16

Работещ на Острова

преди 10 години

Ами нормално, като цял живот им обесняват, че са принцеси и мъжете трябва да ги издържат и да се грижат за тях непрестанно! А точно на Острова нещата са тотално на обратно ВЕЧЕ- в един момент разбирак каква е ИСТИНАТА и жените ходят по баровете на групички да търсят прилично изглеждащи младежи, които дърпат брутално с мили красъци "Тази вечер си с мен"!

15

500

преди 10 години

До Николинаа жената трябва да е тигрица в леглово, богиня в кухнята, добър психолог, който да разбира и да подкрепя мъжа, с когото е, да не бърка мъжете с БАЩА СИ, дао е материално независима и да държи на мъжа си малко повече от себе си. В противен случай - както става ясно от коментара - това е мислене на потенциална *** или най- малкото ку*ва.

14

*

преди 10 години

До Анонимен....британки аааа опааа ..............Лъжат ! Това е статистика какво правят на Острова , а извън тази територия всички ги знаем ...

13

Анонимен

преди 10 години

О-о-о тигре, тигре леимаш ли пари, имаш ли пари, глупави жени.О-о-о тигре, тигре леняаш ли пари, нямаш ли пари, стари бабички.А-а-а-а-а-а-а опала.

12

Николина

преди 10 години

Мъжа трябва да е работещ, да има кола и къща, а не да ЖИВЕЕ ПРИ МАЙКА СИ! 10 висши ако ще да има, няма ли пари Е НИЩО!!!

11

123

преди 10 години

Трябва да се отбележи и че думите под 18 в Англия имат малко по-различен смисъл, а именно - под 18 stones, което е 18 х 6,35кг = 114,3кг. Така, че и за някои "малки" си трябват сумо умения.

10

Ko? Не...

преди 10 години

Хе хе хе, тез британки много скромни ...средно по 7 сексуални партньора, ама по-скоро на месец :))) моите впечатления са, че много много не подбират...

9

Анонимен

преди 10 години

И аз съм разочарован, че британките под 100 кг са рядкост.

8

БГ

преди 10 години

E kak ще си намерят като нямат сносни критерии за партнйор.

7

Гошо тарабата

преди 10 години

Отчаяние и разочорование се получава, когато има свръх очаквания.Бъдете реалистки и в тоя объркан свят и не искайте невъзможното, така ще видите, че има достатъчно свестни мъже, които дори и да не блестят външно, имат качества, с които превъзхождат останалите и допадат точно на вас.Това е просто съвет, ако искате го следвайте, ако искате бъдете нещастни. :)

6

Анонимен

преди 10 години

Британците имали повече сексуални контакти от британките.Това значи че се плющят помежду си.Не е лошо да го знаят тези дето си стягат куфарите за Острова.Тръгват като аслани ама да не се върнат съдрани.

5

Българин

преди 10 години

Все съм се чудил на рускините и не само на тях.Бьeт, значит любит!

4

Анонимен

преди 10 години

Ужасно са комплексирани българските мъже-личи си от коментарите.

3

Иде ли...

преди 10 години

Не бойте се британски мадами, каки, лелки и прочие.... От вчера вече мозем спокойно да Ви идваме на гости и да оставаме Ваши верни и желани половинки... Докато Вашите алкохолици се наливат в кръчмите, ние ще топлим Вашите гнезда :-)

2

Dedovia

преди 10 години

Ми да дойдат в БГ.

1

Dedovia

преди 10 години

Ми да дойдат в БГ.