40

nero43

преди 10 години

този *** да благодари на съдебната система защото едно време щяха да го разстрелят а не доживотна присъда .какво е взел да се жалва един убиец ей *** какво се криеш като си невинен излез пред хората и го докажи *** гнусен

39

Peter

преди 10 години

Че е виновен, виновен е. Превишил е пределите на самоотбраната, убил е 2ма. До колко е имал избор и какво точно се е случило е трудно да се каже без факти. Но според присъдата е пресилена за 27 човек в самоотбрама. Според мен 15 години биха били доста по-справедлива присъда, като се има впредид, че той се е защитавал.

38

Анонимен

преди 10 години

Ако някой гледа или тегли порно, полицията веднага ще му потропа на вратата и ще го вкарат в районното. Този стана интернет звезда, па цял Интерпол не може да го намери. Баси смешниците!

37

ипп11

преди 10 години

Да и поради тази причина всяко посегателство върху личността трябва да се наказва със смърт - т.е. да шатнеш един нож в гърба на всеки осмелил се да те бие и псува е най-нормалното нещо което може да се случи. Аз даже се изумявам как може законът не само да не го окуражава ами дори и да го забранява?? Анонимен - желязна логика вадиш. You made my day.

36

Анонимен

преди 10 години

До АнонименНито едно от тези неща не се явява уликa , a само клавдни докaзaтелствa.Да е живо и здрави момчето, а робските душици се научете, че всеки е неприкосновенa личност и посегaтелствaтa върху личността сa нaй - тежкото престъпление. Никой няма прaво дa нaпaдa,бие, псува, заплашвa безнaкaзaно. Фактът, че група хора се насочва със заплахи към вас, опитват се да ви ограничават свободата на движение, означава, че нещата ескалирaт към побой.

35

Анонимен

преди 10 години

само 3 въпросчета към "невинния" защо в таксито е казал на таксиметровия , че е заклал трима, защо веднага след това си е боядисал косата руса и се покри та го издирваха няколко дни и последния въпрос е защо е влязъл в заведението нож (поне момичето което е било с него е казало че е вкарал ножа като я помолил да го скрие в чантата и) и защо ножа му мистериозно е изчезнал след инцидента. като отговори на тези въпроси ще открие колко безмислено е да лъже че е невинен.

34

Анонимен

преди 10 години

Вече сигурно е с дълга черна коса и брада някъде далеч с фалшиви документи. Предполагам сделката е била такава-да го осъдят до живот за пред хората, но да го пуснат да се изниже и скрие без намиране.

33

нощна смяна-2 част

преди 10 години

Около тоя Илиян яко смърди на заговор!Може би дори щях да го разгадая какъв е тоя заговор но не съм следил събитията и от едното ухо чуло от другото излезло!И все пак това което си спомням е че спортистчетата бяха от рожденния отбор на сикаджията Бойко-"Славия" а пък бащата на убиеца висш функционер на БСП-Перник!Някой ще каже че я Боко ще му е"е майката,я Венци Стефанов ама не!Целия наш съд се занимаваше с това как да го остави на свобода!Конспирация има някаква тука!Наглите Г.Ганчев си ги ***

32

kaspar_garov

преди 10 години

браво, Илияне, само така. Мамините *** трябва да почиват в орландовци. Аман от борци от самозвани "спортисти" . 100 % е виновен но друго едва ли е можело да се направи. dailymail.co.uk/news/article-2528131/Su

31

ranik56

преди 10 години

Дрън , дрън .. Не бил виновен ?! Бяга от местопрестъплението , остригва се нула номер и си боядисва косата , хвали се на приятел по телефона ,че "им бил е..ал Майката на ,онези тримата " Мислите ли ,че оцелялото момче не знае кой го е наръгал ?! Има запис на камера ,който показва как този *** ръга и трите момчета в Гръб .. и тримата са наръгани в Гръб . Да гние в Затвора - там му е мястото .

30

Нощна смяна

преди 10 години

Работех нощна смяна до дискотека и побоищата между пияни компании се случваха кажи-речи всяка вечер!Това си е правило а не някакво изключение!Въпреки това умрели досега няма!Най-вероятно защото не са отишли да танцуват носейки ножове!Питам се що за умопобъркан психопат трябва да си да отидеш въоражен на дискотека!Даже се съмнявам че това малко психопатче е бил нападателя....

29

Анонимен

преди 10 години

Всички тук давате мнение,а никой от вас си няма представа за истината.Преди 3 години 5 *** ме нападнаха и пребиха до безсъзнание пред очите на 16-годишната ми дъщеря.Просто така, защото искаха.И след като ги хванаха, дадоха жалба срещу мен, че аз съм ги нападнал.И ако бях убил някой от тях при законна самоотбрана, сега щях да лежа в затвора.И сега внимавайте - това не стана в България, а в Германия!Всички осъждате нападнатия, а оправдавате нападателите. Дано и вас да ви нападнат някой ден.

28

ha ha

преди 10 години

при всички положения тоя някой му дерижира какво да каже , много е *** сам да го измисли. Много скоро ще го хванат.

27

Исс

преди 10 години

Аз не мисля че изобщо има българин който да вярва на този *** и на глупостите които пелтечи. Може би собствените му родители единствено, които впрочем смятам че са доста наясно с това какво е извършил синът им, но играят театро в отчаян опит да го защитят. Едно обаче не ми е ясно - как така международно издирван престъпник е способен спокойно да качва видеа по you tube, да праща и-мейли и пр.

26

Teo

преди 10 години

Момче, твоята вина е, че си се родил в държава, в която злобата е обзела всички, както и "биячите", решили да "ти дадат урок", така и теб, решил да се "самозащитиш" с нож! Апропо, в крайна сметка си казал на таксиджията как си "им дал да се разберат". Цялата тази патаклама с камерите няма да ти помогне, май по-скоро се стресна от присъдата и не можеш да повярваш! Мислел си си, че след като на повечето им се разминава и с теб ще е така! Е да ама, нямаш роднина прокурор! Сори, това е реалността!

25

1

преди 10 години

Въпрос1:На записа се виждат 14-15 таксита с ясно различаващи се номера.Защо не са привлечени за свидетели?Въпрос2:Управляващият камерата не трябва ли ВЕДНАГА/за 2-3 минути/ да съобщи на патрулката,обикновено с трима полицаи на нощно дежурство,която седи на кръстовището малко по-нагоре, за инцидента?Въпрос 3:Никъде не се вижда задължителния за този запис час/ на камера/дата?Въпрос 4:Защо не се показва записа от камерата на банката отсреща, която е на ул."Позитано"? МИРИШЕ, АМА СЕ НЕ ТРАЕ!!

24

EU citizen

преди 10 години

До EU citizen Група лица в нетрезво състояние го нападат на улицата - това си е заплаха за живота, човека е имал право на всички средства за самоотбрана.

23

EU citizen

преди 10 години

До 5f5 Търсил, не търсил, ако тръгнеш да ми скачаш без причина и ако имам нож, майката ти е*авам и изобщо не ми пука. Като не ти харесва погледа ми, гледай на другата страна,.

22

Анонимен

преди 10 години

Някой в детските си години е гледал много филми. А сега просто бяга от прокуратура, отговорност, затвор и т.н. Младежа си затяга сам примката.

21

5f5

преди 10 години

До EU citizenА дали с тоя поглед не е търсил точно това,за да се докаже пред останалите?Ножът със сигурност не случайно е в него...