9

Хаха

преди 10 години

Ама напишете: Изкуствената снежна покривка - 20см....

8

Анонимен

преди 10 години

Гладен Цеко сняг сънува...

7

Тъпото

преди 10 години

Пожелавам на всички любители на ските и сноуборда да могат да си позволят почивка извън България и да приключат с посещенията на тукашните "курорти"!!! ЧЕстита нова година на всчки!!! Дано да е по-добра от предишната!!

6

Тъпото

преди 10 години

Защо се говорят само глупости? Кой е платил за статията няма ннужда май да питам???? НЕ става за ски, изкуствен сняг на камъни и трева НЕ става разберете го това, да не продължавам с изцепките, които продължават да правят по ски "курортите", особено последните изстъпления на Боровец!!!! Това беше краят на ските в България за мен. От години ходя в Алпите, но ходех и тук, но сега вече минаха всякакви граници!!!

5

патриот

преди 10 години

Нека да не сме толкова критични, и да няма сняг в изобилие, ето че все пак става за каране на ски. Нека да подкрепим българското и да караме ски у нас, в нашите си курорти, тук да почиваме и да развиваме туризъма си. За да може да имаме икономика, а не да ходим все в чужбина на почивки.

4

Скиор

преди 10 години

По-добре кажете че поради топлото време по планините, всички скиори получават уникалния шанс да карат на изкуствен лед. Но това е в следствие от алчноста на мутрите които владеят ски курортите. Като свърши ски сезона ще падне сняг. А ако Бороспорт и компания се оттеглят, или намалят цените на картите, още утре ще падне сняг.

3

Анонимен

преди 10 години

ха ха ха - 20см сняг, по-добре пишете че сезона пропада

2

Свиндал

преди 10 години

Абосютно съм съгласен с предното мнение, работят малко писти, който след топлото време миналата седмица са доста заледени на места и неподходящи за начинаещи. В най-добрия случай има няколко читави спускания много рано сутринта. Че няма сняг на всички е видно, но не е нужно да се лъжат хората.

1

потърпевш

преди 10 години

Защо лъжете хората бе. Пистите са заледени и лошо обработени. Отдолу лед, а отгоре тънък слой изкуствен сняг, които се изрива при първия завой. Изобщо не става за каране, особено за деца.