ти е пълен фризер, за мозъка да не говорим! А как сте с подкожната мазнина, сланинката топли ли????? )))))))У Сиатъл е между +5 +7 градуса, облачно и дъждовно... ще рече нормално ))))), но температури от порядъка на 40 това се нарича Бедствие!!!!

9

до монреал

преди 10 години

При вас температурите са от съвсем друго естество,климат,влажност на въздуха и за това се понася..Ако сте като във български умерен климатичен пояс ако стане -42 половината ги пиши бегали, ще се пръсне всичко,така че не се напъвай много колко сте здрави и колко не ви пука!

8

от Монреал

преди 10 години

Тва са глупости.Тук преди 3 дена беше -42 и нищо ни няма.Тук при тези температури децата играят в дворовете на училищата през междучасието.За това са здрави щото не им пука от студа и не познават антибиотиците!

7

бяйСЛОН

преди 10 години

АМЕРИКАНЦИТЕ ЩЕ БЪДАТ КАТО ЗАЬО БАЬО В СИБИР КОГАТО ОТИВА ДА *** ВМЕСТО ДА СИ НОСИ ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ СИ НОСИ ТРИОН И ЧУКЧЕ ЗАСТАВА НА СНЕГА И СЛЕД ТОВА ВЗИМА ОТРЕЗВА ГО С ТРИВОНА ИГО ПРЧУКВА С. ЧУКЧЕТО ТАКА И АМЕРИКАНЦИТЕ ПОНЕЖЕ СА ЧУКУНДУРИ И НАШТЕ ПРОСЯЦИ НЕСА ТОЛКОС *** ДА ИМ ЧУКАТ ПО ВРАТИТЕ ПРИ ТАКИВА УСЛОВИЯНА ВРЕМЕТО

6

Анонимен

преди 10 години

какво прави тиквата преди секс ? взима ножица обрязва си к*ра и вика :сексът е открит