26

Dikovski

преди 10 години

Обявени за издирванебол,но интерес за тяхното откриване никакъв!

25

Спиро Картечаро

преди 10 години

Елементарно ... Близките на Жертвите го намират и му помагат да изчезне Безвъзвратно .

24

Анонимен

преди 10 години

Ми лесно е-да проверят IP- то от където са качени клиповете :)

23

Anon

преди 10 години

Няма чадър, но не го намират защото... Никой не го търси. А не го търсят защото много работа... На тях не им плащат за това... За какво им плащат- някаква държавна тайна е...

22

Студено

преди 10 години

Преник е друга държава,а ако имаше покровителство въобще нямаше да бъде съден на доживотна,просто полицията не е кто едно време.Хващаш им на готово крадец и им го даваш а те ти повдигат въпроси от рода на кой му счупи носа на задържания !???

21

Анонимен

преди 10 години

Цвинокио крие Братя Галеви !!!

20

до 12: ХА-ХА-ХА !!!!

преди 10 години

Не виждам нищо смешно. Това, което казваш, е напълно възможно и по никакъв начин не противоречи на думите на бащата...

19

nero43

преди 10 години

хайде да проверим айпи адресът от който е подаден анонимен сигнал -изявление от този изверг и да видим дали службите от ДАНС дали не могат да го засекат.

18

кикоман

преди 10 години

До АнгелKoда, мисля. имаш прекалено голямо мнение за програмистите. второ - щом се е докарал до съд, явно не е от най-умните по природа..

17

high

преди 10 години

Eто защо за кардинални промени в законодателството, освен морал, се изисква също ум и знания. 90% първосигнално реват за смъртни наказания, набождане на шиш и какви ли не неща, но всъщност проблемът е не в присъдите и видовете наказания, а в тва че или липсват наказания или не се изпълняват, особено ако познаваш влиятелни хора или имаш пари. Тва е проблемът, а не както някой по-надолу писал, че трябвало доживот и за убийство по непредпазливост, смъртни присъди и тн.

16

Да, да

преди 10 години

Комунист и престъпник са синоними, така че не се учудвайте!

15

Надежда

преди 10 години

Човек, подсъдим за двойно убийство не бива да се пуска под гаранция по-малка от 500 000 лева. Отделно, трябва да му се взема и личната карта + книжката, и да му се издава някакъв тип временно удостоверение, че документът му за самоличност е в службите.Да не говорим, че сега най-логичното е да се започне истинско разследване как е напуснал този престъпник държавата.И не ми го защитавайте този наглец безподобен, защото е наистина виновен.

14

nqkoi

преди 10 години

Ne go zashtitavam podsydimiqt no nqkoi priema li misylta che moje eventualno naistina da e nakisnat ot nqkoi koito ima prekaleno golemi kontakti I za tova da bqga?? Ne bihte li napravili syshtoto ako ste nevinni I vi grozi dojivotna za neshto koeto ne ste izvyrshili.. ? Predi umnicite I patriotite da mi skochat pak kazvam ne go zashtitavam prosto komentiram :)

13

курч

преди 10 години

Който е приближен на капа ди тути капи - Гоце Триперот в България, може да прави каквото си иска, включително и убийства. Уелком то дъ Гоце-фирм, наречена между другото и България.

12

АнгелKo

преди 10 години

Илиян Тодоров е програмист по образование а сега разбирам че и никак не е ***.Може да сложи повечето ни полицаи в малкото си джобче.Мислите ли че би се оставил да го хванат по ip-адреса.Моляви !!!!

11

do

преди 10 години

po IP adresa da go namerqt elementarno

10

ХА-ХА-ХА !!!!

преди 10 години

По тази логика излиза,че ГЕРБ са пуснали Братя Галеви да избягат... :)Нали тогава ГЕРБ бяха на власт ?

9

брадваро

преди 10 години

rodnina e на гоци:))

8

outlaw

преди 10 години

aма вижте и комунистите какво стратези са за власт сега знаят че ако го оневинят народе ще се обедини и ще запротестира а тях точно това ги е страх и за по лесно айде в някоя офшорка и ни лу к яли ни лук мерисали така ли се крие човек самосиндикално с доживтона присъда

7

бобо

преди 10 години

е как ще го търсят,ами случайно ако го намерят!!! Същото е с братята на Мая общата-братя Галеви,ами онзи папуняк-Бисеров,и него ли търсят!!! Абсолютни смешници,ама хак м у е на бълагарския народ!!! Пак гласувайте за червените смешници,ама тогава ще трябва да се извините на Волен,че ви е.е!!!