102

Sensey Pocheshma Po

преди 10 години

Който ми говори за пазарно стопанство в България е или кръгъл *** или манипулатор и мошеник. Докато не мога да закупувам еленергия като марули или пица никой няма право да говори, че цялата система е монопол. Същото се отнася и за ВЕИ-тата. Да си продават тока на когото искат на каквато искат цена. Друг беше въпроса ако бяха държавни. А по повод т.н. намаление то си е чиста демагогия. 1 % - !!! На 100 лв. сметка стават 99 лв. ?! И има *** да се вързват. Ега ти народа ***...

101

rumen221

преди 10 години

ЩО Е ОМРАЗЕН ДОГОВОР?След като свалиха Садам, САЩ обявиха дълговете на Ирак за ОМРАЗНИ, ДЕНОНСИРАХА ги ЕДНОСТРАННО и България загуби 2 милиарда долара!!! И в международното право това е ЗАКОННО, защото:1. Сключени са тайно от народа.2. Народа губи (не се възползва) от тях.3. Подписалите ги са знаели горните 1 и 2 и въпреки това са подписали!Договорите за задължително изкупуване на ток СА ОМРАЗНИ, затова:Или ПРАВИТЕЛСТВОТО ще ги ДЕНОНСИРА по лесния начин или Хората по трудния!.

100

Анонимен

преди 10 години

Юроде банкянски, върни парите които открадна и се махай нанякъде...

99

да ама

преди 10 години

нощната пада с 10%.Колкото и да е,пак е надолу,не нагоре.Браво на Орешарски.

98

uncle

преди 10 години

Всички до един, които пишете глупости и нищо смислено. Прочетете началната статия и изкажете мнение там, а не просто да плюете след като и хал хабер си нямате за какво говорите. Борисов може да е всякакъв, но в случая е прав. Сметките ще растат може след време, но ще се случи точно поради такива мерки. Пак ви казвам прочетете началната статия и да ви видя тогава. Писна ми от такива злобни и прости писачи, ако не може нещо смислено да напишете заврете се в дупката откъдето сте се пръкнали

97

ЗА математици

преди 10 години

ЗАДАЧКА-ЗАКАЧКА :-P Идва ти сметка за 97 лв. Нямаш толкова и взимаш на заем 50 от Иван и 50 от Стоян . Плащаш си фактурата за тока и ти остават 3 лв. Връщаш на Иван 1лв. И на Стоян също 1лв и ти си оставяш другият 1лв за себе си. Което означава че дължиш 49лв на Иван и 49лв на Стоян . 49+49=98лв+твоят 1лв=99лвКЪДЕ СЕ ЗАГУБИ ЕДИНИЯТ ЛЕВ ;-)

96

АНТИМУТРА

преди 10 години

ВЪВЕЖДАНЕ НА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ И ТОЗИ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯ СТОЛ!!!! АЗ ЛИЧНО ЩЕ МУ ДРЪПНА ШАЛТЕРА ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ЩЕ ПЪРЖА ТЯЛОТО МУ С ЕЛЕКТРИЧЕСТВО ДОКАТО НЕ СТАНЕ НА ПРАХ СЛЕД КАТО ПЪРВО СТАНЕ НА ВЪГЛЕН!!!ДА СЕ НАПРАВИ ОБЩОДЪРЖАВЕН РЕФЕРЕНДУМ ДАЛИ БОРИСОВ ДА БЪДЕ ИЗПЪРЖЕН НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯ СТОЛ ДА ВИДИМ КАКВО МИСЛИ НАРОДА!!!!

95

казах

преди 10 години

тиквата от Банкя

94

Анонимен

преди 10 години

AMI BOKO DA BE NAMALIL I TI SMETKITE DAKO DAE POPULIZYM DA SI NA VLAST O6TE.AMA TI ISKA6 PE4ELBARIZYM E NQMA DA STANE

93

Анонимен

преди 10 години

Може и да стнат повисоки,ако този *** е оставилще "свои хора"в така наречените ЕРПта.Докога ще ни тормози това човешко недоразумение?

92

анонимен

преди 10 години

а ти какво искаш,да вдигнат тока с 40% и хората отново да започнат да се палят.***.

91

отвратен

преди 10 години

*** банкянска ***!!! Мутри от обкръжението ти начело с бившата ти възлюбена ни натресоха фотоволтаиците с космически цени на тока!!! А други *** с екзотични прякори "каратисти" и нам си кви си крадат и ушите им пукат!!!

90

Deathstalker

преди 10 години

*** БАНКЯНСКИ, ПОЖЕЛАВАМ ТИ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ БРОЯТ НА ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА ПРЕСТЪПНАТА ТИ КАМАРИЛА ДА Е В РАМКИТЕ НА ТАЗИ ЕДНОПРОЦЕНТНА СТАТИСТИЧЕСКА ГРЕШКА!!!

89

123

преди 10 години

Do 104Нека изброим някои от имената-Асен Агов,Иво Инджев,Деян Кюранов,Цв

88

Българин

преди 10 години

Ще расте, разбира се! Приятелчетата олигарси на Борисов и Плевнелиев ще се погрижат цената на тока да расте!

87

Анонимен

преди 10 години

Ако ГЕРБ е опозиция, трябва да излезе от парламента!И вотове на недоверие всяка седмица щяха да искат!? А какво излезе от тези обещания? Н ИЩО И ПОЛОВИНА!

86

х.м

преди 10 години

ВСИЧКИ СА М О Ш Е Н Н И Ц И И И И................................

85

анонимен

преди 10 години

Отново същият ***.Загижи се за ДКЕВР.Т.е . за печалбите на Бориславова. За "независинмият" , орган който всяка година вдигаше цените на ток , парно , вода в интерес на монополите.Междо другото за М.Йосифова не съм чел нещо интересно , на в Брюксел вече разследват Бориславива, как и от кой е предобила чрез заменки атрактивни имоти Пампорово и и=за извършените нарушенията там.

84

78elitsa

преди 10 години

NESESRАВOТIНТE

83

st

преди 10 години

Всичко по света става по скъпо, хората стават повече няма как да става по евтино,дори бензина във СА от 25 цента е скочил на 31 цента.