35

Мнение

преди 10 години

Само много нагла протестантска натура може да опитва да цитира Новия Завет, макар и от неточен превод и в същото време да бълва вулгаризми от рода на: " гълта живи жаби,ака бодлива тел". Пазете се от лъже пастори и тям подобни! "Ако слепец слепца води, не ще ли паднат и двамата..." Що се касае до честването на Рождество Христово на 25.12, въпросът ти е толкоз ***, че не си струва да се отговаря. Почети и се просвети! На 25.12 са се покланяли на слънцето, а сега се покланяме на Слънцето на прав

34

До еех

преди 10 години

До eехПравилно са си го написали от "Блиц". Методистите са секта и не може да се нарекат християни, въпреки че мислят, че почитат Христос. Учението им е нечисто, а нищо нечисто не може да се отнесе към Бога. Само Св. Православие е християнство, но не всеки, който нарича себе си православен или е бил кръстен, всъщност по живот е такъв. Как може да сме християни, а да не се стремим да изпълняваме думите за вечния живот на Христа Бога? Християнството е живот по Бога всеки ден и молитва на душата.

33

TRAKIEC

преди 10 години

EMI SHTE NAPRAVQ DRUG HAREM SPECIALNO ZA KOREIKI I TAKA!!!! SHTE DEISTVAM I V DVATA :D

32

nerez

преди 10 години

Тракиец, аз съм в Търново и я срещнах тая корейка , пък тя търси тракийци и забелязах че е пребила две китайски туристки от страх да не им отмъкнат тракийците. Корейките и китайките не могат да се дишат и не знам как ще въдворяваш мир в харема си от китайки.

31

TRAKIEC

преди 10 години

KAK I E FEISBUKA ISKAM DA Q DOBAVQ

30

evgeni1234

преди 10 години

Обществена тайна е,че попа в момента гълта живи жаби,ака бодлива тел,разачита да НЕ го питат и още на хвалители.Ама ще-не- ще,попщините ще преминат "с бучене" !

29

Един българин

преди 10 години

Браво на момичето !

28

evgeni1234

преди 10 години

13 И видях да излизат от устата на змея и от устата на звяра и от устата на лъжепророка три нечисти духове, прилични на жаби;14 защото те са бесовски духове, които, като вършат знамения, отиват при царете на цялата вселена, да ги събират за войната във великия ден на всемогъщия Бог.

27

evgeni1234

преди 10 години

8 Четвъртият ангел изля чашата си върху слънцето, на което се позволи да гори човеците с огън.9 А като се опекоха човеците от голяма жега, похулиха името на Бога, Който има власт над тия язви, и не се покаяха да Му отдадат слава.10 Петият ангел изля чашата си върху престола на звяра; и царството му потъмня, и човеците хапеха езиците си от болки,11 и похулиха небесния Бог поради болките си и раните си, и не се покаяха за делата си.12 Шестият ангел изля чашата си върху голямата река Ефрат; и пресъхна водата й, за да се приготви пътя на царете, които идат от изток.13 И видях да изл

26

evgeni1234

преди 10 години

А някъде да си прочел в Писанията,че целия свят се поклони на звяра(питанка) Това е попско-папския-ходжа -юдаисткя нечист бесовски дух.Какво общо има Божието слово-Новия завет с бълбуканията на Дедо поп LTD (питанка)

25

evgeni1234

преди 10 години

А на тебе идолопоклониче,кой ти каза,че Христос е роден на 25 Декември,Дедо поп и Баба попъдия или Хорхето("Франциск") Някъде да го пише в Новия завет.Това,което наричате православие е идолопоклоничество ,но не християнство,а на Дедо поп да му кажеш да се посриже,че върви като пудел.

24

evgeni1234

преди 10 години

Откровениена Йоана" гл.21 st26,27 26 па и народите ще донасят в него славните си и ценни неща.27 И в него никак няма да влезе нещо нечисто, нито оня, който върши мерзост и който лъже, а само записаните в книгата на живота на Агнето. Как си представяте Божието царство пълно с идоли и кумири и икони и Попщини !

23

до 27

преди 10 години

а ти случайно какъв си,ако си кръстен не ти завиждам след гаврата ти защото"Бог поругаван не бива",та преди да се правиш на интересен и да повтаряш журналистическите писания малко помисли ,защото до те "светна" преди 3 дена целия свят посрещна 2014 г.от рождението на Христос -дали им харесва на будисти,еврей,мюсулмани ,ама е 2014г. за всички така ,че дерзайте и се молете

22

Karakhan

преди 10 години

още един "православен" скот.баба Гуси ще е доволна ;-)

21

evgeni1234

преди 10 години

"Otkrovenie na Ioana" gl 22

20

evgeni1234

преди 10 години

18 Аз свидетелствувам на всекиго, който слуша думите на пророчеството в тая книга: Ако някой притури на тях, Бог ще притури върху него язвите, написани в тая книга,19 и, ако някой отнеме от думите на тая пророческа книга, Бог ще му отнеме дела от дървото на живота и от светия град, които са описани в тая книга.

19

evgeni1234

преди 10 години

15 А отвън са псетата, чародейците, блудниците, убийците, идолопоклонниците и всеки, който обича лъжата и лъже.

18

evgeni1234

преди 10 години

Kogato popa obyasni na glas Parva i Vtora zapoved,togava shte stane pravoslasvieto hristianstvo !

17

Killuminati

преди 10 години

Слава на Иисуса Христа и на хората които виждат и проглеждат Истината и Пътя И Живота!

16

Анонимен

преди 10 години

Ами повечето азиатци изповядват православната вяра. Сингапур например.