15

ot USA

преди 10 години

Защо не дойдат дрогираните лайненца тук да окупират университет?

14

Преподавател в СУ

преди 10 години

Този н.н. университет се прочу с купените дипломи, които раздава. Особено активни купувачи са-БСП, ДПС, МВР и др. По този въпрос нещо да каже ректора.

13

Анонимен

преди 10 години

"На всеки километър" : Тях герберското знаме роди ги, тях не ще ги уплаши ректорът. Те са на всеки десети метър, и така до края на стаята( окупираната). Пада дрогаря(дрогата е силна) в смъртен шок, пада за теб, МОРАЛ, за да изгрее и стане той малка зелена трева.

12

Анонимен

преди 10 години

A защо да няма полиция. Окупиращите нарушават реда в университета и е редно да спят не там , а в районното полицейско управление.

11

Анонимен

преди 10 години

Дядо Нинджа с черен колан да им раздаде подаръци МВР артикули.

10

#Tikwa

преди 10 години

Браво Професоре!!!"двама окупатори останаха в ЮЗУ за празниците."Двама.................двама................две платени герберстчета са новина ????? На Коледа ????Йовчев оставка, до кога ще ги търпим тези

9

евлоги

преди 10 години

че ранобудните студенти с най високия морал са лъжци си го знаем.също така знаем че са *** стоящи на хранилка на сорос и иво прокопиев.

8

smehurko:))))))))))

преди 10 години

Поредният *** псевдо професор:))))))))))). И забележете кой слагат - на положителните мнения и + :))))))))))))))) на отрицателните :) *** от БСП партия извън закона ДПС партия на атентатори Атака също .Къде са главен прокуро и прокуратура.Спят и ли си пият с тях:)

7

petkan

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !nestasnik gaden koi ti govori za gerb vaprosa e che utre shte yadesh karoto vale na dogan kakto go davchesh v momenta skrii se tam otdeto si izlyazal

6

аполитичен

преди 10 години

Студентите са символ на вярата и надеждата на всяка нация , на чистота и морал , на всичко което не е опетнено от политика и партийни интереси ... Не виждам нищо подобно в сегашните стачкуващи . За съжаление се оставиха да бъдат режисирани и ...купени ...

5

Дедо

преди 10 години

Утре и аз ще окупирам пенсионното,щото парите ми свършиха покрай Дядо Коледа ,а ме чака и Дядо Мраз да му дам нещо за Нова година !!!!!!!!

4

Анонимен

преди 10 години

Да отиват в Банкя при Боку!Може и черен хайвер да хапнат и кубинска пура да пушат...Тия мишоци-студенти са толкова *** , че спокойно могат да счупят *** на Тиквун от с.Хераково , общ.Банкя.Какви жертви , какви 5лв.?Егати смешниците...

3

Обикновен Човек

преди 10 години

До гаулайтерЧервените партизани са си получили ОПОРНИТЕ ТОЧКИ :)

2

гаулайтер

преди 10 години

Ранобудните празнодумни окупатори искат да въведат окупационен режим в ЮЗУ и да превърнат Университета в протекторат на ЕТ герб-Буда! Пожарникарят ще бъде гаулайтер!

1

Анонимен

преди 10 години

твърд е ректорът****************************E колко да е твърд тоя ректор :)