7

Пастафарианец Храбър

преди 10 години

Леле, цирк "България"!Тези деца дали знаят в какво участват?Религиозно промиване на мозъци!Да бяха изчистили градинка, да бяха нахранили гладен!Пък те драматизации по еврейски народни приказки ще ми правят!Никой не знае кога точно е роден Ицето, но е много удобно раждането да се съчетае с някой езически празник, в случая - Зимното слънцестоене.Смеееееехххх!

6

маринов

преди 10 години

Ей, хора, да ви е честито Рождество! И повече вяра, надежда и любов да имате, че кометарите само за дънки и здравето на децата, а за Христос никой не обелва дума. Архимандрит Поликарп организира за втора година тази драматизация и всички се радват. Хората усещат, че има духовници, че има църква, че има Бог, вие тука за дънките и студа. Господ да помага на архимандрит Поликарп в работата за усилване на вярата в душите на видинчани. Честито Рождество, Видин!

5

До Momo

преди 10 години

Аз не бих рискувала здравето на едно дете, за да си имаш ти детайли!Въпрос на приоритети :)Весели празници и много щастие ти желая

4

Momo

преди 10 години

До До MomoЕдинствено с яке ли можеш да се стоплиш? Едно време само с якета са ходели сигурно.Както вече казах - добра идея, но кофти реализация. Типично по български - правено, правено... недоправено.

3

До Momo

преди 10 години

В този студ, който в момента е сковал Видин, трудно ще намериш място за детайли! Освен ако не искаш детето да се разболее, ще му влезеш в положението и няма да мрънкаш, че е с яке, а не голо!

2

Анонимен

преди 10 години

Евала на видинчани. Държавата ги е забравила, но те не губят дух. Да са живи и здрави.

1

Momo

преди 10 години

Всичко е хубаво, но красотата е в детайла. За съжаление аз виждам хора в дънки масивни зимни обувки и дете облечено в якенце и шапка.Хубава идея, но кофти реализация.