91

laura

преди 10 години

Едни платени протестиращи не са в състояние да доведат до някаква положителна промяна. Интересното е че тези които сега протестират преди надали са гласували по изборите

90

sokrat62

преди 10 години

Бих казал, невъзможна е промяната в България, защото кой я прави :Ореха от зората на демокрацията ту със сини, ту с червени лъже, краде и въшки има,Кунева от 2000г. шведски тройки прави с кой ли не, сега акъл с кривата уста раздава,Сергей, Местан, Доган с целия агентурен апарад вече 24г. са на парад,Бойко война им обяви и всички в купом го заляха със помия и лъжи...Оставка и избори за ВНС, нова конституция и парламентарна република това и изхода!!!!

89

teritorialno_podelen

преди 10 години

"Никога не съм мислила, че моята страна може да изпадне в толкова лошо положение, в каквото е в момента, коментира и Меглена Кунева, министър по европейските въпроси на България в периода 2002 2005 г. и след това висш служител в Брюксел."Това лошо положение е и благодарение на нея. Тя е виновна да ни затворят блоковете на атомната централа, а и беше част от най-корумпираното правителство в прехода.

88

Izvestniq

преди 10 години

Меглена Кунева по-скоро пречи в политиката, отколкото да помага с нещо. Защо не остави Реформаторския блок да се развива без нея, а иска да се представлява от негово име постоянно? Според мен е крайно време тази г-жа да разбере, че много отдавна вече загуби доверието в себе си и няма нужда да продължава и занапред да се опитва да се докаже в политиката.

87

Dora Yankova

преди 10 години

Повечето от тези протестиращи са всъщност платени пионки на разни политически партии и това е видно за всички. В същото време виждаме как разни *** като Кунева всеки път яхват протестите и се възползват от тях - защо при предишните такива се скри от хората?!

86

Моника

преди 10 години

"Никога не съм мислила, че моята страна може да изпадне в толкова лошо положение, в каквото е в момента, коментира и Меглена Кунева," А защо изпадна в такова положение, не е ли заради хора като теб, дори и ти самата имаш много голяма вина, защото за теб беше важно да крадеш и да помагаш на останалите си приятели и приближени, докато имаше власт, а сега е тръгнала да ни обяснява какво е станало. Не мисли, а спри да правиш изказвания, никой не иска да слуша точно теб!

85

H.Poirot

преди 10 години

"Никога не съм мислила, че моята страна може да изпадне в толкова лошо положение, в каквото е в момента" - България изпадна в това положение, заради Меглена Кунева и подобните на нея депутати, така , че, никак не и прави чест да говори така .

84

anonimen

преди 10 години

protestirastite sa lumpeni,geyove,prostitutki i narkomani,molya vi ne ni zanimavayte s tyah,omrazna ni ot tyah,pre4at za normalniya jivot v sf

83

Пешо

преди 10 години

В момента изборът е дали да защитаваме Руските интереси или интересите на Руската мафия,така че не си мислете че имаме голям избор!Не е случайно че никой политик не застава открито с лицето си зад протеста!Ако протестиращите не бяха купчина платени *** вече щеше да да се роди нова партия,потестите не са политически а защитават икономическите интереси на определен кръг пожелал анонимност,мислете кой може да иска да се възползва от хауса!

82

до 73

преди 10 години

по комунизма не си живял по-зле, това е сигурно, но тогава пак си бил "грабен" от държавата с ниска заплата произвеждайки блага, които са имали много по-висока стойност от това, което си получавал. ОК , евтин ток, сирене, вода, безплатно образование, но 120 лв. заплата. По същото време нашите събратя в западния свят са имали в пъти по-висок стандарт на живот с труд като нашия. Т.е. нито по комунизма, нито сега нещата не са били добре.

81

КОЛКО ТРУДНА Е ДА

преди 10 години

ПРОМЯНАТА СПОРЕД ХАМЕРЕКУНИЯ, ДА СИ СВОБОДЕН В СОБСТВЕНАТА ДЪРЖАВА ,И ДА ПРЕДПОЧЕТЕШ ДА СТАНЕШ МИЯЧ НА ЧИНИИ/БЯЛ ***/, ДА НЯМАШ АРМИЯ И ДА ЧАКАШ ХЕЛИКОПТЕРИ ТРЕТА ОПОТРЕБА, ДА ИМА ГЕЙ СВАТБИ И ДА И ДА ИМА МИНУС ПРИРАСТ НА НАСЕЛЕНИЕ, ДА ИМАВИРТУАЛЕН СЕКС И ДА НЯМА ОБИОЧ, ДА НЯМА ПАМЕТНИЦИ ЗА ДА ИМА КОМИКСИ, ДА НЯМА ПОКОЛЕНИЕ ЗА ДА ИМА ХАМЕРЕКУНИЯ, ДА НЯМА БЪЛГАРИ ЗА ДА ИМА БЕЖАНЦИ, ДА НЯМА СЛАВЯНСТВО И ДА НЯМА ИЗТОЧНОПРАВОСЛАВИЕ ЗА ДА СЕ КЛАНЯТЕЕ НА ЗЕЛЕНИЯТ БОГ..

