19

Народен съд

преди 10 години

Как ще я изоставите,ако Гърция фалира това означава да изпишете целият и външен дълг. Няма да я изоставите, вие ще и напишете още няколко десетки милиарда евро за връщане. Колко пари има още да ви изперат гърците...........................

18

д-ръ Ганчо Ценовъ -8

преди 10 години

Ние като татаромонголски дошляци на Балканите,трябва да сме благодарни на гърците,че са ни дали земя под аренда и все още не са поискали обещетение от нас, за безчинствата които сме вършили в Северна Гърция по времето на Втората Световна Война, като васали на хитлеристите. Отгоре на всичко ни хранят и спасиха половин България от гладен геноцид и мизерия. А ние лаем,като неблагодарни кьопеци.

17

Златен лъв

преди 10 години

Направо баница с късмети са ѝ приготвили. Само дето западняците сами ще си я изядат. За гърците късметите. Да им е сладко.

16

Анонимен

преди 10 години

запада никога няма да изостави гърция.това беше единствената държава от източна Европа,която не я дадоха на съветския блок.ние трябва да сме добре с гърция,като равнотежест на турция,към такъв съюз може да се добави кипър и Румъния.на балканите съюзници на турция са македония и босна

15

sdfsd

преди 10 години

Който влезе у Брюксел, не излиза от там... ако ще и да трябва да го спонсорират с милиарди евро, че и да ги опростят после

14

Грък

преди 10 години

До КАРАКАЧАНОСНай-вероятно си някой *** провокатор !Ако беше грък ,щеше да знаеш ,че в Гърция се използва названието "СаракаЦанос"!

13

Анонимен

преди 10 години

лицемерието не може да бъде измерено тука

12

куку

преди 10 години

ако излезе гърция от еврото , няма да има евро ,ще повлече всички ,не че искат да им помогнат , а после ще струва 4пъти повече , бяха казали че гърция няма пари да плати заплати и пенсй,миналата година през октомври , и баба меркелина им изпрати 10мил в специални самолети , но никой не го научи за да напиши 1ред

11

Сър Пичук

преди 10 години

В момента едва 7% от стоките, които потребяваме са произведени в България, ето къде губим над 2 млн. работни места и ги губим не защото стоките ни са неконкурентно способни а защото европейските компании са си купили политици които да им разчистят пътя в Източна Европа и да изкупят цялата икономика за без пари. "Еврофондовете" ще ни дадат "безвъзмездно" под 10 евро на човек на месец от 2014-2020, което ги прави напълно безполезни. Сега се готвят да изкупят цялата земеделска земя пак за без пари.

10

Онуфри

преди 10 години

"Европейците няма да изоставят Гърция!" - а трябва!

9

stoneg

преди 10 години

Германецът има пари но германецът в 5 часа аутобаните брят хората бачкат майка не си играят.

8

Анонимен

преди 10 години

Европа иска само гърците да сведат още глава и да се разделят с половината си имущество.Европа ще помогне, няма страшно.

7

Анонимен

преди 10 години

Тези крадливи гърци се мислят че са богове ,и някой им е длъжен да ги издържа .Така са навикнали откраднаха ни българската история, откраднаха ни киселото млеко,а сега и европейските пари-докога, време е да се разбере какво крадливо племе са гърците

6

Jolly Roger

преди 10 години

И за всичко са виновни германците нали? Простия Ханс, който става всяка сутрин във 5 и се прибира във 18. Които отива да закусва за половин час във 9 когато византиеца благоволява да се събуди? Яденето, пиенето и спането за чужда сметка свърши ***.

5

shnur

преди 10 години

Т.Н. ЕЛАДА живее и функционира благодарение на помощите на Германия и защото са свикнали на живот с хиляди привилегии СИ МИСЛЯТ,че някой ще им дава пари и НЯМА да иска нищо!Присругва им целия женски нарад от БГ!подиграват се и не плащат дори изработеното от Българите!А пък искат с тях да се отнасят като с ГОСПОДА!Мързелив и Крадлив народ!И НАЙВАЖНОТО ПАРИТЕ ИМ ОТ ДЪРЖАВАТА ОТКРАДНАТИ ОТ ТЕХНИ ГЪРЦИ И ПОСЛЕ ГЕРМАНИЯ ВИНОВНА!

4

Анонимен

преди 10 години

Окуражаващото изказване на Шойбле стана известно, след като резиденцията на германския посланик в Атина тази сутрин беше обстрелвана..Жалко, не са улучили!

3

Анонимен

преди 10 години

Октоподът ще се погрижи за малката цаца....

2

Монархист

преди 10 години

Ама разбира се, вие съмнявате ли се, че ЕС ще се остави Гърция да падне? Та, нали ако падне ще завлече цялото ЕС.

1

are_kulata

преди 10 години

Финансовата олигархична хунта наречена ЕЦБ няма да остави Гърция!Конгломерата от централни банки, собственост в задкулисието на Ротшилд няма да остави гърцуте!Световната Банка и МВФ, техните инструменти БХК и Отровено Общество и корумпираните ''сини'' и ''червени'' трябва да са цел на една война, която ние скоро трябва да започнем, заедно.