198

цирк глобус

преди 10 години

Големо търсене,голям цирк

197

сектор Кабул

преди 10 години

До АнонименТози без пари ще го убия. Както и С.Паси с Иво Прокопиев. Стига да ми попаднат под мерника.Смърт на олигарси, ционисти и национални предатели! Смърт на Америка и Израел!

196

Дяда Ви Мраз

преди 10 години

Виж мене като ме маскираха като дяда ви благоя, как бързо заловиха реакционните подривни диверсанти! Пък тоя бисеров сякаш вдънземя изфиряса, също като догана. Пък те не се крият хората, просто никой не ги и търси. Само парлама...

195

ASAN

преди 10 години

А РИСТУ БИСЕРОГЛУ ОТ АСКОУУ ОТ ИНТЕРПОЛ ЗАЩО НЕ ГО ТЪСЯТ, НАШИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ НЯМА ДА ГО ПОЗНАЯТ ПО СНИМКАТА

194

1234

преди 10 години

Не ви трябва снимка, куче ви е нужно!

193

123

преди 10 години

Егати полицаите. Шест месеца пазиха Бисеров, а сега им трябва снимка, за да го познаят. Ами ако не го познаят и със снимка. Пак ще се обърка правосъдието.

192

Анонимен

преди 10 години

Чух че е изнасилен брутално и самоубит в сарайте..кофти много кофти а колко много пари открадна само..

191

Анонимен

преди 10 години

Ами когато човеко си беше тука защо не го търсеха тогава или чекоха да избега след първата пързалка " когато уж го немаше" и ся го търсят. Мирише на договорки пак май!!!

190

Анонимен

преди 10 години

Отищъ е в ЮАР да наеме жилища за останалите : Мая, Мики Маус и т.н.

189

Анонимен

преди 10 години

Полицията го търсела по снимка! Ми да си вземат КУЧЕ !

188

Анонимен

преди 10 години

Деее...ба! Поредния! Или на топло в Африка, или на студено в земята...Съдебна система и МВР са баси грездеите мафиотски-ако аз открадна един хляб от магазина ше ми е.ат п...та ***...на, ама за *** като Галеви, Бисеров и сие .....гаранция, подписка.... НА ***>>>>>> ВИ П>>>>>ТА!!!!!

Нека го търсят. В момента топлото лятно слънце огрява блажено Южна Африка и Аржентина. Плажовете в Бразилия и Карибите пък са прелестни, а морската вода - топла. Ако не го намерят, да се обадят на арменския поп. Той (попа имам предвид) най-обичал да ходи в Южна Африка, щото не екстрадирали бегълци. Както и Сингапур.

186

човек

преди 10 години

не спряха да ни лъжат и да ни баламосват увеличение на пенсии с 5 лева безработица без коментар направо 1 милиярд кредит ай сектир полицейско насилие ааа вие луди ли сте няма такова нещо намаление на тока - дневна 1 процент ихааааааааа веднага цъкам всичките уреди търсят Бисеров със снимка айдееееее браво на полицията ( все едно не знаете къде е :D ) пак АЕЦ уууу (много крадене ще имааа :))) ) идеални сте чички стойте още в парламента ! а на всички протестиращи с песни и танци и викове сте 6 :)

185

Анонимен

преди 10 години

решението е лесно един наемен килър и няколко десетки души да дарят 1лв. , аз давам 2 лв. :)

184

народоединица

преди 10 години

Някой да не би да е очаквал друго?

183

qq

преди 10 години

W A N T E D ! Търси се зам. председателя на парламента на една от управляващите партии на една загубена държава. Особени белези: Лъже, ***, краде. Труден за разпознаване - много прилича на други управляващи лица.

182

БСП-ДС

преди 10 години

КОЛКО Е НАГРАДАТА

181

Анонимен

преди 10 години

На много кьорфишеци станахме свидетели от страна на "безпристрастната" съдебна система! А господинът сигурно отдавна си е осигурил не къща, а палат! Сигурно по-луксозен от този на ул."Омуртаг"!

180

МОРСКИЯ

преди 10 години

Защо така иронизирате упорития и безпристрастен радетел на правосъдието Цацаров? По време на изборите се беше заел да брои едни бюлетини и пропусна факта, че самите избори се проведоха по начин, който напомня преврат. А пък сега се е заел да брои тухлите на къщата на Бойко Борисов и е пропуснал факта, че Бисеров отдавна е вече зад граница. Или може би чака момента, в който Бисеров ще си купи къща - да речем на о-в Бали, за да отиде да й преброи тухлите...

179

Анонимен

преди 10 години

От ЮАР, където е убежището на нашите червени синове и снахи, ще ги докарат на кукуво лято! Там сигурно е и хубавецът от "Соло". Апартаментите на Цветанов, не че защитавам някой, ако наистина е злоупотребил, едва ли струват колкото вилите и къщите по света на червените велможи и сегашните им партньори!