30

wtf

преди 10 години

до 29-30Да не стане "Аз ли криво му се молих, той ли криво ме разбра" ? Мижетурка!

29

.......

преди 10 години

Боже, боже колко злоба има по тоя свят и все българска. Е затова до никъде няма да я докараме.

28

651

преди 10 години

когато новината, че тоя е пукнал излезе тука, ще съм толкова щастлив, че по цял ден ще пиша нонстоп коментари и благодарности към бога, няма да спра да го плюя ***!

27

65146546

преди 10 години

стабилен, стабилен, и накрая ще пукне точно за рожденния си ден! както и други се изказаха, господ си знае работата!

26

Анонимен

преди 10 години

Вместо да ни занимавате с най-корумпирания спортист на Европа, напишете за конгреса на Chaos Communication Congress в Хамбург, на който Джулиан Асандж призовава системните администратори от цял свайт да помогнат на човечеството да се освободи от гнета на американските тайни служби.

25

.

преди 10 години

не е ,,лош късмет,, а божие наказание

24

БоСимеонов

преди 10 години

"Шумахер посрещна новата година в стабилно състояние". Да. За разлика от автора на статията.

23

от 24

преди 10 години

Legendary Fight Schumacher and Hakkinen A1 Ring Austria 480p Напишете го в тубата това да си припомните великите нечовешки биртки между Шумахер и хакинен. Пилотиране на върха на човешките възможности!

22

Анонимен

преди 10 години

до 24Това че се опита да предизвика катастрофа и в крайна сметка отпадна той а не Вилньов в ранните си години, 99% от немците не го мразят , а го имат за най-великият им спортист в историята, ***! Една безразсъдна постъпка не може да заличи това че е най-великият пилот в историята на този спорт. Не може да заличи гениалното му каране на върха на човешките възможности. Такива *** като теб винаги ще има, а аз винаги съм длъжен да ги нареждам, защото човек не може да остане безразличен.

21

една

преди 10 години

Филипе, какво си правил по време на уроците по родна реч или български език в началното училище?

20

Филипе спиш

преди 10 години

Той е помогнал на приятел, който е паднал и е потънал в дълбок сняг, ударил е скала и се е катапултирал във въздуха и е паднал с главата надолу.Не се разбира, кой паднал кой помогнал. Непрофесионално написано/преведено.Може да опиташ: В опита си да помогне на приятел, който е паднал и потънал в дълбок сняг, се е ударил в скала, катапултирал е във въздуха падайки с главата надолу.Не искам да се правя на Г-н Правопис и аз правя грешки, но това изречение просто се набива на очи.

19

Анонимен

преди 10 години

Филипчо, изтрезня ли бе, приятелю?

18

Шанс

преди 10 години

Е тва е живота хора, да караш като бесен формула с 300км/ч и да държиш оня горе за топките, а накрая да се претрепеш със ски :D

17

ЧеститаНоваГраматика

преди 10 години

"Свещеник" се пише с едно"н".

16

Пич

преди 10 години

"Потвърдено бе също така, че журналист наистина се е опитал да проникне в болничната стая на Шумахер, преоблечен като журналист."Ей това се нарича добра маскировка!!!

15

Eddie_

преди 10 години

Всъщност е бил преоблечен като свещеник...

14

Снеж

преди 10 години

До ACIDХа, май да. Имат предвид лекар, предполагам!

13

???

преди 10 години

...журналист преоблечен като журналист. ??????????????

12

ACID

преди 10 години

Той е помогнал на приятел, който е паднал и е потънал в дълбок сняг, ударил е скала и се е катапултирал във въздуха и е паднал с главата надолу.Потвърдено бе също така, че журналист наистина се е опитал да проникне в болничната стая на Шумахер, преоблечен като журналист.НИЩО не разбрах от тези две изречения. Май някой е още махмурлия ...

11

Eddie_

преди 10 години

До ЛораАми приятелят му е катапултирал и е паднал с главата надолу, но Михаел, като един истински приятел, сега лежи в болницата вместо него.... Сериозно ли не разбираш ?