60

Жони

преди 10 години

Какъф сцамолет бе батко я пари за сцамолет немам. Я с хайшето и чхаветата от преди кхоледа с крака ходим. За банго васил треа сме стигнали че среща с маалата има.

59

vesko02

преди 10 години

До putnikПо добре ненормален в Англия,отколкото нормален в България.

58

Chr

преди 10 години

Нищо не може да ме накара да отида дори на екскурзия в Англия. Тези са ми най-омразната нация на света. Виж ако става въпрос за Германия, Австрия или Гърция с най-голямо удоволствие бих се замислил, ако мога да си осигуря прилична работа и приличен стандарт на живот. Но и не всичко е пари. А пък за Англия - ДУМА ДА НЕ СТАВА!! Нека си ги плодят там ***, арабите, пакитата и индитата.

57

Анонимен

преди 10 години

След седмица самолетните билети ще бъдат по-евтини все пак....

56

putnik

преди 10 години

Кой нормален човек ще зареже слънчева страна за да живее при сноби във вечна мъгла и дъждове.

55

Бай Ганьo

преди 10 години

До kotarakavi4o А дали са само ***, и дали са само нашенски? А? Ама им е удобно да си мият ръцете с България... Нали са "спецове" по "евроинтеграция" - защо не интегрират ТЕ ***, ами ги върщат у нас, а?

54

sokrat62

преди 10 години

Самолетите били празни, че кой *** е луд да се качи на железно хвърчило при това и да си плати билета!!!!! Ако има такъв най-много самолета да кацне в покрайнините на София в близост до някой пункт за скраб!!!!

53

bai ganio evropeec

преди 10 години

Da I'm pikaia na ostrova,mugli,dujd I pianici+ mnogo ***...

52

Анонимен

преди 10 години

Teq pedqli ingilizite ne razbraxa li ,4e i pari dq mi davat nqma da gi eva xaxaxa

51

оптимист

преди 10 години

Англия както и България са даржави свободни.вече всеки може да работи каде то си иска.проблема е в това че за тях няма разделение на българи и български ***.всички са българи.аз примерно може да съм инжинер българин ама *** дето проси и той казва че е българин.все едно да наемеш домашна помошница някоя *** от улицата.примерно.

50

kotarakavi4o

преди 10 години

до 49 анонименНе се опитвай да защитаваш 'малцинствените етноси', тъй кат те са навредили много повече от другите за които пишеш.Кой връщаха със самолети от Скандинавските страни преди няколко години?Кой си направи 'палатков лагер' в Париж в парк на 10 мин от Айфеловата кула и живееха в мизерия и през ден викаха урналисти да отразяват колко са зле?Кой отива да живее в Германия само и само заради помощите и др благинки?Кой проси в Чехия,Унгария и Австрия?Дали са българи или ***, а?

49

Анонимен

преди 10 години

ама те тия българе и ония рОмънци още не са изтрезнели бре, нова година (банго васил) беше вчера, а не оня ден, чекай да минат 4-5 дни и глей кво става. Мааалеейй, не орди, а пълчища

48

vesko02

преди 10 години

От масата в самолета,чакайте барем едни *** да налуза.

47

До kotarakavi4o

преди 10 години

Като започнете да "прехвърляте" цялата вина на "***", се чудя до там ли я докарахте? За всичко "***" ли са виновни? А обърнал ли си внимание, колко тъмни, чисто български субекти кръстосват по цял свят, за да крадат? То не бяха източване на автомати по Германия, Франция, Англия, че чак даже до ВИЕТНАМ стигнаха!!! И това ли бяха ***, или нашите мързеливковци, които предпочитат да откраднат, отколкото сами с честен труд да си изкарват прехраната!?

46

бачо Киро

преди 10 години

Като няма ограничения, не си мислете, че е толкова лесно да се иде и да се намери работа в Англия, т.е. фирмите посредници ще продължат да си работят, въпроса е, че все още има много, които са фантоми.

45

SIA

преди 10 години

posredni4eskite Firmi sega da go duhat pod voda , nema kinti ve4e ot garba na bedbiq Balgarin

44

много съм доволен

преди 10 години

тези фирми - посредници колко 1000-ди Българи измамиха с най-различни Такси измислени , добре е че отпаднаха ограниченията

43

MAFIA

преди 10 години

Какво ще прават сега Фирмите -посредници които вземат пари за докумети, то вече нема разрешително за работа хахахахаха просто отпадна вече

42

Полуизтрезнял

преди 10 години

На Острова си имат свои проблеми (най-често ...с бутилката), но както и такива, които са и общоевропейски, че даже и глобални. Нека да не забравяме като пишеме, драскаме или пребиваваме някъде из мрежата, че на Острова все пак има, работят и живеят, и българи, не български роми (т.е. ***), а български граждани от български произход. И да не дърпаме излишно дявола за опашката.Успешна нова година за всички и повече късмет!

41

БАЧКАТОР

преди 10 години

А самолетите от Пакистан и бившите британски колонии и те ли са полупразни?