19

ivan 80

преди 10 години

Командват евреите. Немците ще се усетят до 50 години, че икономиката върви нагоре,но се помюсюлманчват много яко. Това ги затрива,но все още не го осъзнават поради що годе приличния си стандарт. Най-добре ще бъде да излезем от ЕС,защото дори по немската все говорят как само сме получавали(а ние даваме повече отколкото получаваме!) и така мисли обикновения немец(той не е любознателен и не е особено информиран). Крие се истината и се работи с/у България и то яко, а ЕС е робство.

18

usa

преди 10 години

Alkoholizirani shvabi,ne stiga che tolkova narod bastisaha prez voinata,ami I sega prodaljavat da komandvat polovinata chovechestvo.Ama to rano ili kusno shte I'm se vurne tupkano..

17

Арети

преди 10 години

Интересно!!! А ние "eвропейците", какво ни остана да търсим от ФЮРЕРКАТА, която эатри не само Континента, но и Периферията!!! Финансови ТЕРОРИСТИ!!!

16

Живко

преди 10 години

Вече ги имат ! От друга страна бих му дал отпечатъка от зимните ми обувки,там където свършва гърбът му !

15

Анонимен

преди 10 години

Trqbva da se vzemat denka probi ot mustachkite mu , ima veroqtnost da e izsrano *** ot *** !!!

14

Лала

преди 10 години

Ако на черни се вземат отпечатъци по същият начин ще е расизъм!!

13

ha ha

преди 10 години

Смятам, че ВСИЧКИ който получават социял трябва да им имат биометричните данни, за да не стават злоупотреби, това е стар бизнес за някои, например в Ирландия (сандифорд, Дъблин) една "***" си забрави протмонето на касата в един магазин, като извикаха полиция да го провери и да му го върне, намериха 7 социални карти на едно лице със различни имена, което прави по 1500евро на седмица, и не е само той, много са. *** го правиха този номер в Гемания още през 2001, правят го и до днес.

12

Strict

преди 10 години

Целта на мярката е да се опази социалната система в Германия от чужденците. Имигрантите, които идват в Германия само заради Hartz IV (помощи за безработица), детски надбавки и здравни осигуровки, трябва да бъдат връщани бързо в техните домовеДа, човекът е националист и патриот и е истински загрижен за благоденствието на тези, които са го избрали. За жалост в България такива липсват и за това сме на това дередже.Истината е, че сме една циганизирана, корумпирана и силно мафиотизирана страна.

11

Анонимен

преди 10 години

малко има е , че са избити 20 милиона германци по време на Втората Световна война , трябваше да избият поне 40 милиона германци . Мръсно племе, добре че губят всички войни , благодарение на самочувствието си.

10

Анонимен

преди 10 години

да се вземат пръстовите отпечатъци от тази *** за следващата коледа .... гарантирано ка4ество от германия

9

Стойчо Стойчев

преди 10 години

Къде беше тази дрипа като ни приемаха в ЕС? Като е дремал тогава сега ще играе "ситно нашенско" по Доньо Донев.

8

walking dead

преди 10 години

Не разбирате ли,нас в ЕС не ни искат. Искат пазара ни, искат парите който могат да се източат от тук, искат лекарите който са изучени на гръб на нашата социална система, искат и инженерите. Другите могат да го духат. Ако някой мислеше сериозно да инвестира тук, то досега щеше да е инвестирал. От нас се иска да купуваме повече германски,френски,англииски стоки. Ние не трябва да произвеждаме нищо,когато свършат парите,ще ни дават заеми и както Гърция,някой ден ще сложат ръка на България.

7

Анонимен

преди 10 години

Ами да почнем и ние да си правим картотека от отпечатъци на всеки влязъл ЕС гражданин в страната? А за другите влезли - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. И на личните карти вместо снимка - отпечатък! Да видя, как ще ползват чужди лични карти.

6

источен европеец

преди 10 години

Този случайно вместо пръстови отпечатъци да не иска среден пръст в задния си двор и то ***.

5

Шпагенов-9 Маи

преди 10 години

Е от такива Германците са загубили всичките воини --- тово си е чиста ксенофобия ,втълпяваш страх на сънародниците си и омраза към хора който нищо не са ти направили , дори тези хора още не са в Германия ,едно евро не са взели все още ,а тои ги обявява з а по-низши и измисля всевъзможни пречки ,,,егати и обединеното европеиско мислене,,,,аджиба за какво им е на такива като тоз субект ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА сигурно има нещо което ми убягва .....ама тоз е европеец някои друг път ,играе го но си е чист

4

Той е

преди 10 години

Тоя нацистки ка.*** май не е наясно, че именно източните европейци, на два пъти, свалиха Германия на колене! А не иска ли пак една Червена армия да се разхожда в Берлин?

3

Заплес

преди 10 години

Тия ***, още не могат да разберат, че до 30 години сегашната богата Западна Европа ще се превърне в 3-тия Свят, а сегашния 3-ти Свят, ще стане просперира.

2

Сивия

преди 10 години

Западноевропейците са бита карта. От веков живеят на гърба на целия свят. вече дойде времето, когато ще трябва да си патят сметката.

1

Dedovia

преди 10 години

А отпечатък от друг орган не иска ли да му оставя отзад?