73

Анонимен

преди 10 години

Мълчи бе *** че май забрави колко БГ паспорта издаде и колко престъпници помилва

72

Ангел на Мара

преди 10 години

А интересно къде беше този бивш шапкар, когато Гоце в ролята си на президент, раздаваше оценки на бившото правителство??? Тогава се спотайваше като пръдня в *** и впоследствие се разбра, че е раздавал помилвания на килограм на крадци и убийци и вероятно престъпниците щедро са му се отплащали за "милостта"! Този наглец е доказателство за това, че длъжността вицепрезидент е напълно излишна!

71

OLE

преди 10 години

Вестника е пълен със снимки на комунистически мутри....Имам чувството,че годината е 1981...)))

70

Анонимен

преди 10 години

Стига с тези глупости. Ако всички българи бяха като АНГЕЛ МАРИН сега нямаше да бъдем на този хал. Малко са истинските българи като него. Да е жив и здрав и всее така истински.

69

Анонимен

преди 10 години

Тоя профан и гоце - бяха и още са спонсорирани от мутри...Станаха богаташи за няколко години...Господ бави,но не забравя!Ще ви гледаме скоро сеира,червени шмекери!

68

Анонимен

преди 10 години

Синът на тази *** фуражка ... прибрал милиони от "натура"2000,а самият той едва ли би се поколебал да извика танковете да дойдат...*)))

67

arhar

преди 10 години

На този няма ли да му повдигнат обвинение за незаконни доходи от рецидивисти, които пускаха заедно с Гоце от ДС ?

66

kremenaabv

преди 10 години

тоя същият от снимката е с вила дворец,до неговия дворец е вилата дворец на секретарката му с която се оказа че живеел.една проста сметка доказва ,че и с ъс заплати от 100 године не може да се построи това.как е амнистирал престъпници и срещу какви суми,той си знае.ние пък знаем,че е безкрайно нагъл и долен тип

65

2

преди 10 години

Този ако си спомняте е толкова *** ,че не може да сглоби и две изречения без да чете...Българиоооооо убиват те

64

2

преди 10 години

синът на този пуяк червен Марин е шеф на "Зелени балкани"...нали се сещате -календарчета ,диплянки ,резервати,проекти ....европейска пара.Как така все отрочетата на тези червени вампири се уреждат ...като Станишев,Кирил Добрев и други ***...Като царе си предават власта от бащо на синове ...отврат

63

Анонимен

преди 10 години

Знаем по КОМУНИСТИЧЕСКО как се ставаше ГЕНЕРАЛ и по какви "ЗАСЛУГИ"...***! Най-простите ставаха генерали,но с партийни книжки,промити мозъци,зли и жестоки...Верните убийци служещи на ком.соц.системата...

62

Анонимен

преди 10 години

А ТИ НЕ ДАВАЙ АКЪЛ НА ПО-УМНИЯ.

61

Черен Петър

преди 10 години

В списъка за помилване има и съмнителни парадокси, като този, че указът за помилването е издаден преди присъдата да влезе в сила.Срам и позор. То това даже си е престъпление.

60

ИСТ

преди 10 години

Марин, ти беше най безличния вицепрезидент, Ако не беше изпълзял ,никой нямаше да си спомни за тебе,Каква глупава гледна точка- мнозинството в парламента,което си е избрало правителство, той да да му дава оценка, а президента-най високата държавна длъжност според теб да е безгласна буква,Каква социалистическа наглост,

59

Дан-55

преди 10 години

До @@@@@@@Че на кого да кажеш добре дошъл г-н другарю или господарю????

58

Анонимен

преди 10 години

Тоя *** от къде изплува? Ееее не наиграл се!

57

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 10 години

Тоя и Гоце Триперов колко престъпника помилваха, не е истина !

56

Черен Петър

преди 10 години

Над сто и петдесет престъпници, осъдени за жестоки убийства, са помилваните от бившия вицепрезидент Ангел Марин, получил скандално най-висшия орден на страната Стара планина в края намандата си от експрезидента Георги Първанов.Добре е работела фирмата за помилвания.

55

@@@@@@@

преди 10 години

Трябва да кажем бай, бай на престъпнитаeБКП(Б С П)ДС,КГБ,ДПС(БКП)бсп,ДС,АТАКА(БКП)бспДС,ВМРО(БКП)бсп,ДС

54

червения "генер

преди 10 години

Вие се бъзиката, ама видяхте ли Марин каква вила е вдигнал на любовницата си с крадени пари?