28

мм

преди 10 години

едно време ББ каза: У нас на всеки ъгъл има дюнернирджийница, така че спокойно. И изведнъж - "БУМ" в Бъргас. Празни кратуни сте всички.

27

Анонимен

преди 10 години

Този неадекватен олуигофрен който не може дори да говори незнам по какъв критерий е избран за поста си но ве практика екстремно *** *** да заемат подобни длъжности .Ако нещо се случи в България (не дай боже )това прасе трябва да бъде разстреляно за това че не си мърда пръста .Нагло комунистическо ***!!!

26

Анонимен

преди 10 години

До gorituzПРИ БОКОВО ВРЕМЕ ИМАШЕ МИЛИЦИОНЕРЩИНА ,НО ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ А СЕГА ИМА МИЛИЦИОНЕРЩИНА ЗА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ МИРНИ ГРАЖДАНИ ,КОИТО НЕ СПОДЕЛЯТ КОМУНИСТИ КРАДЦИ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ КРАДАТ !

25

Анонимен

преди 10 години

Оставка бе не ставащо , нагло милиционерче ..Цялото ти правителство е за Бобов дол , а ти се занимаваш с глупости..На края на месеца и аз ти плащам не го забравяй..!

24

gorituz

преди 10 години

"не са повод за специални мерки у нас" - както Боко по време на земетресението оповести че бил взел мерки.

23

един от многото

преди 10 години

Пак да се чака да стане белята ли.

22

Фен

преди 10 години

Каквото и да става по света това не е повод за тревога у нас. Спете спокойно, родната полиция ни пази.

21

Милиционер

преди 10 години

Няма засилени мерки ,лъжат голяма част от полицаите са по границата и на протестите в София.В малките населени места няма жив полицай.ПЖурналистите да проверят по селата.

20

aaa

преди 10 години

Да не би самата Европа да Вкарва в България ИСЛЯМИСТИ за активизиране на процеса на ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ като се има предвид ,че тези ислямисти нито могат да отидат в Европа нито да се върнат в Турция . България е една Бъдеща Сирия ,само като си припомним къде бяха въоражени обучени и изпратени тези терористични групи.Това е по съвременния начин да нападнеш и сринеш съседна държава даже без да и обявиш война.Ердоган не напразно изяви териториални претенции към България

19

Анонимен

преди 10 години

Бах тия "строги мерки за сигурност у нас".В центъра на София се разхождат Талибани с ножове посред нощ.Ч и гипускат за" домашно лечение" после.От кога Афганистанците имат дом у нас и откога намушкването с нож,не е опит за убийство с телесна повреда,а "спречкване"НЕМА такава ПАРОДИЯ като нашата Държава в момента !!

18

Дяволът

преди 10 години

До ЕТВикаш, друго си е Българския Хелзинкски комитет НАСИЛА да те кара да толерираш п****сти и л****ки и подобни , наричайки ги ПЪЛНОЦЕННИ ХОРА. Друго си е да нямаш какво да кажеш на детето си като те пита защо двама чичковци/батковци/лели/каки се целуват и държат за ръка... Седи си в ЕС като ти харесва. На мен НЕ ми харесва. Аз искам да съм сред нормални хора. Ако искам да помогна на болни - ще даря средства. Но насила..няма да стане. Очевидно руснаците също искат същото.

17

една

преди 10 години

Айде пак да се сложим и ние в световните събития....Нас никой не ни бръсне за слива, ама и ние да кажем, че в центъра на света, България, няма опасност...Много, много неща и хора има за вкарване в пътя в тази държава. Много накриво е поела.

16

Анонимен

преди 10 години

Има си и хубави страни, че сме пълен т*шак- терористите не ни броят за слива.За какво да взимаме мерки, няма да има кой да пази студентите.

15

ЕТ

преди 10 години

Русия неможе и няма моралното право да организира игри посветени на любови разбирателство между народите.Руският комунизъм е жесток поробител и изтребител на чужди народи.България както и всички други страни трябва да откажат съучастие на игри в тази престъпна страна

14

Тъпо комуне

преди 10 години

Другарю милиционер, стига хуморески по празниците. Истината е, че ония не са решили, не са ни сринали държавата за има няма от 8 до 12 часа. Хубаво, че не сме интересни и на никой не му се занимава, иначе могат да правят паралелно по 100 атентата тука в рамките на няколко часа, докато милиционера се почесва под фуражката и гледа тъпо пред камерите и микрофоните заеквайки "ама ние не знаехме, нямахме информация, не бяхме подготвени"... Милиционер му кажи и повече не го обиждай.

13

Анонимен

преди 10 години

Пускайте още *** у нас и ще бъде само въпрос на време да почнат да гърмят бомбите...

12

Анонимен

преди 10 години

Дано терористите да не решат да взривяват бомби у нас, че ще ни сринат държавата за часове.

11

AIMILIVS

преди 10 години

Ясно , а атентатите в Бургас от лятото ,където един български гражнданин загина , а стотици други бяха изложени на риск то нараняване и безразборното допускане на чужденци от страни, в които се знае , че действат хора,които през последните години направиха думата "ТЕРОРИЗЪМ" една от най-употребяваната в медиите или всичко е наред , като с *** Аладин ,дето ви прави на маймуни толкова време ? Тоя прилича на едно тъпо ченге от Мики Маус ...

10

бивш мевереец

преди 10 години

Светльо Лазаров няма мнение.Квото му каже тъст му тва приказва.Щом Камен Пенков мисли така,значи се прави така.Нали,Светльо?

9

5f5

преди 10 години

Абе,г-н Стакато,ние без атентати имаме трима наръгани с опасност за живота,за какви мерки говориш?