80

отново изпълзяха

преди 10 години

Асоциалните от социалните мрежи отново изпълзяха!

79

Как сийка

преди 10 години

Промяната може да стане мноооооого лесно - подават си колективано ОСТАВКАТА тия народни изедници и...готово! Ама те са си втълпили,че нямало алтернатива?! Има и как да няма - махнете се и народът ще ви докаже че има-не сте НЕЗАМЕНИМИ и не сте способни,както си мислите!!!Ми слите само как да ни ограбвате! Наситихме се на такива политици!Вън от НС!!!

78

BIG AL

преди 10 години

3.И понеже си отиват, понеже не могат да облекат бели дрехи и да изперат фамилиите си , са бесни ...Искат да им се кланяте , славословите , уважавате - ТЕ , *** на България ..Няма да им мине номера ,..Долни изчадия са ...Във вас е силата..Изметете ги !! Ще помагаме ..Все пак няма само червена *** в България ...::))Светът , човечеството се развива и няма място за старите червени *** !!!

77

BIG AL

преди 10 години

2. Искат да слугувате на техните отрочета- дебилчетата на олигарсите , ДС- муцуните, мухлясалите фуражки, турчетата от ДС и лумпенa атакаджийски ..Искат да ви смачкат и станете СТАДО- като това на гласувалите за тях ..Безропотни крепостни селяни ..И понеже не могат да ви пратят в Белене- както правеха бащите им - ще ви изнудват по други начини..Имате си работа с мръсни , долни, червени душици ..Ще богатеят на гърба ви , ще ви лъжат, ще ви изнудват , ще променят историята българска , само и само да им повервате ...И понеже си отиват, понеже не могат да облекат бели дрехи и да изперат фамилиит

76

BIG AL

преди 10 години

Честитa и весела Коледа !!!Успех на студентите и не им се давайте !! Всички нормални граждани , свободните хора , са с вас !!Срещу вас са доганчетата, отрепките на волен , мониколюбящите и загрижената Моника за милионерчетата , които роди -от сега ::) , черепо-слугите , пеевските ГЕНИ на червените шумкари , кримитата, олигарсите на БКП , руските слуги и агенти , селските кметове на БКП , дърти червени фуражки,мутиращото им поколение , червената лумпениада и сие ..НЕ ИМ се плашете !!!Червената мафия е срещу вас !! Искат да ограбят бъдещето ви - вашето !! Искат да слугувате на техните от

75

До Буревестника

преди 10 години

Другарю ти сигурно си живял добре при тоталитарната държава на Живков,но ТЕ не коментират миналото,ТЕ искат да живеят нормално тук и сега.След 1989г тези при които ти живееше добре,ограбиха страната и доведоха народа до незапомнена духовна,морална и материална нищета.А след 1991 се родиха много деца по-грамотни от теб.Те обаче отиват в демократични общества,да прилагат уменията си,защото тук мафията не им дава да дишат.Защото ***,чалгата,мутрите са рожба на ЦК на БКП и ДС.

74

Че

преди 10 години

През 1992 гд. държавния секретар на САЩ Джими Бейкър заяви пред конгреса им. Ние похарчих ме над 30 хиляди милиарда (30 трилиона)долара за да победим в студената война над СССР и сателитите му, за да предизвикаме материален и духовен срив, и всичко това под девиза защита правата на човека и гражданските му свободи.Можели някой да каже че това не е истина.

73

Сър Поц

преди 10 години

Продажни ранобудните студенти ! Ще дойде време , и вие ще се срамувате от вашите плат ени протести. Станали сте банални. Предатели на държавата !Децата на чалга - родители. Нямате никакви духовни ценности.Парите е всичко за вас.

72

sboo

преди 10 години

10.11.1989 e дата на която БКП смени БКП впоследствие стана БСП,в България демокрацията се правеше от бивши и настоящи членове на БКП,какво да очакваме,от хора които си нямат представа от демокрация,ако един строител не разбира от строителство той не може да построи небостъргач,той може да построи само някаква барака,т.е за 23 години вместо да построим една работеща икономика ,построихме икономиката мой човек наш човек,далаверата е в основата на икономиката.