28

българин

преди 10 години

Вижте Apple Mac Pro.Интересен дизайн добри параметри.На бас,че ще има още с такава форма!

27

Цачо Квантовски

преди 10 години

Изкуствен интелект трябува, защото ората ни ползват своя. А па той квантовът компютър е създаден отдавна, даже ходи, говори, храни се, работи и т. н., ама му обясняват, че е глупав и ненужен.

26

batevale

преди 10 години

Дъглас Адамс беше описал един подобен суперкомпютър "Велика Мисъл"........На въпроса : "За живота , вселената и всичко останало" -- отговорът бе : "=42 "...........

25

tt2

преди 10 години

изпълнява се писаното в Библията - времето на тоя свят изтича. Водят света към световна диктатура

24

Анонимен

преди 10 години

до 18 , ами не говоря на турски и ако ми каже някои *** ще се моли за срдечен удър или някаква друга бърза смърт.Еи това ми се струва достатъчно , но виж можеш да погледнеш братята американци бомбардирали софия с минирани детски играчки и не само ....

23

бивш радист

преди 10 години

Иначе ще е полезно американците да създадат по нови и добри компютри.Това ще е добре за всички ни.Колкото до разкодирането на съобщенията и тогава и сега това което бе тайна си остана тайна и до днес.А иначе напъните на американците тогава доведоха до компютрите от 90-те години и усъвършенстването им днес.Та нека се упражняват хората-няма лошо.Само да не си мислят,че имат шансове срещу китайските или руските математици.Е,тук вече грешат.Гениите са си гении това е то!

22

бивш радист

преди 10 години

През 80-те години те създадоха самолетите със системи Ауакс.С тях подлушваха кодирани съобщения и след това ги разкодирали.твърдят,че са ги разкодирали 100%.Да,ама не както знаем ние радистите от онова време.А защо -само ние си знаем!Интересен е компютъра-всичките му платки са били потопени в електроизолираща течност,а вторият контур са тръби по които тече вода с диаметър 2 метра.Такъв компютър тогава е струвал стотици милиони долари.И не е вършел работа!

21

armany789

преди 10 години

Браво им на американците. Самоче те и сега си хакерстват на воля. Явно е че ще се опитат да подчинят селия иноформационен трафик в света на своите интереси. (iconomicabg.blogspot/p/blog-page_2.html)

20

Анонимен

преди 10 години

До 18За мен "глупчо", това че не съм мюсюлманин и не живея в ислямска страна е достатъчно добро. Имаше и други добрини навремето, като безплатен нефт например. Все пак е нещо, а от ЮЕСЕЙ- тутурутка.

19

Чудейко

преди 10 години

до VoltaireКогато твърдиш нещо за което си само наполовина прав трябва да си готов за спор :DЖив и здрав!

18

Voltaire

преди 10 години

До Чудейко 15Виж не е мястото да водим спорове кой е по-запознат. Писах че отпада необходимостта от SSL, тъй като IPSec става задължителен, което не изключва сертификатите за сигурност.

17

до 17

преди 10 години

А ти глупчо, какво добро си видял от руснаците?

16

джон уейн

преди 10 години

До 16Ти си заблуден от ционистка пропаганда. Идея си нямаш какво е Русия. А относно американците: когато видиш нещо добро от тях се обади.

15

до 13

преди 10 години

Много велика сила са руснаците, затова Путин въведе отново пишещи машини на Лубянка страхувайки се от подслушване, което си е да слезеш от автомобила и да яхнеш отново магарето. Бин Ладен работеше с ръчно написани бележки за да не го подслушват, но и това не му донесе успех. По същия начин и Лубянка ще стане една силно затворена и не оперативна система. Преди 20 години Русия беше 20 години след САЩ в момента са 40 години след САЩ. Това е голямата заслуга на Путин.

14

Чудейко

преди 10 години

до VoltaireХахахах - не, човече недей! Все пак се радвам че осъзнаваш - стъпка в правилната посока!Тази а и още 100 подобни съм чел - това не означава, че всичко написано в тях е вярно.Вместо да четеш статийки вземи прочети някоя спецификация или попитай някой който разбира!Няма да ми стигне мястото да ти обяснявам защо не си прав. Най-добре попитай сис *** който работи в някоя банка - ако познаваш такъв той ще те просветли!Като четеш статии е редно да прочетеш и коментарите под тях

13

Анонимен

преди 10 години

Не разбрах само защо видеото е към тази статия ?!Да видеото за гърците и уебсайта им с положителни новини ... къде е връзката с квантовия компютър ?

12

джон уейн

преди 10 години

САЩ са бита карта. Световното "господство" им се изплъзва, бааавно, бааавно, но сигурно. Новата световна сила номер едно ще бъде Русия, а в съюз с Китай ще установят тотална военна и икономическа хегемония в света. А ние трябва да сме доволни, че донякъде сме създатели на тази велика страна с корави хора.

11

Voltaire

преди 10 години

До ЧудейкоДа осъзнавам. Ако сложа линк ще го изтрият, затова използвай в гугъл с IPv6 - The Death of SSL. Това е само една от многото статии по темата.

10

bashkircho

преди 10 години

До 6Zashto dyrjish tolkova da se izlagash pred vsichki? Kvantovata teoria e dokazana na praktika otdavna.

9

Чудейко

преди 10 години

До Voltaire"... с навлизането на IPv6, който премахва необходимостта от SSL ..."ко?не!ти въобще осъзнаваш ли какви глупости пишеш?