208

До Бай Миле

преди 10 години

До Бай МилеБай х*й - Социализма е най-добрата идея на jewish people.Ти си сенилен старец.Аз съм на 44 та помня и преди.Тая дедо е българомразец.Не знам защо е основал Българската работническа социалдемократическа партия а не македонска такава.

207

СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ

преди 10 години

...ДЯДО МРАЗ,ДЯДО МРАЗ,ЧЕРВЕН ДОЛЕН ПЕД...СТ!!!

206

Анонимен

преди 10 години

, направете си паметник на Мики Маус или Батман и му поднасяйте цветя, а защо не и на Хитлер, понеже толкова ви е акъла. Не пипайте паметник построен от българи за българи!

205

komsija

преди 10 години

aman bre luge pa site znaeme deka dimitar blagoev e makedonec kako i celoto naselenie vo pirinska makedonija,samo sto bugarskata politika toa go krie i ne go priznava ama ke dojde den,vistinata ke izleze na den iako i deneska cela evropa toa mnogu dobro go znae,a bugarija najdobro

204

Анонимен

преди 10 години

Много хубав дядо! И добре, че стана дядо Мраз, а не остана Дядото, макар и за кратко!

203

gringo

преди 10 години

Жалко,че има хора,които окуражават подобни деяния.Това значи,че лошия човешки материал в тази държава не е концентрирана само в деятеля.Нищо не ги оправдава,в т.ч. историческите предразсъдъци.Затвор,солена глоба за деятеля и преди да влезе в затвора, да бъде заставен да почисти паметника за своя сметка.Куха кратуна!!!

202

Луцифер

преди 10 години

Браво!!!Това са истинските български патриоти! Поклон пред смелостта и находчивостта им!Млади хора взимайте пример, не се оставяйте червената *** да ви яха, като мулета...

201

Yossifov

преди 10 години

originalna i mnogo eftina novogodishna novatorska gradska ukrasa - super idea!kolko kg boya - 1,5 - 3 kila?! i kolko leva e kilogram boya? ot praktiker li e? ili baumax? ili moje bi M. Bricolage?! ili Mishmash?

200

Анонимен

преди 10 години

Нас червеното знаме роди ни...И всички пием кока-кола мерии кришмас от дет мароз ха-ха-ха!Йо-хо-ХО!

199

Уточнител

преди 10 години

ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ: По време на едно от заседанията на Народното събрание, по време на дебати преди войната 1912 за положението в Македония, един от депутатите се обръща към Д. Благоев с думите :"г-н Благоев, засрамете се , вие все едно , че не сте българин" Благоев му отвръща :"Аз не съм българин!Аз съм македонски славянин!"

198

Уточнител

преди 10 години

ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, че партията, която основа Д. Благоев извърши грандиозно предателство (но не единствено) срещу България - края на 40-те години на ХХ в предприе МАСОВО ПОМАКЕДОНЧВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО в Пиринския край. Десетки хиляди българи бяха арестувани, заточавани, затваряни и убивани, защото не пожелаха да бъдат записани, като "македонци".

197

Уточнител

преди 10 години

ВНИМАНИЕ, РЕСТАВРАЦИЯ НА КОМУНИЗъМА. ЧервеноРуската Мафия* става все по-нагла, скоро ще поискат пълно възстановяване на култа към "комунистическите "герои". Като Д Благоев, нац. предател, създателят на Червената партия, човекът, който като народен представител многократно е гласувал против интересите на България. Неговата партия БСДП (т.с.) е единствената в тогавашното Народно събрание, КОЯТО ГЛАСУВА ПРОТИВ ОСВОБОДИТЕЛНАТА ВОЙНА 1912______________*потомците и роднините на АБпФК и слугите им

196

avenir

преди 10 години

До Дядо КоледаНе само, не само от 89г. а от 1944м пък може да се върнем и по назад още от Благоевите времена, така ще бъде справедливо!

195

avenir

преди 10 години

avenir, прод,:Колкото до самия празник, той съществува поне 2000г, преди Христос, асоциира се със зимното слънцестоене и е именуван с множество различни имена, от различните народи, често е бил празник със силно изразен вакханален характер, съпътстван от пиянство и масов разврат.Християнската църква го "опитомява" за свои нужди>

194

avenir

преди 10 години

До Анонимен 229"Дядо Мраз или Дядо Коледа-преди 50-60 г. в България не е имало нито единия, нито другия..." Излъгали са Ви младежо!В моето детство, до към 1950г., всеоще беше Дядо Коледам имаше Коледна и Великденска ваканция в училище и към учителките се обръщахме с "моля, госпожо".После дните на Коледа и Великден, бяха официално обявени за работни дни, а руския Дядо Мраз, се появи на Нова Година, ваканциите станаха съответно зимна и пролетна, а учителките - "другарки".

193

Дядо Коледа

преди 10 години

Харесва ми Благоев като Дядо Мраз само наистина да раздаде подаръци -- раирани ризи и бесилки за всички които от 89 до сега се подиграват с Българския народ

192

avenir

преди 10 години

До АнонименСнежанка и джуджетата са в министерския съвет!

191

gorituz

преди 10 години

Нека смелите художници опитат да разрисуват паметника на американските войници, паднали в бомбардировките на жилищните сгради в София през 1940-те. Аз им гарантирам, че няма да ги изпратят в Гуантанамо.

190

Анонимен

преди 10 години

Идеално е за целта Браво но къде е снежанка и 7те джуджета!Сега поне може да се снимате с паметника на Дядо Мраз...

189

Анонимен

преди 10 години

Интересно, на място и идейно беше първият път, когато показаха паметника на съветската армия като произведение на Марвел и написаха "В крак с времето". Сега се навъдиха жалки плагиати и подражатели. И се започна едно политиканстване в кръчмарски стил....