121

Анонимен

преди 10 години

А в Саудитска Арабия как е положението?Там има ли измъчавани затворници ,режат ли глави, ръце,крака?УБИВАТ ли за (магьосничество ЗАБЕЛЕЖЕТЕ)!?Въобще Дейли телеграф в състояние ли е да ни осветли по тези въпроси?НЯМА ПО ГОЛЕМИ ЦИНИЦИ ОТ АНГЛОСАКСОНЦИТЕ!Прадедите на тези наши приятели бяха съюзник на Османската империя,която ни е държала 500 години под робство!Но това е положението!

120

Анонимен

преди 10 години

До tropГрешката която правят всички партии е,че не забраняват БСП и ДПС,а ти ако ти харесва да те управляват *** марш в Северна Корея.

119

Samo minavam

преди 10 години

Помислете и по обратната логика.Южна Корея живее добре и предполагам не са и необходими 30 милиона въшливи комунисти от Севера.Самият Юг има сметка Прасчо да е на власт и да си строят комунистическия раи.Потърсете прилики и с нашите гащници,които също са със оперирани от скодоумие мозъци.

118

Анонимен

преди 10 години

Да е'ва и комунистите да е'ва....

117

nerez

преди 10 години

Бог прощава ,картофа с перчем -НЕ!

116

Ben- Adam

преди 10 години

Няколкостотин роднини на екзекутирания наскоро чичо на севернокорейския лидер Ким Чен Ун са задържани и пратени в лагери****************************************Tova vi go pisah oshte sled ekzekuciata na chichoto. Za da niama otmashtenie shte gi izbiat edin po edin vsichkite.Spomnete si kakvo napraviha niakoga bolshivikite komunisti s car Nikolai i cialoto mu semeistvo. Ubiha gi. Ubiha i slugite im. Taka sa procedirali oshte predi novata era.Gorkia koreiski narod jivee pos strah.

115

Анонимен

преди 10 години

В момента в Бългрия е същия комунистически терор от Орешарски.

114

ХАХАХАА

преди 10 години

ПРИВЕТ НА ВСИЧКИ ШОРОСОИДИ -ЕНИЧАРИ-----МНОГО СТЕ ГОТИНИ!!!?!?!

113

Анонимен

преди 10 години

Абе това прасе на тая снимка , кога ще спре да прави поразии ?

112

така ли

преди 10 години

Този "другар" Ким и неговите ортаци ще свършат в една огромна месомелачка, където ще ги хвърлят, смелят, и след това ще ги дадат на кучетата...Е, няма да е сега, след 15-20 години ще е това шоу!...

111

няма

преди 10 години

няма как България да се оправи! защото сме *** народ-както ви го каза Боко и е абсолютно прав!много сме ***,че вярваме на продажните медии,а отвсякъде ни го казват и те-тъпите медии сами го тръбят-че са маши в ръцете на кукловодите от бившата ДС!т.нар. олигарси са също само за показ!а ние вярваме на клакьорите,които ни настройват един срещу друг и неможем да се обединим,да изберем свектни хора да оправят държавата и да си вземем откраднатото обратно!мисля че не е толкова трудно!обединение!!!

110

Ya Ali

преди 10 години

Как имаме нужда в България някой да прати сите ционистки марионетки в лагери - било то сини, червени, фесове, герберасти, психично-Волни псевдопатриоти, соросоидски ***, ан***лно отворени общества и т.н. И НЕ, не подкрепям КНДР или Кой Чен Ун, но не виждам добър метод. Докато народът ни не прогледне и не изтрезнее от алкохолно и риалити опиянението си.

109

Jangle leg

преди 10 години

До 118Никой не те плаши. Чувствай се съвсем свободен да поискаш политическо убежище от другаря Ким и да отидеш да живееш в този толкова добър строй :)))

108

Анонимен

преди 10 години

Плашат ни със Северна Корея, като с дядо Торбалан.Я по-добре напишете колко невинни хора са избити в американските концлагери в Гуантанамо, Диего Гарсия.Напишете как от Германия летят безпилотните самолети-убийци, с които американците избиват подозрителни хора по целия свят.Напишете как Ходорковски когато се сдобил с целия нефт на Русия и станал на-богатият човек в света, изведнъж му хрумнало всичко да продаде на Шеврон.

107

Анонимен

преди 10 години

Дано поне им осигурят човешки условия за живот в лагерите. Жалко за хората.

106

koykov

преди 10 години

Вие по тези форуми, освен да се храните един друг, на дали можете нещо друго...

105

просто човек

преди 10 години

до 112А ти досега си бил на прясно мляко ли бе, кавал алкохолизиран?

104

Urkoto

преди 10 години

На Ганьовеца му дай да се налива с ракия по цял ден и да бистри политиката. Пък после защо бил беден и не може да си плати сметките за ток.

103

просто човек

преди 10 години

до 110Те такива добитъци като теб които висят посред нощ по форумите ще ни спасят. Те са лидерите. Няма начин ....Да е.а *** смешна жалка да е.а!не се ли усещаш колко си жалък ,бе кавалин?

102

Urkoto

преди 10 години

В България трябва да останем само образованите и работливи хора. Лидерите, които знаят кое и как трябва да се направи. Всякаква друга необразована, комплексирана и озлобена пасмина да изчезва веднага. Сам тогава България ще се оправи.