118

Смях

преди 10 години

До Одисей 1 Ако извадехме танковете щяхме да ви смажем до край. Нямаше как да се опъвате нямате нито оръжия а единствено ненормални. Така щяхме да ви *** а днес нямаше да има американски агенти. Щеше да има развита социалистическа икономика

117

ilko

преди 10 години

Скоро тия урунгели и за извънземни ще се представят, че от марс искат Оставка.

116

ОБЕКТИВЕН 100%

преди 10 години

ОСТАВКА , РАЗБИРА СЕ... ТАЯ ХУНТА ДА СИ ХОДИ.... НО-----ДНЕС ДАВАХА ДВАМА МЛАДИ СОЦИАЛИСТИ , БЯГАЩИ ОТ БСП---ОТ СТАНИШЕВ И ХИЕНИТЕ ОКОЛО НЕГО...ТОВА СА ВЕЧЕ СОЦИАЛИСТИ , НО С ЧОВЕШКИ ОБРАЗ...И КАЛФИН СЪЩО...ИНАЧЕ ХИЕНИТЕ ОКОЛО ОЗВЕРЕЛИЯ ЗА ВЛАСТ СТАНИШЕВ ОТВРАЩАВАТ ХОРАТА---И ОБИКНОВЕННИТЕ КОМУНИСТИ....СТАНИШЕВ ЗАПАЛИ ДЪРЖАВАТА И ТРЯБВА ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ....КАК НЕ ЗНАМ...НО ПОНЕ ДА ГО МАХНАТ , ИЛИ ДА ИМИГРИРА....ДА СИ ГЛЕДА СЕМЕЙСТВОТО

115

Анонимен

преди 10 години

Виковете не помагат, за глухите и наглите трябват камани и сопи. Тогава може и да чуят какво иска народа.

114

Анонимен

преди 10 години

Само така! Оставка ***!

113

Хапливото куче

преди 10 години

До Odisej 1 - нещо си сбъркал! Такова искане от протестиращите не е искано? Това са думи на една комунистка наричаща се Татяна Дончева!

112

Анонимен

преди 10 години

До Одисей 1само 4+1 години не сме били във вашите лапи. Я си спомни колко ченгета назначи ха Софиянски и Костов.

111

емилйележ

преди 10 години

некакви по умни идеи няма ли?

110

Одисей 1

преди 10 години

*** 123 , казваш че е трябавло д извадите танковете , точно така трябваше да ги извадите за да приключим още тогава с вас защото за съжаление се проведе Нежна реолюция , нали сме демократи а единствения начин да се разправим с вас е като ви ликвидираме , само мъртвия комунист е добър комунист , какво да е прави изпунахме момента , впрочем много моменти се изпуснаха през тези 25 години а и през всичките 69 години след 9/9 , амо 4+1 години не сме били във вашите лапи.

109

vesko02

преди 10 години

До СмяхДругаря "Смях"дълбоко се заблуждава.Ако е имало развита социалистическа икономика тя ще си функционира до ден днешен,но няма слава богу.

108

Odisej 1

преди 10 години

126 Да те ограмотя какво следва след ОСТАВКАТА , следва въртележка в опит за съставяне на ново Правителство и ако няма такова се сътавя служебен Кабинет който организира Предсрочните парламентарни избори , на които със сигурност ще се конфигурира Реформаторско мнозинство което да изведе страната от кризата , както се предлага с ограничен във времето мандат през който да бъде и обуден въпроса за Конституцията и набелязани основните положения в бъдещата такава , това стиаг ли ти , разбра ли го .

107

анонимен

преди 10 години

на колко езика трябва да ви кажем,че ни омръзнахте с глупостите си,след оставката,какво следва,*** платени.

106

до смях

преди 10 години

"""социалистическа развита икономика"""такова нещо не съществува, явно искаш да ни умориш от смях

105

Анонимен

преди 10 години

Сигурно пак са събирали от закуски за да си поръчат тоя транспарант, а?

104

Смях

преди 10 години

До Одисей 1 вие сдс сте национални предатели. Ликвидирахте социалистическата развита икономика продадохте страната на хамериканците и пледирате че мирно били протестирали тия на сегашните митинги и на тоя на 14 дек 1989г. Където се извърши предателството към реда пред парламента когото идиотските лица на противообществените прояви се опитаха да го заградят. Иван Костов си служеше с нихилистка политика 97 01г. Спомни си кой разби структурата на външно министерство 97г надя и *** костоф

103

Лумпениада

преди 10 години

До снощи бяха само студенти в чужбина, сега са живеещи в чужбина, а в действителност май са си нашенските стотина живеещи в Бг мекерета на щат при гаргамелите, *** и яневите пидали.....Общо 23 лица: 5 герберасти, 4 деформатори, 3 реститутки, 2 гейчета и неколко неориентирани. Тия го играят и за "протестъри", и за "раноблудни", и за "оркопатори", и за "студенти", и за "българи от чужбина". По 7 различни роли на калпак, ама се едни и същи лузъри изпратени срещу заплащане.

102

проф Балкански

преди 10 години

Общо 23 лица: 5 герберасти, 4 деформатори, 3 реститутки, 2 гейчета и неколко неориентирани. Тия го играят и за "протестъри", и за "раноблудни", и за "оркопатори", и за "студенти", и за "българи от чужбина". По 7 различни роли на калпак, ама се едни и същи лузъри изпратени срещу заплащане.

101

Кой ли им плаща!

преди 10 години

До снощи бяха само студенти в чужбина, сега са живеещи в чужбина, а в действителност май са си нашенските стотина живеещи в Бг мекерета на щат при гаргамелите, *** и яневите пидали.....

100

petra

преди 10 години

Те избягали , на нас ще дават акъл. Като ви е толкова хубаво - защо не си седитетам.Идете да разхождате кучетата и да паркирате колите на американците. Ама май останали без помощи американци ще ви изгонят и от там. Решили да се разходят за последно "по ЦАРЯ" и го кръстили протест, а приятелката на Найо Тицин - Севда Шишманова /национална телевизия/ им определя час за среща .

99

Зрител

преди 10 години

Тези безделници още ли за протестиращи се имат?Да отидат малко на обмяна на опит в Украйна или в Турция да видят как стават тези работи,ама за това дупе се иска,пък те само едни г-з--е имат.