12

Килъра

преди 10 години

Еми като искате снимки влезте в сайта на НАСА!

11

Аман

преди 10 години

Като прочетеш коментарите на едно толкова похвално космическо постижение, разбираш защо България е на това дередже ! *** до *** се подредили и експертно мнение пишат !ЧНГ на всички.

10

darcas

преди 10 години

Смешна и безмислена статия, нито снимки, нито актуална информация

9

от 8

преди 10 години

Ще ми кажете военните са открили тефлона и т.н. нля- бля. Нищо подобно няма военен открил нещо.

8

до 2

преди 10 години

Тези военни са абсолютни *** в едно обединено човечество. И мястото им не е в Космоса. Като толкова разбират от природни закони, защо нямат нито едно откритие или нововъведение. Пълна глупост е пари да се дават на безполодни военни.

7

бай Иван

преди 10 години

До Анонименнаправо специалисти от всякъде, на око разбират кое е photoshop кое истинска снимка. спътниците се ползвали за военен шпионаж :) evgeni1234, какви военни има на сатурн ?

6

Dnes.bg.1

преди 10 години

До ХихаИска ли питане? Много естествено! Че използват.

5

Хиха

преди 10 години

Дали използват фотошоп?

4

Анонимен

преди 10 години

Абе я виж тука в малка България какви специалисти има бе! Разбират кое е фотошоп, кое не, знаят всеки сателит за какво се използва. Направо да им се чудиш в кой форум за параноични тъпнанари са го прочели...

3

evgeni1234

преди 10 години

И не на последно място спътниците имат "функциите" и на тероризъм,освен,че се правят на "дръж ми шапката".Относно тези мейли изпратени до американското посолство получих:неpoluchena поща с режектиране на текста от този тип-РСР РССРР РРРРРСРРРРРРР РРР РСРСРСРР Р РРРРСССР РР РРРРРРСР РРРР,РРРСРРРСРРРР СРСС РРР Р РСРРРРР РРРРР РС "РРРРРСРРРРРРРСР" СР РССРР Р РРРРРРРСР РСРСССРРССРР РРР СРСРРСР РР СРРР,РРСРРРРРРР РРРСРРРСРРР РСС

2

evgeni1234

преди 10 години

99% от спътниците се използват военен,технологичен и икономически шпионаж.Тези,които ви разправят,че се занимават с изследване климата на планети,звезди и галактики дали отговарят за засяването на летящи краставички да ги разправят на НАСА-бабичките.Останалия 1% се използва за телекомуникации и други,намиращи "обща употреба"

1

fake

преди 10 години

По-фалшиви снимки не са идвали от НАСА! Съвсем им намалиха бюджета и даже фотошоп вече не умеят да ползват като хората.