76

Berlin

преди 10 години

Po nai-barzia nacin se spasiavaite ot kloakata BG ,i poslednia da pusne vodata

75

Анонимен

преди 10 години

Напуснах България преди 6 години. Най-доброто решение, което съм взел през последните 20 години. Не съжалявам. Липсват ми роднини и приятели, но не искам да се връщам. А, и не напуснах през Терминал 1 или 2, напуснах я от автогарата. Начини много.

74

Анонимен

преди 10 години

сега искам да видя кауфланд карфур лидл как ще си намерят черноработници за 300 лева на месецСкоро в българия ще има само пенсионери

73

Анонимен

преди 10 години

пациенти много лекари малко

72

Анонимен

преди 10 години

нека бедния български данъкоплатец да плаща за обучението на лекарите а те да ходя после в чужбина

71

Анонимен

преди 10 години

Пичове имигрирам. От близо месец и половина ми се обаждат приятели, които са в Англия и са си намерили работа. От 01.01 почват. Днес докато пътувах с трамвая ми звъни непознат номер с много числа започващи с +44. Един авер ми се обади и ме кани. намерил сериозна фирма в UK. Малко се замислих, а той ме пита какво правя. Казвам му ей тука съм в буса и пътувам. Какво виждаш пита той. Отговаря - хора.А,той пак пита, какви? Еми само пенсионери. Тогава се осетих. Пичове бягайте.после ще е късно. Тук д

70

vesko

преди 10 години

Не ги слушайте тука тия дето са останали и се борят. Никой не се бори на протестите не могат да се съберат 10000 човека. Просто не са могли да емигрират. Станали сме толкова проклети тука в България че не знам. Един на друг си пречим вместо да си помагаме. Бог да пази България!!! Скоро и аз ще емигрирам.

69

Мнение

преди 10 години

Всеки сам решава за себе си. За съжаление светът в който живеем става все по материален и материален, вследствие на което и ценностите на много хора са вече предимно материални. Тези, които емигрират го правят най-вече с цел продобиване на материални придобивки. Те не са виновни заради това, просто в такъв свят са израснали.Лично за себе си мога да кажа, че и аз не живея от въздуха, но някак си не знам защо (наречете го както искате) съм от онези, които ще останат в България, каквото и да ми струва това от материална гледна точка. Моят свят не е само материя.

68

АнгелKo

преди 10 години

Номер 75 ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ за коментара .Точно така си е!!!!

67

АнгелKo

преди 10 години

*** скапани политици.Изгониха народа.Там пак са роби но поне хладилника е пълен.Близо половината ми приятели във фейса са в чужбина.Приятели меми останаха вече

66

яяяяяяя

преди 10 години

....."Чираци и студенти, преподаватели и специалисти, но и сезонни работници могат още от началото на 2012 г. да идват в Германия. " Алооо, автора на статията в коя година живееш?

65

Стар Краставичар

преди 10 години

...и като обобщение може да се каже, че "работата" на българската политическа мафия се свежда до "управление" на двата терминала. под мотото: Има протестиращи - има проблем, пращаш ги в емиграция - няма проблем !

64

Eldorado27

преди 10 години

Аз и сестра ми заминаваме за Англия... само чакам да ни кажат датата, но ще е до 1-2 месеца... иначе съм съгласен с английското мислене за ограничаване на социалните помощи... наще *** ще се изсипят при тях и ще ги точат както източиха България през годините... но като цяло не мисля да пускам корени в Англия, а да поработя 4-5 години, да изкарам малко кинти(Защото в БГ с тия управляващи не може да се изкара нищо) и после да се върна тука че да има и българи в БГ все пак :)

63

Моне

преди 10 години

Успях с много упорство да превърна образованието и уменията си в пари и по-добър живот и тук в България. Почти всички мои приятели имигрираха много отдавна. Амбициозни, образовани и работливи момичета и момчета които можеха да задвижат България напред. Сега живеят далече, добре устроени и може би дори щастливи. Родителите им си отиват един по един и децата им завинаги губят връзката с България. Цвета на нацията отдавна замина в чужбина. Средното ниво също замина. Сега заминават и полуидиотите.

62

Бай Иван

преди 10 години

Скъпи сънародници, защо се ядосвате на завистливите коментари на откровени загубеняци и несретници?! Бъдете живи и здрави, нека децата ви са живи и здрави, другото няма значение! Никой не се интересува от милионите, които получават с дипломите си от България /с някои изключения на част от дипломите на "Медицински университет София", останалите дипломи не служат за нищо, който не вярва да направи справка!/,никой не се интересува колко им е добре в чужбина и как ни смятат за ***! C'est la vie!

61

5 х 5

преди 10 години

Живеем в свободен свят - след като искате да емигрирате, емигрирайте, никой не ви пречи! Но да седите тук и да пишете как мразите всички българи, как всичко останало в България е ***, да обиждате и едва ли не да кълнете...е това никой не може да ви го позволи! Вземайте си злобата и жалките завистливи душички, прав ви път и успех! Има хора като мен, които имат знания и умения, не хленчат и не се оплакват, а просто дават всичко от себе си и успяват. Но само с претенции не става!

60

Анонимен

преди 10 години

Да се махат и без друго са най големите мръхтуни. Все нещо не им е в ред, едно мърморене, мизерия било. А какво направихте за да се променят нещата??? Или най лесно терминала. Ама те не ви чакат с питка. Виждам ги аз тия където заминаха, само се правят че са добре ама са цъфнали та вързали. И като се върнат тука, почваме хайде на очен, че по евтино, хайде на зъболекар, че по евтино, и т.н. Звънат да идват на гости че не ни били виждали, ама те не канат, че било тесничко при тях.

59

емигранта

преди 10 години

чета коментарите ви,и виждам че много хора пишат изстината за чужбина,истината е че навсякъде вече е зле,никъде нее лесно в която и държава да се отиде във европа,но Българина има силна завист,и всеки си мисли,в това число и мойте роднини,че ние в чужбина печелим много и едва ли не,си щракаме само със пръсти,но нее така,ДА,и аз не бих тръгнал преди десет години навън,ако можех да си храня семействотоспокойно, НО,България ни пъди,пожелавам успех на тези които ще тръгнат дано успеят,нека отидат и

58

Анонимен

преди 10 години

Емигрирах още преди 13 години защото не искам децата ми да са българи и да имат нещо общо с България. Съжалявам, но е така. Поотделно българите горе-долу добре се интегрират и справят с живота, колкото и да не вярвате когато ви плащат нормална заплата българите работим и се развиваме, събрани накуп обаче сме гола вода.

57

Анонимен

преди 10 години

Просто не мога да повярвам????????Наистина ли толкова мразите България????Мразете я махайте се но знайте само едно където и да отидете(желая ви късмет и щастие,без лоша умисъл)вие винаги ще сте чужди,нежелани.Тази България-мрусната и непрокоснана е вашето Отечество,това което изливате с тонове * по името всеки ден.Но един един и да си дойдете няма да е вашата България,ще е друга държава с други мирогледи а вие питам се къде ще търсите вашето място:))))))ОБИЧАЙТЕ БЪЛГАРИЯ.