8

поли

преди 10 години

Това не е контрабанда, а обикновенна куфарна търговия!Управляващите се чудят как да ни впечатлят като задържат куфарни търговци, а се хвалят за открити ..Н броя къса цигари. Като разделите цифрата на 20 ще получите броят кутии и тази цифра като я разделите на 10 ще получим истинската бройка мастербокса,но цифрата на откритата контрабанда става смешно малка.Като от филма "Кит" уловената риба цаца ставаше все по-голяма и накрая стана кит, докато информацията стигна до министъра.

7

Сапьора

преди 10 години

Ами ако беше със средно ?Ами с висше ? Ами с две висши ? С две думи според образованието и кутиите !Чудна работа с какво образование са ония дето прекарват цели тирове трябва да са с извънземно образование ....докъде стигнах ме

6

Dalaver4u

преди 10 години

Шофьор с основно ? 160 кутии 1200 лв това прави по 7.50 лв на кутия ? ТАЗИ СТАТИЯ НЯКАКВА ШЕГА ЛИ Е ИЛИ САМО АЗ ЗНАМ КЪДЕ ПРОДАВАТ КОНТРАБАНДНИ ЦИГАРИ НА 2.20-3 ЛВ ?

5

Невен

преди 10 години

Боже, тези турски контрабандисти не си поплюват!

4

Анонимен

преди 10 години

Шофьорът, който е с основно образование...????

3

Tihomir1488

преди 10 години

Новогодишен подарък от дядо Коледа чрез съда е добро начало за новата година .

2

преди 10 години

при пазарна стойност 1200 лв и 160 кутии излиза по 7.50лв/кутия. Не съм пушач, но ми се вижда невъзможна цена

1

Анонимен

преди 10 години

160 кутии са 16 стека редакторе!И ще ти кажа, че нашите тираджи редовно пренасят по толкова цигари в кабините на камионите!Сиреч - това не е контрабанда, а обикновенна куфарна търговия!