32

Анонимен

преди 10 години

До pur6ingПри атентата в църквата Света Неделя загиват 134 души, ранените са 500, повечето от които умират от раните си. Следователно: ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ТЕРОРИСТИ са в БКП (БСП) и са ОБУЧЕНИ и ФИНАНСИРАНИ от МОСКВА . . . а СТАНИЩЕВ СЕ ИЗВИНИ САМО на ДОГАН и МЕСТАН . . .

31

ET

преди 10 години

Руснаците немогат да победят тероризъма защото те самите са най жестоките терористи.Болшевишката история с която се гордеят е история на произвол и насилие над мирни граждани.На Гулаци,концентрационни лагери,разстрели

30

pur6ing

преди 10 години

Атентат. Звучи ми познато. Преди много години в центъра на София гръмна една християнска църква. От тогава някой хора разсипват една държава и системно унижават един цял народ! И те ли са мюсюлмани?! Лошо, много лошо братя милиционери! А и сега и преди, за пострадалите жалко!

29

Гладио

преди 10 години

Прилича на поредна акция на "Гладио".Пресконференцията с шантонерките от *** Riot и крадеца Ходорковски не хвана място и сега опитват с тероризъм да дестабилизират Русия. И ще продължават да опитват, докато Русия не отдаде благата си в сигурни ръце.

28

FBI

преди 10 години

Оксана Асланова се казва жената която взривила момбата , означава че е Рускиня , да но в главата на Българинa само Османска Империя и нищо друго

27

Володя

преди 10 години

Да почиват в мир загиналите, а на организаторите на атентата и всички други терористи нека да им ясно едно - дори и на Луната да се скрият, хората от Руските служби ще ги намерят и те ще получат заслужено възмездие.И на дъното на окена да отидат - няма къде да се скрият.

26

фг

преди 10 години

Това не знам как да го нарека промиване на мозъци отмъщение ли какво им става на тези хора за да се взривяват с цел да убият колкото може повече невинни,какво мирно има в тази религия щом убиват заради нея,в Русия май правилно забраниха корана да се издава на Руски език,там се извършиха най жестоките атентати от ислямизираните главорези спомнете си само Беслан застреляни деца в гръб мирът с тези е невъзможен

25

Бодила

преди 10 години

Преди изборите един руски Генерал каза; В момента в който американците се изтеглят от близкия изток Терористите ще се нахвърлят върху нас като скакалци. Русофили не плюйте САЩ Тя пази и Русия.

24

Бодила

преди 10 години

До демократичен терор--19 ; На Саудитска Арабия Китай и продаде оръжие за $15 милиарда.Чети повече

23

Бодила

преди 10 години

До Анонимен-17; Абе ненормален русофил на некадърните комунисти все запада им пречи.

22

Анонимен

преди 10 години

САМО ПРЕДИ ДНИ МИНИСТЕРСТВОТО А ПЕТРОЛА И ПРИРОДНИТЕ РЕСУРСИ НА СИРИЯ И РУСКАТА СОЮЗНЕФТГАЗ ПОДПИСАХА В ДАМАСК СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ПРОУЧВАНЕ И ДОБИВ НА ПЕТРОЛ И ГАЗ В КРАЙБРЕЖНАТА ЗОНА НА СИРИЯ ПРЕДАДЕ ИТАР ТААС В ШЕЛФА НА СИРИЙСКИТЕ ТЕРИТОРИАЛНИ ВОДИ ЩЕ СЕ ИЗВЪРШВА ПРОУЧВАНИЯ И ДОБИВ НА ОБЩА ПЛОЩ ОТ 2190 КВ.КИЛОМ.. ЗА СВЕДЕНИЕ МАЛКО ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕ КОНФЛИКТА В СИРИЯ ТАМ БЯХА ОТКРИТИ ОГРОМНИ ЗАЛЕЖИ НА ПЕТРОЛ И ГАЗ НАДВИШАВАЩИ ТЕЗИ НА САУ.АРАБИЯ , ЗАТОВА САУ,АРАБИЯ ТАКА ЯРОСТНО ПОДКРЕПЯТ ТЕРОРИСТИТ

21

Анонимен

преди 10 години

И всичко става пред тая прокълната склуптора на децата ,хорото и крокодила!Аз ли нещо намирам ненормалната връзка, или всичко е целенасочено да е точно там?Ако не я познавате това е един от символите на ВСВ.

20

Българин

преди 10 години

Съболезнования, братушки!Дано по-скоро да намерите организаторите и да ги наврете там, където им е мястото.

19

Анонимен

преди 10 години

тук има манипулатор-одисеи1

18

Анонимен

преди 10 години

До anonim1000Ако не се вземат превантивни мерки, може и да се появят.Да не забравяме Бургас.

17

Tihomir1488

преди 10 години

До НАЙДЕНОВ Има един случай с руски войник в Афганистан , когато са му отказали да си допие и той се взривил в кръчмата

16

Одисей 1

преди 10 години

18за първи *** ли чуваш , съвет от мен ограмоти се по въпроса ,а скандала с фюрера ти тепърва ще набира сила , може и до прокурор да стигне .

15

Анонимен

преди 10 години

Атакиста - ти си най-долната *** от най-смрадливите *** - и твоя час ще дойде

14

Одисей 1

преди 10 години

19 Найденов и християнството има своите тъмни моменти достатчно е ад споменем кръстоносците , светата инквизиция , конквистата , но това е минало за шастие . Много хора и цели народи са били избивани в името на кръста , но в едни други времена . Днес мюсулманите минават по нашия път . :) Нали са 6 века по млади , само си представи Европа 14 век . Но това не оправдава тероризма . Тероризмът никъде по света няма опраедание .

13

Анонимен

преди 10 години

Умрат си да дестабилизират Русия и после какво?Америка,Англия,Франция и сие ще си поделят благата,както стана в Либия.Ще назначат на ключови позиции предатели като Горбачов,Ходорковски ,ще вилнеят разни *** Пуси Райт и какво следва?Същите тея Америка,Англия,Франция и сие или ще са претопени от умопомрачително раждащи джихадистки,или ще гърмят като фойерверги от атентати.Не се научиха що е уважение скапаните империалисти.