41

Strict

преди 10 години

До АнонименАми шопите не са етнически българи и това се знае отдавна. Те са потомци на тюркското племе печенеги.

40

Анонимен

преди 10 години

но всеки втори е англичанин от багатата им страна муааааааааааааааа

39

tonkata

преди 10 години

i kak taka 15 bulgari vliazoha v klasacia 1/10 ot bezdomnicite

38

1

преди 10 години

НИТО българи, нито румънци - *** са, най-долната *** от *** етнос.

37

Жжж

преди 10 години

Трябва ли да се пишат постоянно тези глупости ?!Ако един човек не иска да емигрира , медиите ще го накарат

36

Анонимен

преди 10 години

Какво и обръщате внимание на тези скапани англичани искат никой да не и ходи там пък са навсякаде из европа не и искат европейски съюз а пък в мадрид и други европейски столици неможе да влезеш в метрото от тях гадна фалшива лицемерна нация най мрасната .Добре че римляните са ги пресаидинили някога в империята си за да ги свалят от дърветата .Впрочем там са ги заварили

35

една идея

преди 10 години

Някъде по форумите преди дни казах ,че няма смисъл да се натискаме за Европа, затваряме (ограничаваме ) достъпа на техните граждани до България и ще видите много бързо промени в политиката ,защото не са малко тези които изкупиха имоти на безценница. А това с бездомниците е пресилено и вече се чудят какви аргументи да извадят срещу нас. В Италия за 6 год. не съм видял нито един българин бездомник. Към коментар 30 СЪГЛАСЕН СЪМ

34

Статистика

преди 10 години

Всеки 5ти жител на света е българин или китаец.

33

Анонимен

преди 10 години

ако освободим това прекрано място на земята - България, все ще дойде някой да го използва разумно - идеално е за отглеждане на качествена храна, климат и географски дадености - добри, при една немска организация ще стане рай за 10-20 години, по света има много места, в които хорат се гъчкат като мравки.

32

Льжата

преди 10 години

Три години сьм в Хамбург и не сьм видял безпризорен Бьлгарин.Не изключвам,че може да има.Който работи си има квартира,Макар че е много скьпо.От 450 евро на горе.

31

Анонимен

преди 10 години

Политиката на Европа спрямо България е непроменена през последните 600-700год.Трябва да сме много наивни ако мислим,че точно сега ситуацията ще се промени.

30

Цвета

преди 10 години

Да ви имам статистиката! Значи през 2013г. в лондонската столица имало 13 бездомни българи! Какъв ужас!Цели 13 души! А британци бездомници- 790, поляци-153 и т.н.Ама аз мисля,че из нашата столица,бездомните са много повече?

29

Анонимен

преди 10 години

Значи от 10-тият до стотният са румънци, и 110-тият е българин. Да им имам статистиката на тия

28

bolka

преди 10 години

Ами имат слаба социална система спрямо чужденците и не искат да ги интегрират.Да вземат пример от нас - как ние веднага осигуряваме покрив на т.н. бежанци и всички необходими грижи за преживяването им. Като се има предвид, че сме най-бедната държава в ЕС, пък и не само там. Лишаваме гржданите си, но се грижим за нелегалните чужденци, повечето от които дори са без документи за самоличност.Е, кои са по-състрадателни?

27

Машина

преди 10 години

Няма проблем. Трендът показва, че броят на британците без работа и дом ще се увеличава, а този на българите и румънците ще намалява. Така, че самите британци трябва да бъдат обект на третиране.

26

Анонимен

преди 10 години

Друга справка - 2 от 10 българина или румънеца са бездомни. Останалите 8 са или:джебчиинаркомани/трафиканти на дрогапроститутки/трафиканти на такиваплочкаджииИ после защо ви мразят.....

25

констатация

преди 10 години

13 българи от общо 1672 бездомника правят цели 0,77 %. Разбирате ли им проблема на островитяните. За няма 1 процент българи са ни лепнали черна точка и сме извън играта. Крайно време е и ние да започнем да се отнасяме човешки с тях, но по тяхната методика за зевзеци.Да не говорим, че тук британците си правят сериозни провинения в скалата от пиянски бой до убийства.

24

Анонимен

преди 10 години

25Селски, не "бозав" (определение използвано от провинциалисти с произход североЗАПАДНАЛА българия) ами розов да си като кажеш две думи и си веднага лъсва от къде си.Личи си че от село Трън по-далеч не си стъпвал.Лошото е че и *** които са пътували са на твоя акъл.Прсоти и неграмотни провинциалисти.

23

Анонимен

преди 10 години

Преди броени дни в ефир наша журналистка интервюира случайни лондончани на тема български емигранти.Единият от тях каза,че може и да сме 7 млн в България,но други 7 млн българи са емигранти.Смятам,че на тези пичове сме им взели страха.Милите,ако знаеха,че на площ почти колкото Англия се ширим 7млн/колкото лондончани/ ,щяха да се преселят у нас.

22

Анонимен

преди 10 години

Не е само в Лондон така.Тази *** е полазила цяла Западна Европа.*** балканска.Срам ме е че съм раждан в този ***.като ме питат от къде си казвам че съм грък.Не че и те са свестни но в сравнение с *** са си направо слънце.